Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vali Badea: Dacă învingem în primele patru etape, va fi greu pentru lider

Luni, 28 Ianuarie 2008 (15:22:39)

Atacantul stelist Valentin Badea a declarat, luni, la Larnaca, unde echipa sa efectuează un stagiu de pregătire, că dacă Steaua câştigă primele patru etape, va fi greu pentru liderul CFR Cluj să-şi menţină poziţia, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".
  "Îmi doresc din tot sufletul să iau primul titlu cu Steaua în acest an. Steaua trebuie să ţină steagul sus. Nu comentez declaraţiile adversarilor. Dacă reuşim să învingem în primele patru etape, va fi greu şi pentru lider. Vor începe şi acolo discuţiile dacă vor pierde la noi. CFR nu va câştiga în Ghencea. Vă spun sigur. Steaua are cel mai puternic lot şi o va demonstra în acest retur", a spus Badea.

Atacantul stelist a subliniat că anul trecut concurenţa nu era aşa de mare pe posturi. "Acum trebuie să muncim mai mult. Sper ca Marius Lăcătuş să găsească cele mai bune soluţii şi să câştigăm cât mai multe partide. O să încerc să-mi fac treaba ca şi până acum, să ajut echipa cât mai mult. Am făcut doar câteva antrenamente cu colegii până acum. Sper să ne înţelegem cât mai bine şi să ajutăm cu toţii echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Când am venit la Steaua, am ştiut că este concurenţă puternică şi ambiţii mari. Nu mi-a fost şi nu-mi este frică. Mă pregătesc acum să pot să prind un post de titular. Când am marcat cele două goluri cu Standard Liege, când ne-am calificat în UEFA Champions League, nu-mi venea să cred că am reuşit aşa ceva. Acea perioadă a trecut şi nu pot trăi din amintiri. Sper ca şi anul acesta să ajut echipa să intre în această competiţie", a declarat Badea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vali Badea: Dacă învingem în primele patru etape, va fi greu pentru lider.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vali Badea: Dacă învingem în primele patru etape, va fi greu pentru lider0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei