Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Securitatea suporterilor români la Euro-2008 va fi asigurată de poliţişti din ţară

Luni, 28 Ianuarie 2008 (20:10:53)

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, şi ministrul federal de interne al Republicii Austria, Gunther Platter, au semnat un acord de cooperare pe probleme de securitate a suporterilor români la Euro-2008, care urmează să fie asigurată de poliţişti din ţară.
  Cristian David a declarat că numărul oamenilor de ordine care vor fi trimişi la Campionatul European se va stabili după ce se va şti numărul spectatorilor români care vor merge la turneul final. "României îi revine responsabilitatea de a avea securitatea propriilor suporteri care vor participa la Campionatul European. Cifra oamenilor de ordine o vom stabili după ce vom şti numărul spectatorilor români care vor asista la meciurile de la Euro. Vom avea o unitate specială, care va avea o grupare mobilă care va însoţi grupurile de români. De asemenea vom avea şi un centru de monitorizare care va fi la Bucureşti şi care va ţine legătura cu situaţiile operative prin intermediul poliţiştilor prezenţi şi ataşaţilor care sunt deja în Austria", a spus David.

Gunther Platter este convins că cele două ţări vor avea o colaborare bună. "La nivel de miniştri avem permanent contacte şi vom aborda fiecare punct de interes comun. Suntem convinşi că având acest document semnat vom avea o colaborare bună la acest eveniment sportiv, care poate fi de succes. Să sperăm că România va trece de faza grupelor şi echipa va avea ocazia să joace şi în Austria, nu numai în Elveţia. Echipa de securitate a Austriei e foarte bine pregătită şi va avea rezultate bune. Avem nevoie de asistenţă şi sprijin din partea tuturor ţărilor din Uniunea Europeană", a afirmat Platter.

Întrebat dacă reprezentativa de fotbal a Austriei este mai bună decât cea a României, Platter a precizat: "Eu nu bag mâna în foc pentru rezultatele pozitive ale Austriei, dar per ansamblu sunt convins că vom avea un eveniment plăcut, cu rezultate bune".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Securitatea suporterilor români la Euro-2008 va fi asigurată de poliţişti din ţară .
 Vizualizări articol: 409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Securitatea suporterilor români la Euro-2008 va fi asigurată de poliţişti din ţară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei