Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

În bătaia vântului

Bazariştii din zona modernizată, alungaţi de vântoasă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zi proastă pentru bazariştii suceveni. Vântoasa care s-a abătut asupra municipiului Suceava începând de sâmbătă noapte i-a alungat atât pe clienţi, cât şi pe comercianţi, care, din cauza curentului insuportabil, au închis tarabele mai devreme decât de obicei şi au plecat acasă.

Printre cei mai afectaţi de vântoasă au fost comercianţii din partea modernizată a Bazarului, care sunt de acum expuşi şi mai tare curenţilor de aer, după ce prelata care îi proteja a fost sfâşiată de puternicele rafale de vânt.

Teoretic, bazariştii care au chioşcuri pe platforma modernizată ar trebui să beneficieze de condiţii mult mai bune decât ceilalţi. Numai că, din cauză că cei care au întocmit proiectul de modernizare nu s-au gândit şi la puternicii curenţi de aer din lunca Sucevei, viaţa comercianţilor, dar şi a cumpărătorilor, a devenit un calvar.

Mai mult, firma care se ocupă de modernizarea Bazarului a întârziat nejustificat de mult cu montarea panourilor transparente care ar trebui să stopeze curenţii de aer din zonă, încât, de ieri, bazariştii sunt şi mai expuşi curenţilor de aer, după ce şi soluţia provizorie găsită de Administraţia Pieţelor – prelata din spate, a fost făcută praf de prima vântoasă de anul acesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bazariştii din zona modernizată, alungaţi de vântoasă.
 Vizualizări articol: 2171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bazariştii din zona modernizată, alungaţi de vântoasă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hm trimis de
(28 ian 2008, 12:19:22
prelata aia e ceva provizoriu. la finalizarea lucrarilor bazarul va fi acoperit pe o suprafata de 4 ori mai mare decat acum. asta include inchideri laterale. aaa, daca nu va place sa stati in vant cand vindeti, puneti mana pe carte, sau munciti in productie, nu negot cu chiloti. iau de aici si vand dincolo - salvarea economica a romaniei
1.1  RE: Hm trimis de
(28 ian 2008, 15:59:40
PE CIND DESFIINTAREA GUNOIULUI ALA DE BAZAR? NUMAI MIZERIE SI MARFA DE **** SI EVAZIUNE.
1.2  RE: Hm trimis de
(28 ian 2008, 18:21:01
bazarul se va autodesfiinta cand se vor deschide complexele comerciale de langa el. o faca presiuni sa se opreasca evaziunea fiscala din bazar, si din secunda 2 bazarul nu va mai exista. atat.
2.   Nah trimis de
(28 ian 2008, 19:36:14
pai de ce nu va cumparati chiloti de la bucovina si veniti la pomana si la cascat gura in bazar?
2.1  RE: Nah trimis de
(29 ian 2008, 05:45:15
o sa iti pui chilotii pe cap cind se inchide jegosenia.

nu mai e mult. din cauza voastra e plin de tarani si de valutisti in orasul asta gunoaielor. la munca cu voi ca stati cracite toata ziua si vindeti bulendre. putori ordinare. Sau cind mai mergeti la turci dupa marfa ramineti acolo. Nu avem nevoie de voi!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei