Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dietă după horoscop

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărbătorile de iarnă au trecut, lăsându-vă pe dumneavoastră cu câteva kilograme în plus. Cele mai multe dintre doamne şi domnişoare depun acum serioase eforturi pentru a arde caloriile asimilate în luna decembrie.


Revistele dedicate doamnelor sunt pline de diete de orice tip, de la regimurile disociate, la celebra dietă Dukan sau la regimul cu orez. Mai nou, există teoria conform căreia modul în care slăbim depinde de data naşterii, existând chiar şi câteva recomandări specifice, mâncăruri acceptate sau interzise, precum şi exerciţii fizice necesare în funcţie de zodia căreia aparţinem. Potrivit site-ului italian diredonna.it, fiecare zodie este asociată unei anumite părţi a corpului, astfel că, dacă acordăm o atenţie deosebită acelei zone specifice ne poate fi de ajutor pentru a recupera forma fizică atât de mult visată.
Berbecul guvernează zona cerebrală, astfel că orice aliment aduce un pic de energie creierului îi ajută pe nativii acestei zodii să aibă o stare de sănătate optimă. În general, persoanele născute în aceste zodii nu se îngraşă, pentru că sunt hiperactive şi au un metabolism accelerat. La fel de adevărat este însă că există şi excepţii. Pentru a da jos câteva kilograme, eliminaţi din dietă alimentele grase şi concentraţi-vă asupra unor alimente precum ţelina, roşiile, varza, nucile, mierea, somonul. De asemenea, nativii din Berbec au nevoie de mult exerciţiu fizic pentru a se menţine în formă.
Cei născuți în zodia Taur prezintă o tendinţă mult mai accentuată spre îngrăşare din cauza pasiunii lor pentru mâncare, pentru cărnuri şi pentru dulciuri. Doar răbdarea şi tenacitatea lor pot să îi ajute să își înfrânze pornirile. Printre alimentele la care trebuie să renunţe se numără toate acele produse cu un nivel ridicat de colesterol, precum untul, smântâna, cartofii etc. În schimb, au liber la fructe, legume, carne de pui sau peşte. Alimentele care sunt în rezonanță cu organismul celor din Taur sunt: sparanghelul, anghinarea, cerealele şi fasolea de orice fel.

 

Zodii şi alimente

Nativii din Gemeni, zodie care guvernează aparatul respirator, ar trebui să se orienteze spre alimentele care favorizează sănătatea pulmonară. Sunt recomandate produsele cu un conţinut ridicat de antioxidanţi, zinc, magneziu, vitamina A, B şi E. Exponenţii acestei zodii au tendinţa să facă totul în grabă, de aceea există pericolul să se îngraşe din cauza consumului de alimente preparate, mult prea grase şi nesănătoase. Cel mai bine ar fi, dacă tot au poftă de o gustare rapidă, să recurgă la ceva vegetarian. Mâncărurile care le priesc nativilor din Gemeni sunt cele care conţin mazăre, fasole, morcovi, nuci, dar, mai ales, migdale, alune şi arahide.
Racul guvernează aparatul digestiv, de aceea pentru persoanele născute în iunie şi iulie este foarte important să fie atente la alimentele pe care le consumă. Dată fiind emotivitatea accentuată, dar şi tendinţa de a mânca în situaţiile de stres, nativii din Rac care doresc să slăbească trebuie să se concentreze pe alimentele care favorizează digestia, precum năsturelul şi pepenele verde, peştele şi feniculul. De asemenea, sunt recomandate supele calde şi stufatul, precum şi carnea foarte slabă.
Leul guvernează inima şi sistemul circulator. Nativii acestei zodii preferă, de cele mai multe ori, mâncărurile hiperelaborate şi, de multe ori, greoaie (lasagna sau enchiladas mexicană, ca să amintim doar câteva exemple). Leul nu agreează alimentaţia dietetică, iar carnea este un aliment care nu le lipseşte din meniu. Printre alimentele care le priesc celor din Leu se numără carnea de pui, fructele, crude sau uscate, vinetele, măslinele, pepenele galben, tarhonul, anasonul, busuiocul, coriandrul, ghimbirul.

 

O mâncare pentru fiecare

Fecioara guvernează stomacul şi intestinul şi de obicei nativii acestei zodii sunt sănătoşi şi slabi de la natură. De aceea, pentru a scăpa de kilogramele în plus, aceștia trebuie să renunţe la unele gustări şi să reducă un pic cantitatea de dulciuri. De asemenea, mersul cu bicicletă în mijlocul naturii este recomandat cât mai des. Printre alimentele care le priesc, se numără cartofii, gulia şi ţelina.
Regimul alimentar al nativilor din Balanţă, cărora le cam plac mâncărurile grele, trebuie să conţină multe cereale, fructe de pădure, sparanghel, fasole, carne slabă sau peşte, somon, sardine şi ton. În cazul celor născuți în această zodie, nu sunt recomandate regimurile de slăbit drastice, doar pe bază de carne, fructe sau legume, de exemplu. Fiind o zodie care guvernează rinichii, nativii din Balanţă se pot menţine sănătoşi consumând peşte, seminţe de soia etc. Printre alimentele care le priesc se numără merele, avocado, bananele, cireşele, perele, căpşunele, murele, curmalele, mazărea, spanacul, roşiile.
Scorpionii guvernează deloc întâmplător aparatul reproducător și atunci când se îngraşă nu „glumesc”. Persoanele din Scorpion au tendinţa să mănânce neregulat, dar întotdeauna cu poftă. Preferatele lor sunt mâncărurile condimentate, pe care le consumă în exces. În cazul lor, se recomandă, aşadar, reducerea cantităţii de mâncăruri condimentate, dar şi a cantităţii de cafea. De asemenea, crustaceele, grepfrutul, pepenele roşu sunt recomandate acestei zodii.

 

Alimentaţie corectă

Săgetătorii nu ar trebui să întâmpine prea mari probleme cu slăbitul. Pentru persoanele din această zodie este suficient să practice mai multă mişcare decât fac de obicei. Problema o reprezintă înclinaţia pentru mâncăruri exotice şi petreceri. De aceea, este suficient să reducă un pic cantitatea de alcool şi să se reorienteze spre mâncărurile care purifică ficatul, organ guvernat de Săgetător, cum ar fi carnea de pui sau de curcan, somonul, morcovii şi spanacul.
Nativii din Capricorn, zodie căreia îi corespund genunchii, oasele şi dinţii, ar trebui să renunţe la alimentele cu un conţinut ridicat de proteine şi să se orienteze spre alimentele bogate în calciu. Pentru a reveni în formă, ei trebuie să consume lapte şi brânzeturi, dar şi orez şi carne slabă.
Nativii din Vărsător au tendinţa să mănânce un pic prea mult atunci când se plictisesc. De aceea, este important să găsească mereu ceva care să le ţină mintea ocupată şi să îi distragă de la mâncare. Cel mai indicat aliment pentru Vărsători îl constituie fructele, de orice fel.
Cei născuți în Peşti, o zodie emotivă prin excelenţă, se dau în vânt după mesele romantice, la lumina lumânărilor, cu meniu variat. Organismul lor are tendinţa de a reţine toxinele, de aceea este necesar un regim alimentar foarte echilibrat, cu suficiente lichide.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dietă după horoscop.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dietă după horoscop0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei