Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Îi dau 30 de milioane de euro lui Copos să-mi dea clubul, să fac din Rapid Steaua III

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (14:48:28)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că îi oferă 30 de milioane de euro acţionarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a-i ceda clubul, din care să facă Steaua III, deoarece Steaua II este Gloria Buzău.
  "Dacă vinde Copos? Încercaţi-l! Uite, îi dau eu 30 de milioane pe Rapid, să văd, vinde? A zis că vrea 20 de milioane, eu îi dau 30. Îi dau şi 50, să vedem, vinde? Vrăjeală de-asta, aşa îi place lui, să se joace cu suporterii, să-i sperie, că ăia cam se impun la echipă. Dacă nu e Copos la Rapid, e mai greu cu Rapid. Copos, cum a făcut el, cum n-a făcut, a făcut performanţe. Aşa zgârcit cum e el, dacă nu era Copos, Rapid era acum în Divizia B. Îi dau 30 de milioane, iau tot ce e bun de la Rapid şi duc la Steaua, am scăpat de concurenţă. Fac Steaua I, Steaua II - Buzăul, Rapid - Steaua III", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că ar fi sigur de locul doi dacă ar cumpăra Rapidul. "Plătesc 30 de milioane ca să fiu sigur de locul doi, asta fac. Iau doi-trei jucători buni de la ei şi îi aduc la Steaua, şi îi duc pe ăştia, Cristocea, Croitoru, nu-i mai dau în altă parte, îi duc la Rapid. Sunt vreo câţiva jucători buni la Rapid. Trimit toţi puştii ăia de la noi să joace la Rapid. Dacă îi fac ofertă publică? Da, 30 de milioane ca să fiu sigur de locul doi, sunt sigur şi de trei puncte, îmi vinde meciul Rapid, mai vine şi Ţuluş cu DNA-ul...Ar fi în stare să mă cheme pe la DNA că de ce am vrut să iau Rapidul, că am avut intenţie criminală, ca să fac corupţie în fotbal", a spus conducătorul FC Steaua.

Gigi Becali a menţionat că a încasat 30 de milioane de euro în doi ani şi jumătate - trei ani. "Şi tot mai am încă pagubă de vreo 25 de milioane la Steaua de când am intrat. Dacă nu-i încasam pe ăia, aveam 50-60 de milioane pagubă acum. Am avut în anul 2006/2007, mi-a spus contabilul, buget de 19 milioane. De-asta îi e frică lui Copos, ca să ţină pasul trebuie să facă bugetul ăsta mare. El simte ameninţarea, e băiat deştept, simte ce înseamnă afacerea, are spiritul de negustor, simte că nu mai poate scoate bani din fotbal ca până acum. Vindea un jucător pe trei milioane, avea buget de două milioane, trăia un an şi jumătate. L-a vândut pe Mazilu pe patru milioane, dar se duc şi ăştia, spulberă banii. Tot nu dă echipa, dar are un sentiment de frică. Cheltui şi banii mei, mă mai şi comandă galeria, ia să-i sperii puţin că mă las. Asta cred eu că vrea să facă, dar nu dă clubul", a spus el.

Gigi Becali a spus că atunci când a venit la gruparea "roş-albastră", Steaua era la un pas de retrogradare. "Într-un fel, să ştiţi că îi e frică lui. La fotbal, în ziua de azi, nu mai poţi ţine o echipă - luaţi contabilitatea să vedeţi dacă există vreun club pe plus - dacă nu bagi minim cinci milioane anual din buzunar, lasă bugetul de 10-15 milioane. Asta dacă vrei să te respecţi, să ai performanţe, să ţii echipa, altfel nu se poate. Bagi şi tot degeaba. Sunt unii care au băgat, uite Marian Iancu, şi degeaba a băgat. Uite, CFR, degeaba a băgat, o să se ducă pe locul trei, în cupele europene o să iasă din primul tur şi degeaba a băgat banii. Pe unu o să fie Steaua, pe doi Rapid. Nu vorbesc cu răutate, eu aşa cred", a spus el.

Becali a menţionat că dacă nu ai obiective înalte şi performanţe, degeaba bagi bani. "Uite Pinalti (n.r. - Gheorghe Ştefan), bagă bani, a retrogradat, mai vine iar, bagă bani în fotbal. Eu unul n-aş fi dat aşa aiurea, fără să am satisfacţii. Am dat din prima şi am ţintit sus direct. Dom'ne, obiectivul nostru este să nu retrogradăm, zic unii. Care e satisfacţia şi plăcerea? Ce să faci, să te joci pe aici fotbal? Dacă nu te baţi cu cei puternici, să mai câştigi şi bani, degeaba", a comentat oficialul stelist.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Îi dau 30 de milioane de euro lui Copos să-mi dea clubul, să fac din Rapid Steaua III .
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Îi dau 30 de milioane de euro lui Copos să-mi dea clubul, să fac din Rapid Steaua III0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte