Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victor Becali: Ştefan Radu este un fundaş bun, dar nu este Chivu

Luni, 28 Ianuarie 2008 (18:01:16)

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, că jucătorul Ştefan Radu, împrumutat de Dinamo Bucureşti la echipa Lazio Roma, este un fundaş bun, dar nu are încă valoarea lui Cristian Chivu, apărătorul formaţiei Internazionale Milano, informează agenţia Adnkronos.
  "Radu este bine cotat la noi în ţară, dar nu putem spune că are valoarea lui Chivu. Când avea vârsta lui Radu, Chivu deja juca de trei ani la Ajax. Ştefan Radu poate creşte în campionatul italian, iar fotbalul ne poate rezerva surprize plăcute", a spus Becali.

Impresarul român a afirmat că afacerea s-a încheiat cu bine pentru toată lumea, dar nu a vrut să detalieze. "Ştiam că Lotito (n.r. - preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito) este un tip care nu cedează uşor, dar aflasem că îl vrea pe Radu urgent. Afacerea s-a încheiat cu bine pentru toată lumea", a precizat Becali.

Victor Becali a declarat că este sigur că Ştefan Radu îşi va încheia cariera în Italia, deoarece este un tip cu capul pe umeri. "Radu este un tânăr cu capul pe umeri. Sunt sigur de faptul că îşi va încheia cariera în Italia. Este un jucător cu o personalitate puternică şi este adecvat pentru campionatul Italiei. Are tehnică şi mult potenţial. Sper ca antrenorul Delio Rossi să ştie să-l folosească", a spus Becali.

Impresarul român a afirmat că Radu şi Chivu se aseamănă la caracter. "Chivu şi Radu au un caracter similar. Amândoi sunt cu picioarele pe pământ, o caracteristică importantă pentru un fotbalist profesionist. Ştiu că Radu îl admiră mult pe Chivu şi cu siguranţă la următoarea convocare la naţională cei doi vor vorbi despre Italia şi despre Roma", a precizat Becali.

Fundaşul Ştefan Radu va efectua, luni, vizita medicală la Lazio, gruparea la care va evolua până în vară, sub formă de împrumut de la Dinamo. Lazio are opţiune pentru cumpărarea jucătorului din vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victor Becali: Ştefan Radu este un fundaş bun, dar nu este Chivu.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victor Becali: Ştefan Radu este un fundaş bun, dar nu este Chivu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei