Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste o sută de persoane participă, la Zalău, la un miting organizat de PNL

Joi, 19 Ianuarie 2012 (17:24:26)

Peste o sută de persoane participă, joi după-amiază, în centrul municipiului Zalău, la un protest organizat de PNL Sălaj faţă de preşedintele Traian Băsescu şi de partidele aflate la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că peste o sută de persoane au ieşit în centrul Zalăului şi participă la un protest organizat de filiala PNL, acţiunea debutând la ora 16.00, în faţa Prefecturii.

Protestul se desfăşoară paşnic, iar participanţii au steaguri şi pancarte inscripţionate cu mesajele "Trăiţi bine???", "Hoţii!", "Clovnul!", "Demisia!", "Nu vrem comasate / Vrem anticipate!", "Jos dictatorul!" şi "Jos Băsescu!".

Manifestanţii scandează "Demisia!", "Băsescu şi Boc / Zburaţi-o din loc!" şi "Jos Băsescu".

"Am ieşit în stradă astăzi (joi - n.r.) cu peste o sută de persoane, membri PNL şi nu numai, pentru a semnala lipsa de transparenţă, dar şi abuzurile la care recurg cei de la putere. Liberalii sălăjeni sunt alături de toţi cei care au ieşit în stradă, în aceste zile, în oraşele României. Acţiunea noastră se înscrie în seria celor organizate la nivel naţional", a declarat Radu Căpîlnaşiu.

Potrivit sursei citate, protestul este autorizat.

"Avem autorizaţie pentru desfăşurarea acestui protest în intervalul orar 16.00-20.00. Prin această acţiune de protest am oferit populaţiei un cadru legal de a-şi exprima nemulţumirea faţă de situaţia actuală din ţară", a declarat Căpîlnaşiu, care este şi primarul Zalăului.

Radu Căpîlnaşiu a precizat că PNL Sălaj nu încurajează actele de violenţă şi că nu doreşte să se întâmple incidente neplăcute la acţiunea de protest.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj, Isaia Micle, a declarat că la faţa locului este mobilizat un efectiv flexibil de jandarmi, care va fi extins dacă va fi necesar.

Printre protestatari se află pensionari, studenţi şi angajaţi din mediul privat şi din instituţiile publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de persoane participă, la Zalău, la un miting organizat de PNL.
 Vizualizări articol: 595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o sută de persoane participă, la Zalău, la un miting organizat de PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei