Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Directorul AMBRO Suceava a murit după ce s-a prăbuşit cu avionul particular într-o pădure

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (13:16:19)

Directorul combinatului de celuloză şi hârtie AMBRO SA Suceava, Eric Rossman (cetăţean francez), a murit, marţi la prânz, după ce avionul particular în care se afla s-a prăbuşit într-o pădure, în zona localităţii sucevene Siminicea, transmite corespondentul MEDIAFAX, citându-l pe prefectul de Suceava Orest Onofrei.

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat că, potrivit primelor informaţii, directorul AMBRO Suceava era singur în avionul particular de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, în jurul prânzului, în pădurea din localitatea Siminicea, situată la zece kilometri de municipiul Suceava.

Potrivit prefectului, până la ora transmiterii acestei ştiri nu se cunoşteau cauzele incidentului aviatic, în condiţiile în care în zonă vremea este frumoasă.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului se deplasau, în zonă, echipe de la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Ambulanţei, Poliţiei, precum şi un un procuror de la Parchetul Curţii de Apel Suceava.

Comandantul Aeroportului Suceava, Dan Asmarandei, a declarat pentru MEDIAFAX că Eric Rossman era singur în avion în momentul producerii accidentului, că acesta a decolat de la Aeroclubul Suceava şi făcea un zbor de antrenament la bordul unui aparat de tip FK 14.

"Din motive necunoscute încă, el a căzut", a spus Asmarandei.

El a precizat că în zona în care s-a produs accidentul se vor deplasa reprezentanţi ai Inspectoratului Aviaţiei Civile şi ai Ministerului Transporturilor pentru a cerceta cauzele producerii acestuia.

Primarului comunei Siminicea, Gheorghe Haliţa, a declarat că avionul s-a prăbuşit la aproximativ 500 de metri de o zonă locuită, cu case, şi că, potrivit unui martor oculari, motorul aparatului de zbor (cu două locuri) s-ar fi oprit, după care a planat puţin şi apoi s-a prăbuşit.

Conform primarului, după prăbuşire nu a avut loc nicio exploziţie, iar avionul nu este extrem de deteriorat, fiind deformată doar partea din faţă a acestuia.

Pilotul ar fi putut muri în momentul în care s-a izbit de bord.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul AMBRO Suceava a murit după ce s-a prăbuşit cu avionul particular într-o pădure.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Directorul AMBRO Suceava a murit după ce s-a prăbuşit cu avionul particular într-o pădure3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa-i fie tarina usoara trimis de
(29 ian 2008, 14:19:29
Dumnezeu sa il ierte....va creste un copil care isi va cunoaste tatal din fotografii...dureros..condolea familiei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte