Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

Nechifor cere PD-L să spună câţi membri PNL şi PSD a sechestrat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, europarlamentarul Cătălin Nechifor, a solicitat PD-L să spună public câţi membri PNL şi PSD a sechestrat în ultimul timp.

Nechifor a folosit cuvântul sechestrat după ultima ispravă a democrat-liberalilor, care au înscenat sechestrarea de către social democraţi a unui minor în vârstă de 17 ani în spaţiul pe care l-a deţinut PD în sediul PSD.

„Fac apel la memoria colegilor din noul PD-L şi să-i rog să recunoască public şi alte cazuri de sechestrări puse la cale de acest partid, pentru că ceea ce s-a întâmplat la Suceava nu este un caz singular, cu acel tânăr rămas în sediul nostru. Din ceea ce ştiu eu, mai există foarte multe sechestrări în acest PD-L care vin din zona adevăraţilor social-democraţi care au fost luaţi cu japca din zona socialistă şi aduşi în zona populară, alţi sechestraţi mai vin din zona adevăraţilor liberali, adevăraţilor Brătieni care au fost momiţi de actuala conducere a PD-L Suceava cu funcţii guvernamentale, cu ideea de a reveni la putere în cele mai înalte sfere”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor cere PD-L să spună câţi membri PNL şi PSD a sechestrat.
 Vizualizări articol: 1091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nechifor cere PD-L să spună câţi membri PNL şi PSD a sechestrat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nechiforel cel viteaz trimis de
(28 ian 2008, 12:37:28
esti constient ca esti acolo datorita domnului Marza. deci esti catelul lui. asa ca mai taci din gura catelus inlantuit. ai grija ca si cateii imbatranesc sau in timp sunt vanduti!
2.   Sechestrul psd-ului trimis de
(28 ian 2008, 13:07:11
A uitat Nechifor cint staful psd-ist dion judet a haituit primarii liberali ai conventiei si daca nu treceau la ei aveau dosare penale inchipuite ce ciocoi mai sunteti mai comunistilor mai prindeti voi consiliul judetean cind o zbura porcul si ca primari atentie mai aveti putini.Atentie vine tavalucul peste ..............oare peste cine?
3.   Catel de curte noua trimis de
(28 ian 2008, 13:10:20
Mai Nechifor esti un mare fraier ca inca mai esti alaturi de psd daca vrei sa scapi de ei vino la pnl si nu vei fi catalul nimanui viitor in suceava la psd nu ai atat timp cit esti catelul lui Marza.
4.   Capitala multiculturala trimis de
(28 ian 2008, 14:13:17
nenea mai vrei sa faci Suceava capitala multiculturala?anul asta?vai de noi de cine suntem reprezentati...poate multicartofara
5.   PORC DE PORC trimis de
(28 ian 2008, 15:49:22
PUNETI SPATELE LA TREABA UMFLATILOR DE NESIMTITI CE SUNTETI. NUMAI LA DAT DIN GURA SUNTETI BUNI. SUNTETI NISTE **** DE OAMENI. BECALI ARE DREPTATE...HAHALERELOR SI JIGODIILOR. VINE EL CAVALERUL LUMINII..HAHAHAHA
5.1  RE: PORC DE PORC trimis de
(28 ian 2008, 15:55:26
[( mirza + mirza) x mirza ]- mirza = EURO***** CATALIN NECHIFOR
5.2  RE: PORC DE PORC trimis de
(28 ian 2008, 22:06:28
acolo era euroshit
6.   Naparcilor trimis de
(28 ian 2008, 17:48:09
sunteti de la PD-L cei ce ati comentat aici , niste coate goale. Nu reprezentati electoratul ,voi lingeti pentru un mic si o votca.
6.1  RE: Naparcilor trimis de
(28 ian 2008, 17:53:56
pentru IOBOI- tu ***** ******!
6.2  RE: Naparcilor trimis de
(28 ian 2008, 22:07:44
acolo era tu ...************
7.   Ioan Nechifor, gunoiul Sucevei trimis de
(28 ian 2008, 19:47:38
De cand si de catre cine Ioan Nechifor a fost autorizat sa vorbeasca oficial in numele PNL si al Bratienilor. De necrezut.

Rog conducerea PNL Suceava sa-i interzisca (puiului de comunist) sa mai vorbeasca oficial in nume PNL.

PSD/PCR a sechestrat o persoana minora in cladirea pe care a cumparat-o fraudulos cu 160 milioane, lei vechi. (pretul unei biciclete de curse)

Doua procese sunt la tribunal contra PSD. Tribunalul va anula contractul de vanzare-cumparare. Si, va obliga PSD sa plateasca daune morale pt. sechestrare.

Chelnerul Nechifor nu este in pozitie sa conditioneze un partid mare ca PDL si nici sa vorbasca in numele PNL.

Marsh de aici potatie paroasa, la muls oile, la Dorna cu tine!
8.   Imi vine sa vars trimis de
(28 ian 2008, 19:48:25
mi se face sila de toate partidele ,dar psd ul ma face sa plec din tara datorita nulitatilor
9.   Mi-e grata trimis de
(28 ian 2008, 21:51:41
Toti agramatii promovati de politica. Noi cei tineri traim intr-o Romanie care nu ne merita! Imi este din ce in ce mai sila si ma gandesc la modul sincer de ce unii din noi am avut ghinionul sa ne nastem intr-o Romanie de astazi in care exista unii ca Mirza,Nichifor,Adomnicai......
9.1  RE: Mi-e grata trimis de
(28 ian 2008, 22:35:51
mare dreptate. imi e teama ca napircile astea jegoase ca mirza si ai lui nu vor disparea niciodata..ca le urmeaza fiii..nepotii .samd.
10.   Plus trimis de
(28 ian 2008, 22:03:17
nulitati ca astea sunt acum promovate dragilor.....intre ei va trebui sa ne descurca si sa ne crestem copiii... alde dontu verginel adomnicai ursu nchifor si alte personaje sinistre...
11.   Astia trimis de
(28 ian 2008, 22:14:16
Din pacate intelectualii nu mai voteaza si uite asa personajele enumerate mai sus le vedem astazi ocupand niste functii platite din banii nostri si asta doar ca prostime de la tara merge la vot,si cei din mediul rural hotaresc pentru o Romanie.Ganditi-va ca sunt batrani la tara care habar nu au ce voteaza,dar viteaza ce la spune primarul sau o functionara din primarie.Asta este poate intelectualii vor intelege ca trebuie sa vedem si intelecuali adevarati conducand astazi Romania.
12.   PSD=PCR trimis de
(28 ian 2008, 22:38:37
In judetul Suceava inca mai bantuie comunismul, nepotismul, si capitalismul de convenienta datorita lui Mirza/Nechifor/Dontu/Ursu/Mire si a altor infractori PSD.

Am deplina incredere ca urbea nu va mai vota acest partid infect.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei