Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2012 - Anul XVII, nr. 14 (4919)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 150 de persoane protestează în faţa Prefecturii Constanţa

Joi, 19 Ianuarie 2012 (18:55:32)

Peste 150 de persoane s-au strâns, joi seară, pe platoul din faţa Prefecturii Constanţa, unde pentru a şasea zi consecutiv au loc manifestaţii împotriva Guvernului şi a lui Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii scandează "Jos Băsescu", "Jos Dictatorul", "Anticipate", "Ieşi afară, javră ordinară" şi au pancarte pe care este scris "Vrem anticipate", "Ne-am săturat de voi", "Jos dictatorul", "Băsescu, şeful mafiei româneşti".

Un alt protest a avut loc joi în faţa Prefecturii Constanţa, fiind organizat de Sindicatul cadrelor militare în rezervă. Timp de două ore, militarii rezervişti au scandat împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi au cerut alegeri anticipate.

În ultimele zile, la Constanţa, sute de persoane au ieşit în stradă cerând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Boc. La mitingul de marţi seară a venit şi primarul Radu Mazăre, care participa la o emisiune televizată, el scandând "Jos Băsescu!" alături de protestatari şi dând mâna cu aceştia. Joi, Radu Mazăre, însoţit de peste o sută de manifestanţi, câteva zeci dintre aceştia fiind tinere şi tineri îmbrăcaţi în uniforme kaki şi purtând berete roşii, a venit în Capitală la mitingul organizat de USL.

Joi seară au loc manifestaţii de protest atât în Capitală, cât şi în cel puţin 15 oraşe din ţară, între care Focşani, Timişoara, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Deva, Zalău, Satu Mare, Braşov, Târgovişte, Piteşti, Ploieşti, Suceava, Iaşi, Craiova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 150 de persoane protestează în faţa Prefecturii Constanţa.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 150 de persoane protestează în faţa Prefecturii Constanţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei