Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2008 - Anul XIII, nr. 22 (3703)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Florin Anghel: Am nevoie de puţin timp pentru o analiză obiectivă a celor întâmplate

Luni, 28 Ianuarie 2008 (18:42:49)

Vicepreşedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut funcţia de preşedinte al Partidului Conservator în favoarea Danielei Popa spune că are nevoie de "puţin timp" pentru o "analiză obiectivă" a evenimentelor de duminică şi pentru a se sfătui cu cei care l-au susţinut.

  Într-o declaraţie de presă dată publicităţii prin fax, în cursul zilei de luni, vicepreşedintele PC Prahova, Florin Anghel, învins de deputatul Daniela Popa în cursa pentru funcţia de preşedinte al PC, evită să comenteze evenimentele întâmplate duminică, la congresul extraordinar al partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt convins că opinia publică aşteaptă cu interes un punct de vedere al meu legat de cele întâmplate la Congresul Extraordinar al Partidului Conservator. Am rugămintea să înţelegeţi că o poziţie clară o voi avea în zilele următoare. Nu vreau să credeţi că este o întârziere nemotivată. Am nevoie de puţin timp pentru o analiză obiectivă a celor întâmplate şi pentru a mă sfătui cu toţi colegii care m-au susţinut", arată Florin Anghel în declaraţia de presă semnată de el şi care poartă ştampila filialei Prahova a Partidului Conservator.

Liderul PC Prahova nu a putut fi contactat telefonic în cursul zilei de luni şi nici nu a putut fi găsit la biroul său din Consiliul Judeţean Prahova, for al cărui preşedinte este.

Potrivit unui cotidian prahovean, surse din PSD susţin că Florin Anghel a discutat încă de săptămâna trecută cu liderul PSD Mircea Geoană pe tema unei înscrieri în PSD, iar tot scandalul de la congresul PC ar fi fost "provocat" din dorinţa lui Geoană de a atrage către PSD o parte cât mai mare a membrilor PC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Anghel: Am nevoie de puţin timp pentru o analiză obiectivă a celor întâmplate .
 Vizualizări articol: 529 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Florin Anghel: Am nevoie de puţin timp pentru o analiză obiectivă a celor întâmplate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei