Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scutaru: Moţiunea anunţată de PDL arată ipocrizia acestuia - Sulfina Barbu a promovat taxa auto

Luni, 28 Ianuarie 2008 (15:01:51)

Deputatul liberal George Scutaru, membru în BPC al PNL, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că decizia PDL de a introduce o moţiune simplă pe taxa auto demonstrează "ipocrizia" acestui partid, ministrul PD Sulfina Barbu fiind cea care a promovat această taxă.
  "Decizia PDL cu privire la moţiunea simplă demonstrează ipocrizia acestui partid, care, la guvernare fiind, a promovat prin ministrul PD Sulfina Barbu taxa de primă înmatriculare. Ca de multe ori, PDL schimbă subit atitudinea, deşi în primăvara lui 2007 susţinea această măsură", a declarat Scutaru.

El a adăugat că PDL are o atitudine "duplicitară", în speranţa că va obţine mai multe voturi la alegerile din acest an, încercând să atace politicile Guvernului, în pofida faptului că la multe dintre acestea reprezentanţii PDL au fost co-autori.

"Poate cu această ocazie PDL ar vrea să se discute la dezbaterile din Parlament şi efectele asupra mediului şi asupra bugetului a miilor de tone de borduri cu care Videanu împânzeşte Bucureştiul", a mai spus deputatul liberal.

Preşedintele PDL Emil Boc a anunţat, luni, că formaţiunea democrat-liberală va iniţia o moţiune simplă în noua sesiune parlamentară, la Camera Deputaţilor, pe tema taxei de primă înmatriculare, prin care va solicita anularea acesteia şi restituirea banilor cetăţenilor, fără a mai apela la instanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scutaru: Moţiunea anunţată de PDL arată ipocrizia acestuia - Sulfina Barbu a promovat taxa auto .
 Vizualizări articol: 437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scutaru: Moţiunea anunţată de PDL arată ipocrizia acestuia - Sulfina Barbu a promovat taxa auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei