Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumiri

Şeful IPJ Suceava, acuzat de sindicalişti de atitudine repulsivă şi denigratoare la adresa agenţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ, este acuzat de reprezentanţii unui sindicat de agenţi de poliţie, cu filială nou înfiinţată în Suceava, de atitudine repulsivă şi denigratoare la adresa subofiţerilor.
Neînţelegerile au apărut săptămâna trecută, pe 12 ianuarie, când reprezentanţi ai Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP) din România au fost prezenţi la Suceava, unde au constituit Biroul Teritorial al Sindicatului.
După organizarea alegerilor pentru stabilirea conducerii pe plan local, delegaţia, în frunte cu Ioan Cănărău, vicepreşedinte la nivel naţional, a avut o întâlnire cu conducerea IPJ Suceava.
Într-un comunicat de presă, conducerea SNAP a precizat: „Domnul inspector-şef a manifestat o atitudine repulsivă la adresa agenţilor de poliţie, catalogându-i ca fiind poliţiştii care lucrează cel mai puţin în IPJ Suceava. Dorim să îi comunicăm domnului inspector-şef că rezultatele pozitive pe care le prezintă cu multă mândrie la bilanţul de sfârşit de an, în faţa autorităţilor publice, aparţin poliţiştilor din operativ, în nici un caz şefilor care stau în birouri şi îşi asumă meritele altora”.
Reprezentanţii sindicatului i-au mai transmis comisarului-şef Todiruţ să îşi schimbe mentalitatea şi să-i privească şi pe agenţi ca pe nişte colegi, nu ca subordonaţi.
De cealaltă parte, şeful IPJ Suceava nu a dorit să răspundă acestor acuzaţii, considerându-le fără temei şi făcute doar pentru a atrage atenţia asupra noului sindicat.
Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România este deocamdată puţin luat în seamă la Suceava, asta deoarece nu are mulţi membri, în jur de 20, spun voci din IPJ, 40 susţin reprezentanţii sindicatului. Aceştia din urmă spun că nici nu ar avea cum să aibă prea mulţi membri în condiţiile în care abia au deschis o filială la Suceava de câteva zile, şi că numărul acestora va creşte în curând. La nivel naţional, sindicatul a intrat deja în război deschis cu ofiţerii de poliţie, care sunt acuzaţi că şi-ar urma doar propriile interese, fără a le păsa de colegii subofiţeri.
Biroul Teritorial Suceava al SNAP este condus de agentul Mihaela Alis Ciobanu, în timp ce vicepreşedinte este Sorin Mihai Gâlcă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful IPJ Suceava, acuzat de sindicalişti de atitudine repulsivă şi denigratoare la adresa agenţilor.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şeful IPJ Suceava, acuzat de sindicalişti de atitudine repulsivă şi denigratoare la adresa agenţilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Smecher todirut trimis de
(19 ian 2012, 11:22:43
cum era si el sa se scuze..asta se stie ca seful face ce vrea iar subalternii trebuie sa taca ..altfel v.or fi paznici la carrefourlaughing magarii au fost mereu si asa v.a fi ...de ce toti cand le zici...ba vezi ca.l sun pe seful tau...tac din gura:)))
2.   Sindicat trimis de
(19 ian 2012, 13:01:21
Daca s-a infiintat un sindicat numai pentru faptul ca agentul sa-i poata spune ofiterului ce doreste, atunci tind sa-i dau dreptate comisarului-sef Todirut.Sindicatul este o structura care ajuta membrii sai sa-si rezolve problemele sociale,pentru probleme profesionale exista Consiliul National al Politistilor.Cand nu au posibilitatea sa comenteze o dispozitie si nu au chef de munca pe gratis, cum spun unii dintre ei,(decat sa muncesc degeaba mai bine stau degeaba) facem sindicat si-l facem pe sefu'.
3.   Todirut trimis de
(19 ian 2012, 13:15:45
doamne fereste sa vrei un liber intr-o zi de miting!.....ordinul era clar NU, iar la toti le tzatzaie popoul in fata lui....
3.1  RE: Todirut trimis de
(20 ian 2012, 08:59:10
pai si asa frecati buha mai tot timpul...macar in ziua de servici sa stati la servici si sa faceti treaba!
4.   Mare Sef trimis de
(19 ian 2012, 13:31:38
Nu contest dreptul agentilor,de a-si face un sindicat propriu,in definitiv ei sunt cei mai numerosi si tot ei duc greul strazii.Ma amuza, insa,cocotarea-in functia de presedinte-a doamnei Alis Mihaela.
Domnia sa, in doar cativa ani de cariera,a schimbat o gramada de locuri de munca remarcandu-se prin mari probleme de atitudine si de disciplina,avand o parere foarte buna despre sine si considerandu-se,mereu,cea mai cea.
Cand vrei sa incepi o treaba serioasa,o incepi cu oameni seriosi.
In rest, toate cele bune si succes!
5.   Precizare trimis de
(19 ian 2012, 14:43:51
CAND NU VA MAI FI ,,PUTEREA SI MARIREA SI LAUDA'',ATUNCI VA FI VAI SI AMAR.
CITATA DIN VIITOAREA LUCRARE ,,MONITORIZAREA RECIPROCA''.
6.   D-nei Mihaela Alis Ciobanu trimis de
(19 ian 2012, 15:03:45
Ma fato, la prima greseala o sa zbori din politie cu tot cu SNAP-ul tau !happy
7.   D-nei Mihaela Alis Ciobanu trimis de
(19 ian 2012, 15:05:57
Cine a murit, si te-a pus pe tine presedinte ? Tu in loc sa ne ajuti, o sa ne bagi mai tare in rahat .
8.   COMPLETARE trimis de
(19 ian 2012, 15:27:50
IN ,,POMELNIC'' SE REGASESTE SI TOV. MOTOC,BINEINTELES.
9.   Gresit trimis de
(19 ian 2012, 15:33:36
ala din pomelnic nu-i mort!
10.   COMPLETARE LA...COMPLETARE! trimis de
(19 ian 2012, 15:53:45
BINEINTELES,NU A CAZUT CU ELICOPTERUL CARE TRANSPORTA MARFA DE CONTRABANDA LA BUCURESTI.
ALTE RELATII LA PADURARUL HALITZA.
11.   Intrebare intrebatoare anti- somn trimis de
(19 ian 2012, 15:57:22
DE CE NU-L CAUTA ARABII,SA-L INTREBE DE ,,SANATATE''??????????????????
12.   TACERE =COMPLICITATE trimis de
(19 ian 2012, 16:01:03
BUN DE ANCHETAT,STIE MULTE!
13.   INTREBARE trimis de
(19 ian 2012, 16:06:15
HALOOOOOO!S.E.C.I.-SE AUDE???
14.   Boarfe,sindicate,...dar munaca? trimis de
(19 ian 2012, 21:10:04
Dominilor politisti,a-ti observat ca pe zi ce trece aceste fete,fetite,doamne,domnite incep sa domine tabloul numit ,,politie''? Daca au ajuns si presedinte de sindicat la o arma unde 90% sunt barbati inseamna ca ceva incepe sa fie putred! Oare sa aiba  ☭  atata valoare? Fratilor,opriti ,,hemoragia'' de femei in politie k e groasa...Vom ajunge sa pazim colegele de a fi agresate sau chiar violate inloc sa ne facem treba.Cat despre domnul Todirut,eu zic sa tinem aproape de el ca omul stie ce vrea.Suntem cu dvs.!
15.   Vorbesc colegii! trimis de
(23 ian 2012, 13:20:07
Vorbesc unii colegi de-ai doamnei Alis Ciobanu ca intr-o seara nu a mai vrut sa intre in serviciu de patrulare pe jos , ci doar cu masina, pe motiv ca ii venise menstra si s-a luat la harta cu sefii ei. Apoi cica doreste sa ia liber de la serviciu cat se poate, nu ca sa munceasca in sindicat , ci ca sa se relaxeze. Oare colegii ii vor face si munca ei de la serviciu. In sfarsit, toti asteapta realizari , nu conflicte intre ofiteri si agentii de politie, nu probleme mai mari, ca deja parca s-au intesificat.
Apoi intradevar fenomenul femei creste in politie , dar nu si la munca de strada. Daca e nevoie de forta oare politistul colegul ei se mai poate baza pe o fetita firava? Cred ca nu . Barbatul politist trebuie sa o protejeze si pe ea , iar pe infractor sa -l imobilizeze singur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei