Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contre

PSD Suceava a descoperit la Flutur „o neruşinată pauză de memorie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni solicită foştilor membri PD şi PNL care se regăsesc în prezent în PD-L să-şi asume greşelile pe care le-au făcut în cei doi ani de guvernare cu Alianţa D.A., 2005 şi 2006.  

Solicitarea îl vizează în mod deosebit pe fostul ministru liberal al agriculturii, Gheorghe Flutur, în prezent preşedinte al organizaţiei judeţene a PD-L şi vice la nivel naţional al acestei structuri politice, PSD-iştii constatând faptul că acesta „se eschivează de vinovăţia unei guvernări la care a fost părtaş doi ani de zile”.

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi a descoperit la liderul democrat-liberal „o neruşinată pauză de memorie”.

„Cu o neruşinată pauză de memorie se eschivează de vinovăţia unei guvernări la care a fost părtaş timp de doi ani de zile şi la temelia căreia a săpat chiar cât se poate de temeinic, şi mă frapează cinismul cu care domnul Flutur susţine că actualul dezastru economic se datorează faptului că la iniţiativa PSD s-au majorat pensiile, făcându-se că uită că măsurile economice nerealiste şi prost gestionate de către executivul din 2005 poartă semnătura Alianţei D.A., din care a făcut parte şi dumnealui. Am văzut cota unică de impozitare, care a dat bugetul statului peste cap, iar mult susţinuta de către domnul Flutur Lege 247/2005 cu retrocedările integrale a scos sume considerabile de la acelaşi buget. Şi aceste măsuri poartă semnătura Alianţei D.A.”, a spus Adomnicăi.

 

Adomnicăi crede că Flutur a lansat oficial ofensiva de racolare a primarilor PSD

Deputata PSD de Suceava s-a legat de afirmaţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PD-L  potrivit căreia în zilele următoare va lansa ofensiva de informare în mediul rural.

Adomnicăi vede în această ofensivă, de fapt, o ofensivă de racolare a primarilor de la alte partide, şi îndeosebi de la PSD.

„Întrucât mi-a sunat foarte războinic termenul de ofensivă, am luat dicţionarul explicativ al limbii române şi am citit cu atenţie definiţia care spune că ofensivă înseamnă acţiunea de atac cu scopul de a nimici inamicul şi de a-i cuceri teritoriul. Având în vedere contextul politic din ultimele luni, având în vedere presiunile care se exercită asupra primarilor noştri, s-ar părea că domnul Flutur a lansat oficial ofensiva împotriva primarilor PSD şi, sub pretextul informării, de fapt lansează ofensiva de racolare a primarilor din mediul rural şi nu ofensiva de informare”, a spus Mirela Adomnicăi.

 

Flutur aminteşte că înţelegerile dintre echipele lui Tăriceanu şi Iliescu au distrus guvernul Alianţei D.A.

Preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a făcut la rând-i apel la memoria deputatului Adomnicăi. El a ţinut să-i aducă aminte acesteia că în 2005-2006 eforturile făcute de echipa guvernamentală în componenţa căreia s-au aflat atât el, cât şi foştii miniştri PD a dus România în Uniunea Europeană.

„Înţelegerile subterane făcute de echipa Tăriceanu şi echipa Iliescu, din care face parte şi doamna Adomnicăi, au făcut ca acest guvern să fie oprit, şi eşecurile de astăzi sunt rezultatul complicităţii dintre oligarhia PNL-istă şi cea PSD-istă. Dacă dumneaei se doreşte a fi purtătorul de cuvânt al acestui tandem, o atenţionez, este astăzi la guvernare şi eşecurile le va plăti alături de ceilalţi”, a spus Flutur. Legat de acuzele potrivit cărora a declanşat oficial ofensiva de racolare a primarilor PSD, Flutur a declarat că Adomnicăi „nu are dreptul să vorbească de racolări, pentru că, din informaţiile mele, lucrează cu ziua la racolarea primarilor PD-L, exemplu fiind comuna Dărmăneşti, unde a avut eşec”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava a descoperit la Flutur „o neruşinată pauză de memorie”.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava a descoperit la Flutur „o neruşinată pauză de memorie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toti suferinzi din cauza PSD- toata tara trimis de
(28 ian 2008, 11:07:18
Lasati-va de abureli cu mic cu mare caci vedeti unde a-ti dus tara cu guvernarile voastre in frunte cu BARONUL SEF MIRZA, AHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..LASATINE, LASATINE, LASATINEEEEEEEEEEEEEEEEE....
1.1  RE: Toti suferinzi din cauza PSD- toata tara trimis de
(28 ian 2008, 12:35:23
M-AM SATURAT DE ACEASTA DOAMNA DEPUTAT SI II ZIC ASA ....DACA CONTINUA CU ASTFEL DE IESIRI PROMIT CA II VOI DA CATEVA CHESTII IN PRESA PE CARE LE-A FACUT EA LA "TABERE" SI DE CARE DUMNEAEI STIE BINE. LATRA DAR EA UITA CE MAGARII A FACUT SI SINCER M-AM SATURAT SA INGHIT MINICIUNILE EI. A UITAT CUM A FALIMENTAT DESTULE TABERE DIN JUDET. DACA MAI IESE IN PRESA SA FITI SIGURI CA VA PRIMI SI EA RASPLATA PT CE A FACUT.
2.   FLUTURAS trimis de
(28 ian 2008, 13:16:44
DE CE VA SUPARATI ,FLUTURAS ESTE CUNVA USA DE BISERICA.TOTI SUNT LA FEL CHIAR DACA SUNT DE LA PSD,PD-L ,PNL.PRM, etc.au obtinut votul dupa care ne dau la cacao.
3.   Viitor de aur ...tara asta are trimis de
(28 ian 2008, 17:52:44
cei ce umbla dupa cainii cu colaci in coada ai lui flutur se vor destepta , daca au de unde
4.   Asta! trimis de
(28 ian 2008, 18:45:32
Ce fatza are ! Si ce tupeu. Cum a ajuns asta deputata? Cine a auzit de asta timp de 4 ani cat a mancat banii prostimii din Suceava? O scoate Mirza din cand in cand de la naftalina sa abereze.Treci si dormi ca munca intelectuala te depaseste!Si oricum nu te baga nimeni in seama ca esti o necunoscuta doar ca papi banii sucevenilor! Rusine!

5.   Mirela, sageata lui MIrza trimis de
(28 ian 2008, 19:59:58
Ar fi bine, mai intai, ca Mirela sa se trateze de boala venerica pe care o are, dupa aia sa vina aici cu mesaje si cereri oficiale. Daca va uitati la o poza recenta a ei(poza actuala este veche) veti vedea ca tipa este purtatoare de o boala grea vererica. Medicul sepcialist poate confirma acest lucru.

Nu stiu de ce nu este la spital bacilista asta?!

Mai nea Ionescule, nu mai da nesimtitii astea de la PSD la ziare...ba cu tzucalarul Nechifor, ba cu porcul Mirza, acum ai adus-o pe zughatoarea asta de Mirela cu portiile ei....putina decenta, bre!
5.1  RE: Mirela, sageata lui MIrza trimis de
(28 ian 2008, 22:29:23
ce boala are zdreantza? macar spune la lume nu fi rau ..ca poate o mai arde unul altul..si macar sa avetizam populatia.
6.   NAPIRCILOR trimis de
(28 ian 2008, 21:29:09
VOI P.S.D.isti DISCUTATI DE ASUMAREA RESPONSABILITATII , VOI CARE MACAR 50 DE ANI AR TREBUI SA VA TURNATI CENUSA IN CAP SI SA NU DESCHIDETI GURA,CE NESIMTITI, CE ASUMARE DE GRESELI V-ATI FACUT VOI DUPA 10 ANI CIT ATI GUVERNAT, A-TI ADUS CORUPTIA SI A-TI PROTEJATO PINA LA CEL MAI INALT NIVEL ,CU MATUSI TAMARA ,CU MIRZACI ,s.a. TINETI UN GUVERN DE15% IN BRATE SI CONTINUATI SA MINTITI POPORUL CA SUNTETI IN OPOZITIE ;POPORUL VA DA VERDICTUL LA VOT ;;;;;;;'
7.   Lupta politica mioritica trimis de
(28 ian 2008, 21:33:49
ma uit la campania electorala din US: oameni zimbind, aparent relaxati, dezbatind probleme politice concrete, aducind idei si argumente; uneori, e drept, se ataca unii pe altii, dar ramin intotdeauna in zona politicului, niciodata nu trec in zona personala; daca sunt fata in fata intr-o dezbatere, la sfirsit isi string miinile si se felicita reciproc; principalul lor scop e binele natiunii.

ma uit la campania electorala din RO: oameni incruntati, scrisnind printre dinti, cenzurindu-si mai mult sau mai putin limbajul, atacindu-se unii pe altii numai in zona personala, lasind la o parte cu desavirsire problemele politice care ar trebui dezbatute, denigrindu-se; crezind ca electoratul se atrage cu promisiuni desarte, pe care oricum nu le mai crede nimeni, dupa 20 de ani de impotenta politica; principalul lor scop e imbogatirea personala.

stau si ma intreb: sunt politicienii romani cei mai buni dintre noi? si mi-e frica sa-mi raspund...
8.   Bacil netratabil trimis de
(28 ian 2008, 23:28:26
Doamana deputat a luat bacilul la Iasi, cand studia legislatia falusului Marocan.
8.1  RE: Bacil netratabil trimis de
(29 ian 2008, 05:17:42
deci s-a ars cu mobutu doamna...
9.   Mirela virusata trimis de
(29 ian 2008, 07:03:25
Nu s-a ars, ci s-a fript cu el, fiindca acum fetitza are bubitza jos care sangereaza continuu. Poza ei recenta spune acest lucru. A vazut-o si medicul meu de familie si mi-a spus ca are sifilis. Se poarta in parlament, nu-l vezi la "tractoras" ce mascota a ajuns dupa ce "a umblat" la ea. Zici ca'e broscoiul Goliath.

Daca vrei sa stii despre ce este vorba du-te aici:

http://www.arikah.net/enciclop

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei