Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turcu: Radu a fost transferat la Lazio pentru 5.400.000 de euro

Luni, 28 Ianuarie 2008 (13:36:28)


Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, pentru Radio Info Pro, că transferul fundaşului Ştefan Radu la gruparea italiană SS Lazio a fost realizat pentru suma de 5.400.000 de euro, jucătorul fiind însă împrumutat în primă fază pentru 1.190.000 de euro.
  "Ne-am pus de acord, am semnat contractul acum. A fost o negociere foarte dură, dar e normal pentru că e cel mai mare contract. Cei de la Lazio îl cunosc foarte bine şi nu au fost probleme legate de salariul lui sau contractul lui. Suntem mândri că s-a realizat cel mai mare contract al tuturor timpurilor. El este împrumutat până în vară pentru 1.190.000, plus TVA, iar tot contractul este de 5.400.000, cea mai mare sumă plătită pe un jucător român din 1990 până astăzi. A meritat suma asta, pentru că el este un mare caracter şi cred că va ajunge un mare jucător, va avea un cuvânt de spus în fotbalul european. Dimineaţa am semnat contractul în jurul orei 3.30 sau 4", a declarat Turcu.

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport, în ediţia de duminică, anunţase că transferul fundaşului Ştefan Radu de la Dinamo la Lazio Roma va fi oficializat, după ce vor fi puse la punct ultimele detalii rămase de stabilit în urma negocierilor de sâmbătă seară dintre cele două cluburi şi reprezentanţii jucătorului. "Clubul roman era sigur ambele operaţiuni vor fi finalizate încă de ieri, însă este nevoie să mai aştepte câteva ore. Sâmbătă seară, târziu, au avut loc negocierile între Lotito (n.r. - preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito), Ştefan Radu, sosit direct din Cipru, unde era în cantonament cu Dinamo, şi procuratorii săi. Rămăseseră de stabilti ultimele detalii, dar, fără îndoială, achiziţionarea sa va fi oficializată astăzi", scrie publicaţia italiană.

Site-ul violanews.com semnalează, de asemenea, apropiatul transfer al lui Radu la Lazio, după ce internaţionalul român de tineret s-a aflat şi în atenţia grupărilor Fiorentina, Juventus, AS Roma şi SV Hamburg. Sursa citată susţine că suma pe care Lazio ar urma să o plătească pentru Ştefan Radu este de aproximativ 5 milioane de euro şi că jucătorului i se va oferi un contract pe cinci ani.

Sâmbătă, presa italiană anunţase că Ştefan Radu ar urma să ajungă la Lazio sub formă de împrumut, până în vară, când gruparea din Roma ar fi urmat să aibă opţiune de cumpărare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turcu: Radu a fost transferat la Lazio pentru 5.400.000 de euro.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turcu: Radu a fost transferat la Lazio pentru 5.400.000 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei