Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Au sunat goarna

USL Suceava trimite circa 200 de oameni la mitingul de astăzi de la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anunţatul miting de astăzi din Bucureşti, organizat de PNL şi PC, şi la care şi-a anunţat participarea şi PSD, a provocat agitaţie şi la Suceava. Organizaţiile judeţene ale celor două mari partide din opoziţie au sunat goarna şi au anunţat că vor avea reprezentanţi în capitală.
Alexandru Băişanu, şeful liberalilor suceveni, a anunţat că nu există „o normă de oameni”, dar organizaţia judeţeană va trimite cel puţin 100 de persoane.
„Vor fi autocare care pleacă din Vatra Dornei pe două trasee şi vor prelua oameni, ultima localitate fiind Fălticeni. Participăm la aceste proteste din Bucureşti pentru a demonstra că România este vie, iar noi ne manifestăm ca un organism viu. Protestăm faţă de actuala guvernare şi vrem să facem cunoscut că PNL are soluţii de guvernare superioare calitativ, tehnic, ştiinţific şi managerial, lucru demonstrat în perioada 2006-2008”, a explicat Alexandru Băişanu.
La rândul său, celălalt lider al USL Suceava, Cătălin Nechifor, din partea PSD, a declarat că la Bucureşti vor merge „câteva zeci de persoane, spre o sută”.
„Nu ne deplasăm cu autocare pentru că avem semnale că acestea vor fi oprite pe drum. În schimb, vor pleca spre Bucureşti mai multe maşini particulare, pentru că oamenii şi-au exprimat intenţia să fie prezenţi la miting şi nu-i putem opri”, a menţionat Cătălin Nechifor.
Primăria Capitalei a aprobat cererea USL pentru mitingul de joi, din Capitală, care va avea loc de la ora 16.00, fiind precedat de un marş de la Arcul de Triumf la Piaţa Victoriei, organizatorii anunţând 10.000 de participanţi, a declarat, miercuri, primarul general, Sorin Oprescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL Suceava trimite circa 200 de oameni la mitingul de astăzi de la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 2242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
USL Suceava trimite circa 200 de oameni la mitingul de astăzi de la Bucureşti4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 ian 2012, 11:08:25
“Viermii,ciumpalacii,neghiobii”.. protestează !
Aşa-i băsiştilor ? voi sunteţi “potentaţii”
O “mahala ineptă și violentă”,nu ? sau .. or fi refulaţii ?!
Toate (despre toate ) astea BĂSIŞTII TRÂMBIŢEAZĂ

Cum arată dinţii cu care trag ei de putere ?
Dinţii cu care se sfâşie retina publică îi vedem (în Presă )
Acum “întoarcerea la popor” Băsescu nu mai cere ?
Sau … S-A BĂGAT SINGUR LA RĂCOARE,CU BOTU-N LESĂ ?

O ceată de nesimţiţi au ocupat Statul Român
V ă m u i e s c până şi aerul pe care-l respirăm ( da , pe bune )
Sunt sătul de hoţi jegoşi ce-s băgaţi (cu perversiune )
În viaţa mea … iar eu “să trăiţi bine” îl tot amân

……………
Flutur îşi demonstrează ori prostia ori stadiul de omidă
Cu cine “cere”el dialog,cu Opoziţia ? de ce ? ca să-l demită ?!
1.1  RE: * trimis de
(19 ian 2012, 16:40:34
Gata ba!

Pe tine cine t e m u i e s t e?
2.   Buget pnl trimis de
(19 ian 2012, 11:50:39
200lei x 200cocalari=40.000lei
2.1  RE: Buget pnl trimis de
(19 ian 2012, 18:46:36
mesaj pt stefanica: tema acasa a lu' zmau i-ai facuto? l-ai ajutat la teme? maine da lucrare de control. e pregatit? sa nu il mai lasi la calculator ca iar joaca warcraft si vine nepregatit la redactia monitoru', ei cumpara tu articole, carti de gramatica etc... da felu' in care el se exprim cum i-l cumperi?
2.2  RE: Buget pnl trimis de
(19 ian 2012, 18:47:49
ããã ããã ãããããããããããã ããããããããããããããã ãããããããããããã zmããããããu
3.   Baisanu si...spontanu...! trimis de
(19 ian 2012, 11:50:47
!. Baisanu, singurul politician, care si singur daca candiodeaza...va iesi pe locul doi, cat despre USL Suceava, ce sa mai vorbim...
Acesti stimabili ...dupa antecedentele lor.....in alegeri, nici n-ar mai trebui pomeniti... Sa fiu in locul cuplului Ponta-Geoana, pardon Antonescu(...dar nu maresalul)...pe lista USL..Suceava, asi pune sefii de promotie de la USV, si sigur ar avea ....rezultate stralucita...
Dar cum baietii US+L+C...sunt invatati sa piarda, sunt invatati sa astepte...sunt pregatiti sa mai astepte 4 ani, nu pot sa l;e urez...decat ...SUCCES IN ASTEPTARI....
Ne mai auzim....USL+C acilor...!
3.1  RE: Baisanu si...spontanu...! trimis de
(19 ian 2012, 21:21:15
Mai ușor cu agramatismele că ne faci greață. Să știi c㠔┠se folosește în mijlocul cuvântului, excepție fac cazurile derivate (gen neîndobitocit, de exemplu). Amărâtul tău de asi (din asi pune sefii de promotie de la USL) trebuia scris cu î = își. Cât despre cacofonia daca candideaza, ești sublim. Keep it that way!
Cu stimă, o neînregimentată politic (ps- vezi, așa se folosește corect î)...
Scuze, aș mai avea o întrebare, nu știu ce face Băișanu, că nu-mi pasă, dar tu ai vrea să coopteze repetenții, nu? Mi se pare corect, așa ai avea și tu o șansă!
3.2  RE: Baisanu si...spontanu...! trimis de
(20 ian 2012, 11:09:32
beibi... profesor i-a fost baisanu. crezi ca poate mai mult?! iar daca scrii ingleza crezi ca el intelege?
4.   Miting... trimis de
(19 ian 2012, 11:54:20
Vreau si eu la bucuresti. cazare , masa, transoport... asa ca sa fie spontan......!
5.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 13:04:05
felicitari si cinste celor care au mers la bucuresti pentru a reprezenta pe sucevenii nemultumiti de actualul nivel de trai, la nivel national,chiar si daca au luat bani,asa cum vehiculeaza unii pentru ai discredita.mi se pare normal si chiar merita felicitati si cei care au dat cativa lei la oameni pentru a avea ce minca la bucuresti si a nu se apuca de furat pe acolo de foame.adevarul este ca suntem atit de saraci ca nu ne mai permitem nici "luxul " de a iesi in strada sa protestam impotriva furtului din banii publici,pentru a se respecta legile tarii de catre cei care ne conduc,a respecta cele mai elementare drepturi ale omului si ale democratiei.ministrul igas spunea aseara la televizor ca suntem atia de saraci din cauza democratiei din ultimii 22 de ani.nu am auzit o mai mare jignire la adresa celor care au murit in 89 pentru a scapa de dictatura comunista si a traii in democratie.s/a dat de gol si acum inteleg de ce actuala putere are tendiunte spre dictatura,pentru a ne face "sa traim bine",un BINE inteles numai de ei.norocul nostru este ca poporul a inceput sa/si revina din loviturile primite an de an de la cei care au condus tara din 90 pina acum si speram ca victoria finala sa fie de partea acestuia.
5.1  RE: Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 13:35:46
foarte interesant mod de a gândi! adică ăia 200 dacă stăteau la Suceava azi nu trebuiau să mănânce? ori numai la Bucureşti se fură de foame, iar la Suceava furau de sătui. comportamentul ăsta de mercenar politic e brevetat şi patentat din secolul trecut d-le janik. hai că la 16 fără un sfert dă o shaorma ospătarul de Zamca pt. prins puteri la scandări.
5.2  RE: Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 14:35:05
AMARULE
imi place cum gandesti:))))))))
6.   Siret trimis de
(19 ian 2012, 13:29:32
Si din Siret au plecat circa 100 de ciumpalaci spre Bucuresti...Jos Javra...
7.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 13:50:59
Cifra de 100 de oameni de la Suceava arata de fapt valoarea opozitiei. Am inteles ca sunt cumparati din comentariile din mediul online, asta inseamna ca nu prea dispun de fonduri. Rusine celor care vor sa ne manipuleze conceptiile politice si care vor ca de fiecare data sa ne conduca viata. Rusine PSD
7.1  RE: Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 21:02:34
Iar tu, dragă, da ce faci, ești dedicat total! Te-au îndoctrinat bine!...Sau îți țâțâie ...
8.   Rusine trimis de
(19 ian 2012, 14:10:54
Rusine PNL, actionati ca un partid comunist, cu instigare la violenta si cumparare de oameni. La PSD ma asteptam la asa ceva dar la voi nu!
9.   Autocarele portocalii trimis de
(19 ian 2012, 14:12:00
Cei care critica actiunea USL-ului, trebuie musai sa-si aduca aminte cum circulau autocarele pline cu suceveni, cu toate cele de trebuinta, la ordinul Fluturasului, pentru a participa la mitingurile organizate de nesimtitii acestia portocalii. Va mai amintiti cum circulau turistii, tot cu autocare (ne)platite, in ziua votului pentru prea iubitul conducator, neofascistul Baselu? Si nu asa, pe trasee scurte, ci tocmai pe la Iasi, Cluj, Piatra Neamt, etc. Mai stiti traseul Suceav - Piatra Neamt, telegondola lui Pinalti? Credeti ca toti fac la fel? Taceti dracu din gura si nu mai enervati lumea cu dejectiile voastre. Spre rusinea mea, am participat si eu la asemenea magarii, dar va spun sincer, regret enorm. BOMBALAILOR.
10.   Informare trimis de
(19 ian 2012, 14:15:46
pt cei ce cred in comentariile din mediul online, sa fiti convinsi ca Amarul =barba , ala cu clanta si stefanel apalaghiei nu sunt nici macar niste viermi sau ciumpalaci , ei sunt doar niste legume fara creier , crescute din serul toxic al nedemnitatii pdl-piste
10.1  RE: Informare trimis de
(19 ian 2012, 14:32:06
când o  ☭ înghi�
10.2  RE: Informare trimis de
(19 ian 2012, 14:37:04
când faci prostii cu gura înghiţi? în primul rând m-ai jignit asemănându-mă cu un politruc ca barbă, iar în al doilea rând mi-am dat seama că eşti limitată fiindcă nu ai sesizat că am răspuns la modul cum a pus janik problema, respectiv: "mi se pare normal si chiar merita felicitati si cei care au dat cativa lei la oameni pentru a avea ce minca la bucuresti si a nu se apuca de furat pe acolo de foame" partea cu ospătarul e o poveste veche pe care n-o s-o auzi de la un psd-ist.
10.3  RE: Informare trimis de
(20 ian 2012, 10:00:42
Draga Gabrela, te anunt ca nu mai sunt membru al niciunui partid politic, am fost candva membru PNL, dar cu mai mult timp in urma. Sunt mahnit de ce va invata acum in politica, si din respect pentru ceea ce am invatat de la vechea mentalitate liberala, care e acum mult schimbata, nu o sa te jignesc personal pe cineva, de pe acest forum, asa cum faci tu.
11.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 14:18:00
Esti prieten cu baiatul cu plete care nu stia ce inseamna SMURD?
11.1  RE: Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 21:24:38
Servus, Stefi!
12.   Alaturi de presedintele nostru... trimis de
(19 ian 2012, 14:37:36

MITING USL = COMEDIE PENIBILA !
USL este penibil ..... dar liberalii sunt un adevarat dezastru . De 6 zile se chinuie sa scoata cat mai multi oameni in strada, dar romanii normali numai nu si nu. Cand dl. Basescu a fost suspendat in 2 ore s-au strans 20.000 de oameni brusc in Bucuresti si acum sa chinuie sa aduca din toata tara 10.000. Doamne sunt de-a dreptul caraghiosi. Si nu in ultimul rand oamenii pe care ii aduc cu autocarele nu au servici ? Sa faci miting intr-o zi normala de lucru inseamna ca participanti sunt `` cei mai harnici romani , oameni pe care ROMANIA trebuie sa se bazeze cu adevarat.
13.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 14:51:26
lasati copiii sa invete daca intr-adevar va pasa de viitorul tarii !!! ma uit cu mila la ei si-i vad cum stau si se plimba pe strazi si ingheata si nici macar nu stiu ce vor si pt ce au iesit! rusine sa le fie celor care i-au scos in strada pt a-si statisface interesle proprii!
14.   Rahat pedelist trimis de
(19 ian 2012, 15:09:53
cetatean onest portocaliu... ai furat destull dute-n p,iz.da ma,tii tu si partidul tau , flutur care o fu...te pe mata si basescu care ti-o da la ga.oa.za...iesiti ma in strada sa curatam tara de gunoaiele astea...fraier onest.. gata cu furatul ..simti cum iti sufla in ceafa colegul de camera din Doftana? a?
14.1  RE: Rahat pedelist trimis de
(19 ian 2012, 15:26:08
bun, iesim in strada, il dam jos pe basescu, si apoi ce?????dam tara pe mana unor derbedei ca tine?????dupa limbaj iti spun sigur ca iesti un psd-ist.....in strada doar niste golani k tine au iesit!!!!
15.   CORECT trimis de
(19 ian 2012, 15:17:06
RESPECT CEATATEAN ONEST

CEI CARE SUSTIN PROTESTELE NU STIU CE FAC SI PE CINE RISCA SA ADUCA LA PURERE....
15.1  RE: CORECT trimis de
(19 ian 2012, 16:04:11
Multi basisti sunt la Suceava. O sa fie mult de lucru aici dupa alegeri anticipate! Va doresc de pe acum sa traiti bine!
16.   DRAGI CETATENI trimis de
(19 ian 2012, 16:37:35
Dragi cetateni ai judetului Suceava. Daca dumneavoastra vreti sa puneti in loc de actuala conducere oameni precum acestia de mai sus care injura ca la usa cortului si care nu se deosebesc cu nimic de sobolani, atunci va meritati soarta. Considerati ca e normal sa fie un astfel de limbaj pe site-ul celui mai citit ziar local? Administratorii acestei pagini nu se sesizeaza? Daca ar fi dupa mintea mea, sobolanilor astia tineri care injura ca la usa cortului si care mai nou se doresc a fi generatia revolutionare, pur si simplu i-as expulza. SPUNEM ca tiganii ne fac de rusine dar uitati-va la cei de mai sus la cum vorbesc...sunt mai rau decat tiganii....sunt tigani la suflet.
17.   CE GHEVARA MEA? trimis de
(19 ian 2012, 17:05:21
Mie mi-a placut de Mazare imbracat in El Comandante, inconjurat de cateva pitipoance si cativa etnobotanici.
Il astept cu interes pe Marean Vanghelie deghizat in Vasile Roaita inconjurat de peroane fizice, care este.
18.   Milogilor trimis de
(19 ian 2012, 17:29:06
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahh...asti-as aia 200 de milogi care au iesit cateva zile in fata biserice catolice.Haahahahahah...le-a marit suma la 20 lei,un big mac si-o apa plata.Distrusilor! Panaramelor!Prostituatelor politice !Sa-mi ziceti daca sa imbunatatit viata voastra cu un hamburgher in plus si un viitor in minus.Haahahahah..ce ma mai amuza prostia umana.
Am zis !
18.1  RE: Milogilor trimis de
(19 ian 2012, 21:23:35
Ai zis, într-adevăr! Prostituată ești tu, dragă, eu nu.
19.   URAAAAAAAAAAAAAA trimis de
(19 ian 2012, 18:06:35
TOTI SUNTETI NISTE MIZERABILI,ALATURI DE CLASA VOASTRA POLITICA...VA MERITATI SOARTA SI SINCER NU IMI PARE RAU!
19.1  RE: URAAAAAAAAAAAAAA trimis de
(20 ian 2012, 01:29:15
asa e!!!la asta de aprob,dar este ca pe vremea lu' tariceanu sau dat banii si la medici,profesori,mai ales la medici,se luau regularizari sau marit cat decat salariile la medici,profesori,hai recunoasteti,astia ne taie si capu,astia s-or tinut numai de taieri,si atata sa facut,au taiat 25% din salarii 10% din pensii,reforme nu se fac pe motive de criza financiara,romania sa-i spuneti presedintilor de consilii judetene care fac parte din PD-L,si UNPR,mai ales ardeleanului cela de Boc,ca romania numai are economie deloc,noi suntem chirias in tara noastra
20.   Rusine USL trimis de
(19 ian 2012, 19:37:44
Un presedinte, in orice stat democratic european, e suspendat doar de o majoritate parlamentara calificata, pe motive intemeiate constitutional si confirmate de Curtea Constitutionala.
Apoi poate fi demis exact dupa procedura alegerii sale, prin vot direct al alegatorilor (in speta, referendum).

Faptul ca se aduna 3, 300 sau 30.000 de simpatizanti ai Opozitiei si cer demisii ale Guvernului sau Presedintelui e doar obisnuitul circ politic rezultat de dreptul democratic la opinia politica.

In nici un caz nu se suspenda un presedinte ca vrea o gloata in strada, altfel guvernam prin anarhie nu prin negociere politica si alegeri !

Din pacate, Romania e lovita acum chiar de Opozitie, prin astfel de manifestari stradale USL-ul negativizeaza imaginea externa a Romaniei si afecteaza interesul investitorilor pt tara noastra tocmai cand ne mergea mai bine si eram mai bine perceputi in mediile internationale.
20.1  RE: Rusine USL trimis de
(19 ian 2012, 21:27:58
Dați-i tare cu legea și dialogul, poate mai recuperți ceva, cine știe? Și ați putea să vă și rugați, în același timp, poate vă cresc șansele...
21.   Twinus trimis de
(19 ian 2012, 19:58:37
subscriu !
22.   USL trimis de
(19 ian 2012, 21:29:44
Cu alte cuvinte...m..e USL!
23.   Una peste alta.... trimis de
(19 ian 2012, 22:48:29
...am o nedumerire rspectiv sa inteleg ca baisanu ramine la suceava si sa dea ciubarul vaci respectiv sa le mulga? Sau cheama SMURDUL?Ca de altceva nu vad sa fie bun dar in fine cautati pe altul sa nu sperie ev. vacile ca si asta are o mutra de "boul sucevei".Metafora nu-mi apartine.Insider stiu de ce.
24.   ..... trimis de
(19 ian 2012, 23:12:52
prea multi prosti intr-o tara asa mica....
25.   Pentru CRISTIDEDINVALE trimis de
(19 ian 2012, 23:16:00
ce dracul esti asa de P.R.O.S.T
26.   Jos BASESCU trimis de
(20 ian 2012, 01:22:18
FELICITARI USL,SUCEAVA,CA ATI DUS OAMENI LA BUCURESTI SA SE ALATURE CELORLALTI PROTESTATARI,DAR TREBUIE DATI ASTIA CU FORTA,SI RUSINE PRIMARILOR CARE AU TRECUT LA PD-L,ADICA CEL DE LA CRUCEA SUCEAVA,AU TRADAT PARTIDUL,SI IA MOMIT DL GHEORGHE FLUTUR CU CA LE FONDURI LA PRIMARIE,RUSINE PRIMARULUI DIN VATRA-DORNEI,CARE A TRECUT DE PARTEA PD-L,SI RUSINE TUTUROR PRIMARILOR CARE AU TRECUT IN TOAMNA ANULUI CARE A TRECUT DE PNL,LA IZMANARU SI MARINARU CURVAR SI LABAGIU,ASTIA NUMAI AU CE CAUTA IN USL SI IN ORGANIZATIA PNL SUCEAVA,SI NICI CEI DE LA PSD CARE AU TRECUT LA UNPR.JOS DICTATURA BASESCU,EU NU FAC PARTE DIN NICIO FORMATIUNE POLITICA,DAR ASTIA ISI BAT JOC DE POPORUL ROMAN,AICI IN SUCEAVA,SUNT 3900 DE SOMERI,ADICA MA REFER IN JUDETUL SUCEAVA,NU CUM NE MINTE DL FLUTUR 1600,MAI STUDIATI DLE FLUTUR SUPRAFATA JUDETULUI SUCEAVA,SI POPULATIA.
27.   Cei 300!!!! trimis de
(20 ian 2012, 08:45:22
Care 200 de oameni la Bucuresti? Ati uitat sa numarati? 20 nu este egal cu 200.
28.   Ptr.pcr trimis de
(20 ian 2012, 09:15:18
Revendicarile usl-asilor,DEMISIA PRESEDINTELUI BASESCU SI INLOCUIREA LUI CU ILICI,DEMISISIA LUI BOC SI INLOCUIREA LUI CU NASTESE .Daca vor fi aptrobate aceste revendicari vom parasi piata .
29.   Comentariu trimis de
(20 ian 2012, 09:50:34
M-a sunat Ponta mai devreme, cica i-a plecat baby sitterul din Thailanda si nu stie ce sa faca. I-am spus ca sunt tinere sucevene social democrate dispuse sa faca masaj.
29.1  RE: Comentariu trimis de
(20 ian 2012, 10:54:58
În primă fază îmi păruseși un tip mai spălat, dar îți dai în petec. Glumița ta este mojicească și lipsită de respect. În final, nu e chiar o surpriză, la voi mitocănia este în statut- dacă nu vă ridicați la nivelul primului marinar, vă dezmoștenește...Nu știu de ce, dar îți acordasem mai mult credit...Mea culpa!!!
30.   POLITIZARE trimis de
(21 ian 2012, 09:29:35
Nu este normal sa politizam aceste proteste.
Daca poporul are ceva de spus atunci singur se organizeaza.
USL este orbita de putere!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei