Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neşu: Avem dreptul la foarte puţini paşi greşiţi în campionat

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (15:17:51)

Fundaşul stelist Mihăiţă Neşu a declarat, marţi, la Larnaca, unde formaţia sa efectuează un stagiu de pregătire, că este o concurenţă mai mare ca niciodată la Steaua şi echipa nu are voie să facă mulţi paşi greşiţi în campionat pentru a mai spera la titlu, informează site-ul grupării "roş-albastre".
  "Ne gândim la titlu. Pentru asta jucăm în fiecare campionat. Să luăm titlul, să îmbunătăţim palmaresul echipei şi să jucăm în Liga Campionilor. Sperăm să reuşim, fiindcă cele opt puncte care ne despart de lider nu sunt chiar aşa de multe cum par. Vom lupta şi vom da tot ce avem mai bun în noi pentru a câştiga titlul şi pentru a ajunge, a treia oară consecutiv, în grupele Ligii Campionilor. Dacă ne bate liderul, îşi va mări avansul. Noi sperăm să nu pierdem acel meci şi, chiar dacă, Doamne fereşte, s-ar întâmpla, mai sunt multe etape. Noi trebuie să câştigăm cam toate meciurile şi avem dreptul la foarte puţini paşi greşiţi", a spus Neşu.

Fundaşul stelist se bucură că au venit jucători noi la echipă, care să crească nivelul jocului şi să contribuie la îndeplinirea obiectivelor. "Ne întelegem cum putem cu ei. Nu ştim nici noi toate limbile pământului. Spaniola se aseamănă cu româna şi ne înţelegem cu colegii sud-americani. E mai greu cu Habib, care vorbeşte doar franceza şi o face şi foarte repede. Noi ne bucurăm că avem jucatori noi, care se descurcă foarte bine la antrenamente şi sperăm să ne fie de folos. Au calităţi foarte multe şi ne vor ajuta", a comentat el.

Neşu a afirmat că acum concurenţa este mai mare ca niciodată. "Este greu în Cipru, ca în fiecare pregătire. Nu avem ce face. Dacă vrem să ne fie bine în campionat şi să avem forţa să alergăm, trebuie să ne pregătim bine în aceasta perioadă. De când sunt eu la Steaua, nu cred să fi fost un lot la fel de numeros ca acum. Acum suntem mai tari decât în tur, când am avut şi jucători accidentaţi, iar lotul era mai subţire. Acum sperăm ca toţi să fim feriţi de accidentări. Ne pare rău că Mirel are atâtea ghinioane. Sper ca această accidentare să fie minoră şi să treacă repede peste ea. El este de şapte ani şi jumătate la Steaua, a devenit repede jucător de bază şi poate că uneori s-a simţit lipsa lui. La Steaua, însă, orice jucător poate fi înlocuit. Aici vin doar jucători de valoare şi oricare încearcă să nu facă simţită absenţa sau plecarea unui fotbalist", a spus jucătorul FC Steaua.

Mihăiţă Neşu a declarat că la echipă nu sunt zvonuri cu privire la plecarea jucătorilor şi a adăugat că îşi doreşte să fie convocat la naţională. "Cred că actualul lot va fi până la final. Dacă vor mai veni jucători, vom fi deja prea mulţi. Orice jucător român se gândeşte la echipa naţională, mai ales acum, când s-a calificat la Campionatul European. Şi eu mă gândesc, sper să joc bine şi, dacă o voi face aşa cum trebuie, cine ştie? Vom vedea la vară", a afirmat Neşu.

Fotbalistul stelist a mărturisit că îşi doreşte să evolueze în campionatul Greciei, ţară în care se află şi nepotul său, legitimat la AEK Atena: "Am văzut şi eu prin presă zvonuri cu privire la un transfer al meu, dar la mine nu a ajuns nimic concret. Eu, dacă ar fi să plec, aş opta pentru campionatul Greciei. Este ţara mea preferată. Aş fi mai aproape de sora mea şi de nepotul meu, care joacă fotbal la AEK Atena. Nu am preferinţe. Visul meu este să joc, într-o buna zi, cu el în echipă", a adăugat Neşu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Neşu: Avem dreptul la foarte puţini paşi greşiţi în campionat.
 Vizualizări articol: 677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neşu: Avem dreptul la foarte puţini paşi greşiţi în campionat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte