Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şapte echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă sunt prezente în zona mitingului USL

Joi, 19 Ianuarie 2012 (15:27:24)

Şapte echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov sunt prezente în zona Arcului de Triumf, Pieţei Victoria şi intersecţiei Kiseleff cu strada Ion Mincu, iar numărul acestora ar putea fi suplimentat dacă situaţia o va impune.

"Este vorba despre patru echipaje SMURD şi trei ale SABI", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, doctorul Bogdan Opriţa.

Potrivit legislaţiei, organizatorii pot solicita suplimentarea echipajelor în cazul în care situaţia o va impune. Totodată, organizatorii protestului au obligaţia de a contracta servicii medicale pe durata manifestaţiei.

Aproximativ 4.000 de oameni s-au adunat până la ora 15.00 la Arcul de Triumf, pentru protestul USL.

Manifestanţii au steaguri tricolore şi pancarte, pe care scrie "Un pitic şi cu un chior şi-au bătut joc de popor", "Băsescu, nu uita, România nu te vrea", "Voinţa poporului, demisia dictatorului", "Băsescu - PDL, datorii, hoţie, şomeri, sărăcie", "Suntem cetăţeni, nu viermi", "Alegeri anticipate".

De asemenea, aceştia au un poster de mari dimensiuni pe care este desenată o cruce, pe care sunt iniţialele PDL şi pe care mai scrie "Dumnezeu să nu-i ierte".

Manifestanţii au început deja să strige sloganuri, în special "Jos, Băsescu!".

Circulaţi pe Bd. Kiseleff este întreruptă.

Persoanele sosite la miting nu poartă însemne ale partidelor din USL, unii dintre aceştia având doar banderole galbene (culoarea PNL) pe braţ.

De asemenea, în faţa sediului USL de la Arcul Triumf a fost montată o scenă, unde urmează să vorbească liderii USL şi reprezentanţi ai societăţii civile. Persoane care poartă ecusoane pe care scrie "organizator" îi verifică pe cei care vin la miting de la ce organizaţii ale partidelor sunt, pentru a-i direcţiona în zonele stabilite pe organizaţii şi pentru a evita "infiltrări" ale celor care nu sunt membri ai USL.

La faţa locului, sunt jandarmi care asigură un culoar de urgenţă care a fost solicitat de către comisia de la Primăria Capitalei care a acordat aprobarea pentru miting.

Primăria Capitalei a aprobat, în urmă cu o zi, cererea USL pentru mitingul de joi, din Capitală.

Acţiunea de protest a USL, denumită "miting pentru libertate", începe la ora 15.30, la Arcul de Triumf, de unde manifestanţii pleacă în marş pe Şoseaua Kiseleff, până în apropierea sediului Guvernului, unde rămân pentru miting până la 18.00.

Partidul Naţional Liberal, cel care a cerut autorizarea protestului, a anunţat că la marşul şi mitingul care au loc joi participă 10.000 de persoane din Bucureşti şi din provincie.

Autocarele care i-au adus pe protestatarii din provincie au înecput să intre în Capitală între orele 14.30 şi 15.30, prin cinci puncte, respectiv: DN 1 - Fântâna Mioriţa; DN 2 - Şoseaua Colentina (Parc Plumbuita); autostrada A1 - Bulevardul Iuliu Maniu, în dreptul Metro Militari; autostrada A2 - în dreptul Real Pallady; DN 5 - Giurgiului. Participanţii vor fi aduşi cu autocarele până pe Bulevardul Kiseleff, pe tronsonul cuprins între strada Docenţilor şi Piaţa Arcul de Triumf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă sunt prezente în zona mitingului USL.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şapte echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă sunt prezente în zona mitingului USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei