Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liberalii îi felicită pe sucevenii care au protestat împotriva actualei puteri din România

Joi, 19 Ianuarie 2012 (16:32:28)

Liberalii au ţinut să-i felicite pe sucevenii care au ieşit în stradă în ultimele şapte zile şi au protestat paşnic împotriva actualei puteri din România. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, a declarat că încă de la începutul protestelor, PNL, prin membrii săi, s-a alăturat manifestanţilor care au participat la mitingurile de protest.

„Am participat la aceste mitinguri mai mult ca cetăţeni obişnuiţi, nemulţumiţi atât de noua lege a sănătăţii, cât şi de nivelul de trai şi problemele cu care se confruntă zi de zi, decât ca partid politic”, a spus Zmău, care a mai adăugat că „am considerat că este normal ca o manifestare apolitică să nu fie politizată, aşa cum încearcă acum maşina de diversiune a PD-L să inducă în eroare populaţia, ci sprijinită într-un mod cât se poate de civilizat, fără mesaje politice şi fără folosirea însemnelor de partid ale PNL sau USL”.

Marius Zmău consideră că liderii PD-L din judeţul Suceava ar fi trebuit să aibă curajul să iasă şi să discute cu protestatarii şi a criticat faptul că în ultimele şapte zile aceştia nu au avut nici o reacţie publică.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi felicită pe sucevenii care au protestat împotriva actualei puteri din România.
 Vizualizări articol: 1194 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii îi felicită pe sucevenii care au protestat împotriva actualei puteri din România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oau! trimis de
(19 ian 2012, 18:36:49
mariusica ai mai invatat sa citesti? nush de ce astia de la monitoru' nu pun video cu tine. sa vedem cum te silabisesti! makar moment de fun sa existe. pe iutube tre sa recunosc ca sunt cateva clipuri de nota 10!
mi mi-ar fi rusine sa apar prin ziare cu asa o tinuta! cate clase ai? liceul l-ai terminat? ai curaj sa iti pui cv-ul pe net? sau foaia matricola de la romana? tu ce draq esti tzigan sau ungur? un copil de clasa a 4-a citeste mai bine ca tine fituicile alea care ti le scrie baisanu. oricum cu baisanu se duce pnl-ul suceava pe tzeava de la wc, el isi alunga membri... din proprie experentza stiuhappy tu nu ai mutra de liberal, nu esti un urmas al lui bratianu, tu esti un fesenist picat din luna.
2.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 21:35:27
Te rog, dă-ne amănunte, ce ți-a făcut Băișanu? Chiar aș vrea să știu câte ceva despre ăsta...(dacă poți, bineînțeles...) Eu aș vrea să văd un om care este în stare să scoată din el un discurs ca al regelui. Abia pe ăla l-aș aprecia...
2.1  RE: Comentariu trimis de
(20 ian 2012, 10:48:17
baby dana.. ia nu mai fi tu curioasa si nu mai da reply la toate comenturile puse de majestatea sa mocutz I.happy ca se vede de la o posta ca scrii din sediul pnl.. adica usl, corcitura dintre pnl si psd.

iti spun sigur ca zmãããu este capabil sa tina un discurs regal, are multe pe iutublaughing))))))
3.   Comentariu trimis de
(20 ian 2012, 11:39:34
Baby sigur nu sunt, și nici membru de partid (chiar dacă am fost invitată...) După mine, politica este, inevitabil, o...Discursurile lui Zmău nu mă pasionează, dar incapacitatea oratorică despre care vorbești ar putea fi un semn bun (în antiteză cu vorbitorii de marcă și veșnic optimiști flutur, lungu, boculică, marinarul cu limbaj obscen, etc). Auzi, rogu-te, cine-i mocutz ăla?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei