Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Ar fi momentul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momentul să... ce? Hai să o luăm pe rând fiindcă mă gândesc la mai multe. Aşadar:
1) Ar fi momentul ca acum, când dv. citiţi ce am scris eu ieri, să fi aflat deja cu toţii că Real de Madrid a bătut-o pentru prima oară anul acesta pe Barcelona. E momentul cel mai potrivit, dintr-o mie de motive, primul fiind acela că Real-ul meu a început mai bine anul, mărindu-şi în campionat avansul la 5 puncte, ceea ce-i conferă un important avantaj psihologic încă din start. Al doilea este acela că deţinătoarea Cupei este Real, iar competiţia asta se numeşte Copa del Rey. Cupa Regelui. Iar Regele este Preşedintele de onoare al echipei dintotdeauna. E, de drept, cupa noastră, nu a altora. În sfârşit, cea mai recentă umilinţă e cea din turul campionatului, când Barca ne-a mai bătut o dată, chiar pe Bernabeu, chestie care ne motivează încă mai tare. Peste toate, în timp ce mai toată Barcelona petrecea la Zurich săptămâna trecută, noi pregăteam meciul ăsta, ba şi încununarea de anul viitor, tot de la Zurich, cu trofeele FIFA monopolizate de Barcelona până anul acesta.
2) Ar fi momentul ca tenisul nostru, care de-a lungul vremii a avut urcuşuri şi coborâşuri de-a dreptul neverosimile, minat la interior de dispute absolut cretine (da, da, şi-aici sunt ciolane de ros!) şi nesusţinut financiar în ultimii 20 de ani de absolut nimeni, să dea în sfârşit o mare lovitură. Lovitura e deja lansată de Sorana Cârstea care în primul tur al primului turneu de Grand Slam al anului a distrus-o pur şi simplu pe Samantha Stosur. Cine-i Stosur? Păi, tocmai cea care a câştigat ultimul turneu de Grand Slam, în noiembrie trecut! Distrugând-o, la rândul ei, atunci, pe una din surorile alea. Aşa că dacă nu acum, atunci când?
3) Ar fi momentul ca în fotbalul nostru să se producă, în sfârşit, cutremurul ăla. Ne aflăm în anul de graţie 2012, când la Europene iarăşi nu mergem, pentru Mondiale n-avem obiectiv (!?!), la tineret şi juniori suntem panaramele Europei, campionatul e la mâna arbitrajelor infracţionale, capii (Mafiei) „fenomenului” sunt în anchete penale de o vreme, cluburile au datorii de mii de miliarde la buget, timp în care ne pregătim să organizăm finala Europa League pe un stadion care a costat de 5 ori mai mult decât ar fi trebuit şi de pe care gazonul (plătit din greu şi ăla!) a dispărut a doua oară în 3 luni!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ar fi momentul.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Ar fi momentul3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 ian 2012, 19:54:29
domn' profesor, ”Ar fi momentul” să-ți torni vreo 50 de găleți cu cenușă-n cap după prestația celor de la Real. mă refer la ăia de la Madrid nu de la Șcheia, deși au arătat tot atâta fotbal cât Releul Mihoveni. iar n-au găsit obiectul muncii, iar cu datul la gioale, simulări și antifotbal numai echipă nu te poți numi. cu ocazia asta vreau să vă transmit că mai bine mergeți duminică la Lipoveni să comentați concursul la copcă organizat de prieteni pescari, fiindcă la fotbal sunt destui comentatori și de la fața locului și de pe sticlă, iar concluziile lor nu bat defel cu ale dvs. dacă v-ați săturat de când tot o ia pe cârcă Realul de la Barca beți un pahar cu apă, bere, suc sau vin.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei