Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc despre o eventuală candidatură: Astăzi, opţiunea mea este pentru Primăria Clujului

Luni, 28 Ianuarie 2008 (14:17:34)


Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul şedinţei BPN, că „este posibil" să candideze la un nou mandat de primar, dar că va aştepta rezultatele sondajelor interne, menţionând însă că „astăzi", opţiunea sa este "pentru primăria Clujului”.
  Emil Boc a declarat că este posibil să candideze la un nou mandat de primar al Clujului, o decizie urmând a fi luată în urma sondajelor interne, care sunt în desfăşurare şi care vor fi finalizate spre sfârşitul lunii februarie.

El a arătat că numele său figurează în aceste sondaje privind candidaţii PDL în primăriile de municipii, existând însă şi alte variante de candidaţi.

Boc a explicat că fiecare organizaţie şi-a înaintat o listă de propuneri care să fie testate şi din perspectiva unui eventual vot direct la preşedinţia Consiliului Judeţean, astfel că „se face o evaluare globală a mai multor candidaturi locale”.

În privinţa deciziei de a candida la un nou mandat de primar al Clujului, Emil Boc a spus că aceasta va fi o decizie personală şi apoi una luată împreună cu partidul.

„Prima dată va fi o decizie personală, după care mă voi consulta cu colegii de partid, aşa cum este mai bine. Astăzi, opţiunea mea este pentru Primăria Clujului, de a continua acele proiecte. De aceea am spus că este posibil să candidez la un nou mandat de primar. Voi vedea ce se va întâmpla în viitor”, a declarat preşedintele PDL.

Întrebat dacă se va consulta cu preşedintele Traian Băsescu înainte de a lua această decizie, Emil Boc a spus scurt: „Nu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc despre o eventuală candidatură: Astăzi, opţiunea mea este pentru Primăria Clujului.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc despre o eventuală candidatură: Astăzi, opţiunea mea este pentru Primăria Clujului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei