Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapidiştii, nemulţumiţi de decizia FRF de a programa la Constanţa meciul cu Unirea din Cupa României

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (16:54:37)

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că este nemulţumit de decizia FRF de a programa meciul cu Unirea Urziceni, din sferturile de finală ale Cupei României, la Constanţa, pe "cel mai prost gazon din Liga I".
  Zotta susţine că gruparea pe care o conduce a solicitat Federaţiei Române de Fotbal ca meciul să se dispute la Ploieşti. "Sunt total dezamăgit de felul în care federaţia a înţeles să programeze meciul nostru din Cupă. Noi am făcut adresă scrisă, am vorbit şi cu domnul Lupescu, să jucăm la Ploieşti, pe terenul Astrei. Acolo e nocturnă, gazonul e bun, Ploieştiul e la 60 de kilometri de Bucureşti şi tot la 60 de kilometri de Urziceni, aşa că nu înţeleg care a fost motivul acestei programări. De ce? Ca să dormim două nopţi la Constanţa şi să fie deplasarea mai lungă? Eu am văzut ultimele meciuri televizate ale celor de la Farul, şi la Constanţa cred că e cel mai prost gazon din Liga I", a adăugat Zotta.

Oficialul rapidist a menţionat că probabil "unele persoane" sunt deranjate de faptul că Rapid a câştigat ultimele două ediţii ale Cupei României. "Noi nu ne-am pus de acord cu Urziceniul. N-am vorbit cu ei şi nu ştiu dacă vroiau sau nu Ploieştiul. Dar de ce ar vrea să meargă la 250 de kilometri, când putea să meargă la 60 de kilometri? Nici n-a început campionatul şi începem să fim suspicioşi, când se pot lua decizii logice şi corecte. Oricum, oriunde mergem tot noi o să câştigăm Cupa României, chiar dacă asta îi deranjează pe unii. Să stea liniştiţi, că tot Rapid câştigă şi anul ăsta", a afirmat Constantin Zotta.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, marţi, ca partida Unirea Urziceni - Rapid, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, să se desfăşoare pe stadionul Farul din Constanţa, la 27 februarie, de la ora 20.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapidiştii, nemulţumiţi de decizia FRF de a programa la Constanţa meciul cu Unirea din Cupa României.
 Vizualizări articol: 611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapidiştii, nemulţumiţi de decizia FRF de a programa la Constanţa meciul cu Unirea din Cupa României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte