Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste o mie de persoane participă la un miting organizat de USL, la Satu Mare

Joi, 19 Ianuarie 2012 (18:31:11)

Peste o mie de persoane participă, joi seară, la un miting de protest organizat de USL în municipiul Satu Mare, manifestanţii scandând Jos Băsescu", "Băsescu, nu uita, puşcăria-i casa ta", "Jos Guvernul Boc", "Ieşi din ţară javră ordinară", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iniţial, la protestul organizat de USL şi care a început la ora 16.00, în parcul din faţa statuii Lupoaicei din municipiul Satu Mare, s-au adunat aproximativ 500 de persoane.

Printre protestatari se află membri şi simpatizanţi ai PSD şi PNL din judeţul Satu Mare, dar şi sindicalişti, studenţi şi pensionari.

Protestatarii au steaguri, megafoane şi pancarte pe care scrie "Satu Mare. 1944 - Ultima brazdă de pământ românesc eliberată de sub jugul fascisto-hortyst. 2012 - Prima brazdă de pământ românesc eliberată de sub jugul pedelisto-udemerist", "Jos Guvernul! Jos B.U.B.A.", PDL= Foame", "România nu e săracă, România e furată", "Ne-aţi ciuruit cu 25%, vă decapităm 100%", "Băsescu şi deputaţii lui - Cascadorii plânsului", "PDL= stat clientelar", "Ciumpalacii v-au votat, iar voi i-aţi trădat".

Protestatarii scandează "Jos Băsescu", "Băsescu, nu uita, puşcăria-i casa ta", "Jos Guvernul Boc", "Ieşi din ţară javră ordinară", "Anticipate" şi cer demisia Guvernului şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Liderul PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, a declarat că nu vor pleca din acest oraş, până când actuala putere nu va pleca, adăugând că este mândru că Satu Mare este unul dintre oraşele care au manifestaţii masive şi paşnice.

Viceprimarul municipiului Satu Mare liberalul Adrian Albu a afirmat, la rândul său, că aceste proteste nu vor schimba nimic, precizând însă că este necesar să se tragă un semnal de alarmă care să-i trezească pe conducători.

După aproximativ o oră şi jumătate de proteste în faţa statuii Lupoaicei, protestatarii au pornit într-un marş prin centrul municipiului Satu Mare, lor alăturându-li-se şi alte persoane, astfel că numărul protestatarilor a ajuns la peste o mie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o mie de persoane participă la un miting organizat de USL, la Satu Mare.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o mie de persoane participă la un miting organizat de USL, la Satu Mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei