Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Nemulţumiri

Frigul i-a împuţinat pe protestatarii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Protestul împotriva actualei guvernări a continuat şi ieri seara în municipiul reşedinţă de judeţ, numărul manifestanţilor fiind însă mai mic decât cel din cursul zilei de marţi. În faţa Palatului Administrativ din Suceava s-au adunat aproape o sută de persoane, unii dintre protestatari afişând mesaje împotriva preşedintelui României, Traian Băsescu, şi a premierului Emil Boc, în timp ce alţii cereau alegeri anticipate.
Dacă la protestul de marţi seara câţiva protestatari au dat foc mai multor hârtii pe care erau imprimate feţele liderilor PD-L şi a preşedintelui Traian Băsescu, în cursul zilei de ieri sucevenii veniţi la manifestaţie au renunţat la astfel de gesturi. Nu au renunţat însă şi la scandările împotriva actualei puteri, cei aproape o sută de suceveni scandând, printre altele, „Jos Băsescu!”, „Băsescu după Ceauşescu!”, „Căpitane de vapor, ţi-ai bătut joc de popor”. În ceea ce-i priveşte pe protestatari, un profesor pensionar ne-a declarat că a ieşit la protest pentru că s-a săturat de regimul „dictatorial” al lui Traian Băsescu şi că vrea schimbarea actualei puteri, în timp ce un tânăr om de afaceri cu un steag în mână a spus că scăderea veniturilor pe care le obţine în moment şi creşterea taxelor şi impozitele au fost principalele motive pentru care s-a hotărât să iasă în stradă.
După ce au stat câteva zeci de minute în faţa Palatului Administrativ, cea mai mare parte a protestatarilor s-a îndreptat spre sediul PD-L Suceava, strigând mesaje prin care le cereau sucevenilor să li se alăture. Ajunşi în faţa sediului din Suceava al principalului partid de guvernământ, manifestanţii şi-au strigat în continuare nemulţumirile faţă de actuala putere şi au cerut demisia lui Traian Băsescu şi a lui Emil Boc.
La protestul de ieri, manifestanţii suceveni au schimbat traseul din ultimele zile, iar în loc să se întoarcă imediat în faţa Palatului Administrativ au mers până în zona intersecţiei Mărăşeşti, apoi la Primăria Suceava, după care s-au întors în parcul central. Protestul de ieri a fost supravegheat de jandarmii suceveni, fără a se înregistra incidente. 

 

Protest ratat în jurul prânzului

Ziua de ieri trebuia să marcheze o premieră la Suceava, şi anume un dublu protest, unul la amiază şi unul în cursul serii. Aceasta după ce unul dintre protestatarii care a ieşit în stradă marţi seara, Octavian Dîrja, a făcut un apel la ceilalţi suceveni veniţi la protest să se întâlnească din nou a doua zi la ora 13:00. Puterea de convingere a lui Octavian Dîrja a fost demonstrată din plin în cursul zilei de ieri, când la ora 13:00 în faţa Palatului Administrativ erau doar ziariştii şi jandarmii care trebuiau să asigure ordinea publică şi ziariştii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frigul i-a împuţinat pe protestatarii suceveni.
 Vizualizări articol: 3122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Frigul i-a împuţinat pe protestatarii suceveni3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(19 ian 2012, 11:10:13
19 ianuaruie ora 16 .. SUCEAVA
Sucevenii vor arăta că ultimile 5 zile n-au fost degeaba
Flutur mestecă un “C’est la merde!” printre dinţi
Pentru el şi gaşca băsistă sunt zile mult prea fierbinţi

Acum încearcă ( văd ) o strategie patetică
Un fel de “comunicare” provenită dintr-un ţarc de gândire
Ce-i trădează ( lui Flutur & co.) gândirea neigienică
Gândire ce conduce ( după cum se vede ) la MAREA FLEŞCĂRIE

Ai luat salariul degeaba în toţi anii ăştea
Proiectele europene te-au îmbogăţit .. pe noi ne-au sărăcit
Sucevenii sunt nemulţumiţi . Asta nu-ţi dă de gândit ?
Barem acum ( în al 12-lea ceas ) recunoaşte-ţi incapabilitatea
1.1  RE: * trimis de
(19 ian 2012, 12:21:22
Mili...tantule PSD, ai fost si matale in fata prefecturii sau tu si cu sefii aia ai tai Dontu si Nechifor i-ati trimis numai pe bietii copii la manifestari.... iti dau un sfat mai bun.... lasa copii aia sa invete ca maine-poimaine au bacu-ul si nu o sa-l treaca ca au pierdut noptile pe strazi fiind niste marionete ale voastre.
Daca aveti atata sange in ..... de ce nu iesi mataluta de mana cu restu lichelelor de acolo de la voi din partid?????
1.2  RE: * trimis de
(19 ian 2012, 14:43:22
poate le promite că-i lasă să copieze la bac! aşa ofertă doar pe vremea abramburicăi!
2.   Erata trimis de
(19 ian 2012, 11:10:55
Rog autorul sa corecteze finalul articolului: "în faţa Palatului Administrativ erau doar ziariştii şi jandarmii care trebuiau să asigure ordinea publică şi ziariştii."
Cat despre proteste: fiecare om are dreptul sa isi exprime parerea. Unii se aduna mai mult, altii mai putini, sunt oameni si oameni.
3.   Bravo ! trimis de
(19 ian 2012, 11:36:25
Se pare ca sucevenii sunt foarte multumiti de regim si nivelul de trai . Bravo celor ce au iesit in strada !
3.1  RE: Bravo ! trimis de
(19 ian 2012, 14:44:42

MITING USL = COMEDIE PENIBILA !
USL este penibil ..... dar liberalii sunt un adevarat dezastru . De 6 zile se chinuie sa scoata cat mai multi oameni in strada, dar romanii normali numai nu si nu. Cand dl. Basescu a fost suspendat in 2 ore s-au strans 20.000 de oameni brusc in Bucuresti si acum sa chinuie sa aduca din toata tara 10.000. Doamne sunt de-a dreptul caraghiosi. Si nu in ultimul rand oamenii pe care ii aduc cu autocarele nu au servici ? Sa faci miting intr-o zi normala de lucru inseamna ca participanti sunt `` cei mai harnici romani , oameni pe care ROMANIA trebuie sa se bazeze cu adevarat
3.2  RE: Bravo ! trimis de
(19 ian 2012, 20:43:57
Băi PDL-istule, ești tare! Băi, naivule, da chiar ăia au ieșit acum in piață, că nu mai au chef de hoțul vostru, pe care îl votaseră înainte! Ați rămas voi, slugile, care încă îi mai ziceți domnul, așa ca tine.
4.   Breaking news trimis de
(19 ian 2012, 11:41:41
se intreba cineva de unde are psd si pnl 50lei sa dea la cocalari. dar de unde au avut acum 200lei + excursie gratuita + masa pentru cateva ore de frig in centrul bucurestiului. au ocazia cocalarii vada cum arata metroul.happy
4.1  RE: Breaking news trimis de
(19 ian 2012, 11:42:53
se intreba cineva de unde are psd si pnl 50lei sa dea la cocalari. dar de unde au avut acum 200lei + excursie gratuita + masa pentru cateva ore de frig in centrul bucurestiului. au ocazia cocalarii sa vada cum arata metroul.tongue
4.2  RE: Breaking news trimis de
(19 ian 2012, 13:33:52
Totusi este mai mult decat 2 franzele oferite de tradatorii UNPR-ului. Mancati acuma rahat din greu, mancat, ca vine si rascolul. Atunci sa va vad pe unde o sa va ascundeti, sobolanilor.
5.   Cate persoane din Suceava City au drept de vot??? trimis de
(19 ian 2012, 12:24:52
Poate cineva sa ma lamureasca,cate persoane cu drept de vot are orasul Suceava,cu aproximatie??? Pt ca nu-mi pot explica numarul rusinos de mic al celor care au protestat.Rusine!!!
Nu exista spirit civic in acest oras,se vede dupa numarul infim de protestatari(sau,prin absurd,noi o ducem mai bine decat restul oraselor,care de bine de rau aduna cateva sute in fiecare seara).
6.   Spirit civic trimis de
(19 ian 2012, 13:23:47
Spirit civic nu inseamna doar sa iesi in strada sa protestezi.Cind dai spaga la doctor sau cumperi de la magazin si nu ceri bonul fiscal,cind vezi ca cineva comite o ilegalitate faci denunt;se numeste tot spirit civic.Da acuma dupa sarbatori cind iti bate vintu in buzunar ca ai spart ca fraieru banii de sarbatori fara sa te gindesti ca mai sunt zile de trait te apuca spiritul civic si pui de un protest.Multi dintre tinerii care protesteaza spera sa scape mai lejer la bac poate in sesiune merge mai usor si altii spera la un ajutor de somaj ca in Germania.Fratilor care protestati veniti si cu solutii viabile si hai impreuna sa schimbam ceva poate si individual, sa fim exemple pentru ceilalti.

p.s. Daca sunteti uslasi va rugam sa tineti solutiile pentru voi ca nu ne intereseaza.
7.   Suceava a tacut si-n 89 trimis de
(19 ian 2012, 13:47:06
Speranta vine din partea Timisoarei, a Bucurestenilor, a marilor orase care au un cuvant de spus. Despre suceveni, nu pot sa spun decat ca stau in asteptare, dar tot vor pune mana pe ciomag si-l vor fugari pe prim secretarul judetenei de partid de o sa se ascunda direct la Botosani. Bineinteles, impreuna cu toti lingaii portocalii. Ati urmarit cumva ultima cuvantare (de astazi) a tovarasului neocomunist Baselu? Tare se aseamana cu ultima cuvantare a impuscatului din 89. Guitati, guitati, acuma cat mai puteti ca se apropie ignatul. Bombalailor.
7.1  RE: Suceava a tacut si-n 89 trimis de
(19 ian 2012, 19:05:55
La Suceava protestele, manifestațiile, răscoalele și revoltele se produc cam așe:
1. se face călduț- călduț de tot în locuință;
2. se pune porcul la prăjit;
3. se trage din damigeană vreo 2 kile de samahoancă;
4. se introduce „rivoluționarul” sub plapumă;
5. se dă drumul la tembelizor;
6. între ronțăiala porcului, beutul trăscăului și fu_taiul nevestii se veghează atent tembelizorul ca să se ia la cunăștință ce au realizat Timișorenii, Bucureștenii, Sibienii, Arădenii, Brașovenii, Clujenii;

7. În funcție de reușitele adevăraților protestatari, după 40 de zile (de beție), iese suceveanul până la non-stop să-și refacă rezerva de beutură. pe drum se va îmbrățișa emoționat cu vecinul mahmur și vor urla ca niște BOI - „AM ÎNFRÎNT!”
(pardon „AM Isprăvit porcul și butelca - deci Am câștigat!)

concluzie: NU VĂ E RUȘINE DE VOI; BUCOVINENILOR?
7.2  RE: Suceava a tacut si-n 89 trimis de
(19 ian 2012, 20:47:11
Nota 10. Merg și eu seara la Prefectură, și sunt la fel de dezamagită...Dar tot nu mă las!! Continuăm, nu?
8.   Rusine trimis de
(19 ian 2012, 13:49:21
Consider ca acest miting fortat si total inutil nu isi gaseste locul in planul sucevean. Pacat de cei care sunt foarte usor influentabili si manipulati de catre social democratii suceveni. Oricum, tinerii se vede ca sunt de o calitate ireprosabila. Mai ales cei care arunca cutia de bere pe strada dupa ce a terminat incalzirea la miting.
9.   Sucevenii cu capul pe umeri trimis de
(19 ian 2012, 13:57:13
Cred ca nu merg multi suceveni la mitingurile astea ca s-au saturat sa fie mase de manevra pentru politiceni, acest miting devenind unul al USL si al mass media, si s-ar putea ca multi sa fi inteles asta
10.   Excursie trimis de
(19 ian 2012, 14:39:33
Se stie ca mitingurile sunt teme de partid. Lasati ca le pune baisanu un punct in plus la lucrarelaughing
11.   Re -Rusine trimis de
(19 ian 2012, 15:12:53
Probabil o duci bine .Noi nu o ducem asa bine si dorim ca aceasta clica ce a furat de la bebelusi pana la veteranii de razboi sa se duca DRACULUI.
12.   Rahat trimis de
(19 ian 2012, 15:19:23
dupa comentarii imi dau seama ce rahati cu ochi sunteti.. daca si in 89 se gandea asa eram si acuma cu ceausescu in constiinta... nu conteaza cati ies conteaza ca ies si isi asuma nemultumirea.. voi astia din fotolii care comentati portocaliu sa ne su..ge-ti ...
13.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 16:42:14
Mimilica...cuvintele nu te pot caracteriza. Si daca tara asta si implicit Suceava, va ajunge vreodata pe mana oamenilor de teapa ta atunci cu adevarat ne meritam soarta. Meritam sa varsam lacrimi de sange si meritam sa murim ca am crezut manipularea ordinara pe care o pun la cale astia de la tine din gasca. Consider ca esti mai rau decat orice altceva, mai rau decat tiganul care il condamnam ca cerseste in Paris sau in Londra. Esti mai rau pentru ca pur si simplu vrei sa ne otravesti sufletul si ne meritam soarta ca popor daca te credem. In ziua in care va veni Baisanu la putere in orasul asta ma voi simti nevoit sa plec si sa va las pe astia ai vostri sa vindeti tot si apoi sa va mancati intre voi cand nu va mai exista nimic altceva. Sincer, fara nici un regret, v-as da foc. Sa ardeti in fata ochilor mei sobolanilor.
13.1  RE: Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 20:50:35
Drum bun și vant din pupa!(cred că știi ce înseamnă, v-au învățat pe linie de partid marinăresc...)
14.   Pt usl-istii care cauta ciolanu trimis de
(19 ian 2012, 19:39:43
Un presedinte, in orice stat democratic european, e suspendat doar de o majoritate parlamentara calificata, pe motive intemeiate constitutional si confirmate de Curtea Constitutionala.
Apoi poate fi demis exact dupa procedura alegerii sale, prin vot direct al alegatorilor (in speta, referendum).

Faptul ca se aduna 3, 300 sau 30.000 de simpatizanti ai Opozitiei si cer demisii ale Guvernului sau Presedintelui e doar obisnuitul circ politic rezultat de dreptul democratic la opinia politica.

In nici un caz nu se suspenda un presedinte ca vrea o gloata in strada, altfel guvernam prin anarhie nu prin negociere politica si alegeri !

Din pacate, Romania e lovita acum chiar de Opozitie, prin astfel de manifestari stradale USL-ul negativizeaza imaginea externa a Romaniei si afecteaza interesul investitorilor pt tara noastra tocmai cand ne mergea mai bine si eram mai bine perceputi in mediile internationale.
14.1  RE: Pt usl-istii care cauta ciolanu trimis de
(19 ian 2012, 20:53:41
Dragă geamănule, servus, îmi lipseai. Îmi place că ați început să vorbiți de lege. A început partidul să vă învețe...Na, cam târziu, băiețeilor...
15.   Mintea de pe urma trimis de
(19 ian 2012, 21:22:18
Voi care va plingeti ca v-au taiat salariile si va e greu acuma nu pricepeti matematica simpla ca pnl+psd in 2007 si 2008 va dat sa mincati si piinea din 2009 -2010 si acuma va e greu.Economiile se fac cind ai bani nu cind ii flituiesti aiurea si dupa aia devii indignat.Oricum fraierilor, sunteti masa de manevra si masoneria impreuna cu toti ovreii se bucura ca peste o luna cind vreti voi alegeri anticipate tarisoara asta se va vinde pe nimic si costurile de imprumut sa va mincati voi piinea se vor dubla si peste un an o sa cautati pe sub masa firimiturile.Sper sa platiti prostia voastra ,dar nu impreuna cu noi.DESCHIDETI OCHII CARE II MAI AVETI !!!
ERAM SINGURA TARA DIN EUROPA CU TINTE DE CRESTERE ECONOMICA ATUNCI CIND TOTI SE PRABUSESC.CREDETI CA CINEVA NE VREA BINELE!!!
16.   Re-Mintea de pe urma trimis de
(20 ian 2012, 07:26:57
Intradevar mintea ta este un pic mai mult in urma.Marile imprumuturi s-au facut sub aceasta guvernare pt.ca aceasta adunatura de P.D.L. ;U.D.M.R.; U.N.P.R. sa traiasca ei bine impreuna cu marinarul cel tembel.Numai tu vezi crestere economica,probabil prin ochiul chior al sefului tau Basescu.Sa traiesti bine!!!!!!
17.   MITU trimis de
(21 ian 2012, 09:32:22
USL incearca prin orice metode marsave sa castige alegerile desii cele mai apropiate vor fi cel mai devreme in septembrie………Po este un mare mincinos pe care lumea nu trebuie sa-l creada…….Ati mituit oamenii ca sa iasa in stada si sa tina cu voi……Rusine sa va fie……..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei