Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape întrega filială a PNG Mureş a trecut la PDL

Luni, 28 Ianuarie 2008 (16:48:05)


Filiala PNGCD Mureş a trecut, în proporţie de 95 la sută, la PDL, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, fostul preşedinte al acesteia, Doru Borşan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Potrivit acestuia, este vorba de şapte sau opt mii de oameni.

Borşan - fost vicepreşedinte naţional al PNGCD - a declarat că şi-a dat demisia din partid, iar gestul său a fost urmat de colegii din Biroul Permanent Judeţean şi de 95 la sută din membri.

"Am ales un alt drum politic pentru că de la PD am plecat, cred în statutul şi partea dreaptă a politicii româneşti. Cred că la ora aceasta aici mă regăsesc", a spus Borşan, adăugând că nu a mers la PDL să ia locul nimănui, ci "să-şi ocupe locul". El a susţinut că şi-ar dori să reprezinte oamenii de afaceri în noul său partid şi că în PDL va investi "cât va fi nevoie". De asemenea, el a spus că nu regretă "munca, pasiunea, banii investiţi în PNG", dar crede că drumul său se desparte de cel al lui Gigi Becali. De asemenea, Borşan a subliniat că nu îi este dator financiar lui Becali.

Conducerea PDL Mureş a susţinut că nu există deocamdată un post care să-i fi fost oferit lui Borşan, pentru că munca va face diferenţa.

"În politica românească există maşini euro 1, PNŢCD, euro 2, cum este PNGCD, euro 3, cum sunt alte partide, şi euro 4, PDL. Domnul Borşan a sărit la noi, de la euro 2 la euro 4", a spus liderul PDL Mureş, Dorin Florea.

Acesta a declarat că a înştiinţat Biroul Permanent Naţional, conform statutului, despre această "fuziune". PDL susţine că în teritoriu vor exista şi organizaţii conduse de foşti membri PNG, dacă aceştia se bucură de mai multă apreciere în comunitate.

Borşan a fost contracandidat al lui Florea la Primăria Târgu Mureşului în 2004 şi a declarat că nu mai intenţiona să candideze la acest post în 2009.

Liderul filialei judeţene Iaşi a PIN, Mugurel Zarughevici, anunţa, în urmă cu câteva zile, într-o conferinţă de presă, că 600 de membri ai organizaţiei municipale a PNG Iaşi au trecut la partidul condus de Cozmin Guşă, iar în Dolj aproximativ 5.000 de membri din 60 de organizaţii locale ale PNG Dolj şi-au depus demisiile din partid, urmând să-şi depună adeziunile la filiala judeţeană a PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape întrega filială a PNG Mureş a trecut la PDL.
 Vizualizări articol: 669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape întrega filială a PNG Mureş a trecut la PDL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei