Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Recidivă

Laura Lavric s-a dat din nou în stambă la nivel naţional

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scandalul dintre Laura Lavric şi Alexandru Recolciuc pare să nu se mai sfârşească. Fiecare prezenţă a unuia dintre cei doi interpreţi de muzică populară la vreun post naţional de televiziune se lasă cu noi jigniri. Ultimul episod s-a petrecut marţi seară, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV, la o oră de maximă audienţă.
Sub privirile îngăduitoare ale moderatorului Cătălin Măruţă, invitata Laura Lavric, artistă a Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava, a dat un adevărat recital. Din păcate, nu de muzică populară, ci de invective la adresa lui Alexandru Recolciuc.
De la bun început, Laura Lavric a dorit să tragă o linie de separare faţă de mai tânărul ei coleg. „Ăsta nu face parte din breasla mea şi nu e colegul meu sub nici o formă, dacă te uiţi la faţa lui e clar totul”.
Apoi, Laura Lavric şi-a adus aminte de declaraţiile lui Alexandru Recolciuc date pentru „Monitorul de Suceava” acum două săptămâni, potrivit cărora ar trebui „să-şi vadă de bătrâneţile ei”.
„Auzi, mă boule, să nu-mi zici mie aşa ceva”, a fost replica din emisiunea de marţi. Întrebată dacă are probe pentru a-şi susţine afirmaţiile, interpreta a spus: „Dar nu vezi ce faţă are?”.

 

„Şi-a pus o poză parcă era Ştefan cel Mare”

Laura Lavric şi-a amintit şi de alte evenimente în care a avut legătură cu Alexandru Recolciuc. Mai exact, în urmă cu câţiva ani a fost invitată de mai tânărul ei coleg să participe, împreună cu Mioara Velicu, la lansarea unui album scos de Recolciuc.
„Am zis să nu mergem, dar după am mers pentru publicul din Suceava. A făcut un poster mare şi s-a pus de parcă era Ştefan cel Mare, iar eu pe o parte şi Mioara pe altă parte mici”, şi-a amintit interpreta.
Laura Lavric l-a acuzat de „ciordeală” pe Alexandru Recolciuc, şi nu doar a unor piese din repertoriul ei, ci şi de la alţi artişti, enumerându-i aici pe Ion Dolănescu, Mina Pâslaru şi Mariana Lungu.

 

„În faţa mea rămâne un cârlan şi un bou de Suceava”

Discuţia, mai bine zis monologul de la Cătălin Măruţă, a continuat pe acelaşi ton jignitor. Laura Lavric a negat că ar fi invidioasă pe succesul lui Alexandru Recolciuc pentru simplul fapt că aşa ceva nu există. „Care succes, băi? Ce-i cu tine? Nu ai dormit bine? În faţa mea rămâne un cârlan şi un bou de Suceava, indiferent dacă îşi cere scuze sau nu”, a precizat Laura Lavric.
De-a lungul emisiunii, interpreta l-a mai gratulat pe Alexandru Recolciuc cu „metafore” gen „cocostârc” şi „e frumos ca limba rusă”, dar şi „dihanie”.
Spre finalul emisiunii a tras singură concluzie despre ea şi subiectul „Alexandru Recolciuc”. „Să nu creadă careva că-s mahalagioaică, că uite ce-i la gura mea, dar este munca mea. La 16 ani eu cântam live la televiziunea naţională”, s-a lăudat Laura Lavric.
Aceasta nu a uitat să amintească şi faptul că lui Recolciuc i s-a cerut de către autorităţile judeţene să-şi ţină gura şi să nu mai intre în clinciuri verbale.

 

Recolciuc: „Toată lumea a văzut cine e ea şi cine sunt eu”

De partea cealaltă, Alexandru Recolciuc, care nu a fost invitat în cadrul emisiunii, dar nici nu i s-a luat părerea telefonic, a declarat că nu are rost să mai lungească acest scandal. „Toată lumea ştie cine sunt eu şi cine e Laura Lavric. Am treburi mai importante de făcut, de lansat albume. Nu vreau să mă mai complac în asemenea bălăcăreli”, a precizat Alexandru Recolciuc.

 

De unde a plecat scandalul

Mărul discordiei dintre cei doi artişti este melodia „Dragu-mi-i la veselie”, pe care Recolciuc i-ar fi „furat-o” Laurei Lavric. Conflictul a început înainte de Crăciun, pe holurile televiziunii Etno TV. Primele scântei au sărit în momentul în care Alexandru Recolciuc şi-a făcut apariţia şi a încercat să discute cu Laura Lavric. De la cuvintele protocolare s-a trecut în scurt timp la artileria grea. „M-a întrebat de ce cânt o melodie care seamănă cu una de-a ei. Am încercat să-i spun că nu are dreptate şi că linia melodică seamănă, dar versurile sunt diferite. În loc să se calmeze, a început să mă înjure”, a povestit Recolciuc.
Ceea ce a urmat la gura Laurei Lavric a fost relatat tot de victimă: : „M-a făcut boul Sucevei, animal, prost Şi m-a înjurat. Mi-a zis tot felul de lucruri că mi-e şi ruşine să le reproduc. Printre alte înjurături mi-a spus şi <F...-ţi g.ţii mă-tii!>”.
Disputa dintre cei doi suceveni nu s-a oprit aici, iar Laura Lavric a aruncat cu o cană de vin fiert spre Alexandru Recolciuc. „Dacă aveam o botă, cu bota îi dădeam, dar aşa a fost doar un pahar de vin fiert”, a recunoscut artista.
Ulterior, disputa dintre cei doi a continuat în ziare, iar până la aplanarea conflictului pare să fie cale foarte lungă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Lavric s-a dat din nou în stambă la nivel naţional.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 15 voturi
Laura Lavric s-a dat din nou în stambă la nivel naţional3.3515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Folclorul.............Sv trimis de
(19 ian 2012, 11:42:02
Domnilor, ce va mira...? Ptr ca insemnatatea cuvantului folclor...inseamna rustic, original, primitiv, nealterat...
Ca s-au alterat creierele celor doi rustici...se vede , un lucru ff grav- au ramas la stagiul de primitivism.... ca cultura...si ...nu mai comentam....!!!
2.   Am văzut emisiunea trimis de
(19 ian 2012, 11:43:21
concluzia este că mahalagioaica a pus botul la can-can-ul lui măruţă. se vedea pe faţa lui ce fericit era când aceasta îl bălăcărea pe individul care chipurile îi cântă o melodie. subiect de "nu faceţi ca ei!
3.   " o adevarata doamna" trimis de
(19 ian 2012, 12:30:31
stiti vorba aia ....sunt o doamna ce p... ma..sii....... ei cam asa o putem caracteriza noi pe aceasta matracuca....ca doamna nu se mai poate numi...
4.   "omul din artist sau artistul din om" trimis de
(19 ian 2012, 12:36:58
Imi place cum canta Laura Lavric,mi-a placut dintotdeauna.
Si Recolciuc se numara printre preferatii mei.Insa cand mizeria umana iese la suprafata,pateaza ceea ce sa realizat artistic...
Laura se comporta de parca ar fi frustrata de ceva,nustiu,poate de succesul cel are Recolciuc?Ar trebuii sa ai fie rusine si sa-si ceara scuze,daca intradevar se mai simte ca e mare artista.Altfel,ce a fost ea inainte,nu mai conteaza deloc.Ramane doar ce este... cineva zicea "mahalagioaica",pe drept...
5.   50/50 trimis de
(19 ian 2012, 13:03:01
Recolciuc = boul Sucevei
Lavric = vaca din Fratautii Noi

Neeext!
5.1  RE: 50/50 trimis de
(19 ian 2012, 16:44:52
Like!
6.   Maruta trimis de
(19 ian 2012, 13:11:23
voi chiar va uitati la rahatul ala de emisiune?:P
6.1  RE: Maruta trimis de
(19 ian 2012, 13:26:39
butonând telecomanda, am dat peste.... speram să văd cu totul altceva!
7.   ? trimis de
(19 ian 2012, 13:26:01
ce dracu a vazut Andra la maruta nu pot sa-mi dau seama, e urat cu spume si slinos ,chel ,prost mai bine se marita cu Basescu
8.   Adevar trimis de
(19 ian 2012, 13:52:28
Laura Lavric nesimtita si mahalagioaica
9.   FARA trimis de
(19 ian 2012, 15:11:37
RESPECT SIRJERKALOT SI IONION.

LUMEA CHIAR NU S-A MAI SATURAT DE ŢOPÂRLANEALA ASTA CU MUZICA POPULARA?... CARE SUFOCA SUCEAVA... LA TOATE EVENIMENTELE...?????
10.   Satisfacerea trimis de
(19 ian 2012, 15:38:15
asta place la romani. asta vedem la televizor. s-a facut de ras laura lavric si se va face in continuare betiva. recolciuc cu fata lui asa care o are da clasa babei prin bun simt. ca ea a cantat la 16 ani la tvr nu mai este o onoare. acum canta copii de 6 -7 ani live la tvr si alte emisiuni si nu mai fac circ. canta la 10 ani prin Italia si iau premii. bravo recolciuc. ai avut curajul sa-i spui in fata toate dar fara sa te faci de ras tu. mai sunt cativa lnigai care-i duc trena.
11.   Pentru adepti lui Lavric trimis de
(19 ian 2012, 16:39:07
Stau si ma intreb unde-s lingai lui Lavric de la ultimul articol din Monitorul, care i-au adus injurii prin comentarile postate, am vazut emisiunea lui Maruta, jalnica emisiune, dar Laura si-a dat clasa, si-a aratat adevarata valoare, sa iesi si sa spui cuvinte grosolane, care ti-e rusine sa le spui intr-un grup restrans, dar la un post de televiziune cu maxima audienta, Laura Lavric este in muzica populara sinonimul manelistilor. Hu! Laura nu mai calca prin Suceava, apropo cum dracu nu te dau astia de la Asamblul afara, ai facut de rusine cariera ta, Asamblul Ciprian Porumbescu, Suceava, Iasi si toata Moldova, rusine. Atentie! unde o mai vedeti pe la TV sau scena nu va uitati, asa o putem taxa.
12.   Folclor? trimis de
(19 ian 2012, 18:18:43
Ascultati muzica populara interpretata de Nicolae Furdui Iancu,Ionut Fulea,Ioan Bocsa,Dragan Muntean,si inca alte sute de ardeleni si veti vedea ce zero absolut este acest recolciuc.Ma intreb cine il promoveaza si mai ales de ce e lasat sa cante??!!
13.   RUSINE LAUREI LAVRIC!!!!!! trimis de
(19 ian 2012, 18:52:04
Mare rusine ai adus judetului si folclorului bucovinean, Coana LAURA, vocabularul pe care il folosesti este al unei mahalagioaice de ultima spita,nu-l stiu pe Recolciuc, dar dupa vorbele mahalagioaicei, cred ca este mai domn.
Dar Mahalagioaica a fost pe timpul Raposatului la Rapsozii Botosaniului, pentru ca de invidioasa ce era ,nu incapea de artistii mai buni si mai faimosi de la Suceava.
Ar fi mai multe de spus despre acest subiect, dar mai las si pe altii....

14.   Rusine trimis de
(19 ian 2012, 19:11:02
rusine mahalagioaica! ii mai faci si reclama gratuita lui recolciuc! in loc sa-l ignori. diferenta dintre recolciuc si laura este egala cu diferenta dintre laura si doamna cantecului romanesc doamna Sofia Vicoveanca. si zicea ca este de nivelul doamnei sofia vicoveanca. poate in alta viata o sa fie la acelasi nivel cu doamna sofia. dar nici atunci. daca as face parte din conducerea ansamblului ai fi zburat de la ansamblu in secunda 2.
15.   Completare trimis de
(19 ian 2012, 19:40:40
am scris mai sus ca-i face reclama gratuita lui recolciuc dar daca stau sa ma gandesc mai bine laura se promoveaza cu ajutorul lui recolciuc. ca doar de asta a fost invitata la emisiune sa se balacareasca nu sa cante. acum ea face audienta mai mare batjocorind; ca de cantat dumnezeu cu mila.
16.   Muzica... trimis de
(19 ian 2012, 19:56:06
Cand spui muzica in zona noastra spui George Enescu,cand spui folclor spui Sofia Vicoveanca...restu-i vraiste ca pe la noi....
16.1  RE: Muzica... trimis de
(19 ian 2012, 20:14:12
Sofia? nici ea nu e usa de bisericaoh go on in viata personala....
17.   Out la' Botsani' cu tine mahalagioaico! trimis de
(20 ian 2012, 09:40:00
O asemenea mahalagioaica a adus numai deservicii ANSABBLULUI CIPRIAN PORUMBESCU si eu subscriu parerilor de mai sus sa fie exclusa din acest ansamblu serios -sa se duca sa cante la cumetrii prin'' Botsanii'' ei, ca acolo ii locul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei