Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proteste şi la Arad, unde au ieşit în stradă peste 300 de persoane

Joi, 19 Ianuarie 2012 (18:43:04)

Peste 300 de persoane participă, joi seară, la un protest în faţa Primăriei Arad, participanţii susţinând că este o acţiune spontană şi că s-au adunat după ce au aflat de pe internet sau de la cunoştinţe că mai mulţi oameni manifestează în faţa municipalităţii.

Primii arădeni au ajuns în faţa Primăriei în jurul orei 17.00, iar după o oră acolo s-au adunat peste 300 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unii dintre participanţi afirmă că, în ultimele zile, au urmărit imagini în direct pe internet cu Piaţa Revoluţiei din Arad, unde se află Primăria, şi astfel au ieşit în stradă când au văzut că se adună oameni nemulţumiţi.

Imaginile sunt transmise cu ajutorul unor webcam-uri inclusiv pe site-ul Primăriei, care în ultimele zile s-a şi blocat din cauza numărului mare de accesări.

Ca şi în zilele precedente, la Arad manifestanţii au pancarte cu mesaje împotriva Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Unii vorbesc, pe rând, la o portavoce, îndemnându-i pe oameni să se adune în fiecare zi pentru a protesta.

Printre manifestanţi sunt şi reprezentanţi ai partidelor politice şi ai unor organizaţii civice din oraş, în timp ce alţii spun că sunt trecători care s-au oprit şi vor rămâne până la finalul acţiunii.

În zona Pieţei Revoluţiei patrulează jandarmi şi poliţişti, jandarmii instituind filtre pe străzile care duc spre locul unde se manifestează.

Joi seară au loc manifestaţii de protest atât în Capitală, cât şi în cel puţin 15 oraşe din ţară, între care Focşani, Timişoara, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Deva, Zalău, Satu Mare, Braşov, Târgovişte, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi, Craiova.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proteste şi la Arad, unde au ieşit în stradă peste 300 de persoane.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proteste şi la Arad, unde au ieşit în stradă peste 300 de persoane0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei