Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vosganian şi Korodi vor discuta cu partidele parlamentare despre taxa de poluare auto

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (17:21:23)

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, şi ministrul Mediului, Attila Korodi, se vor întâlni în perioada imediat următoare cu reprezentanţii partidelor parlamentare, pentru a le explica acestora principiile pe baza cărora a fost calculată noua taxă de poluare pentru autovehicule.
  "Cei doi miniştri vor explica filosofia şi cerinţele Uniunii Europene pe baza cărora a fost gândită taxa de poluare auto", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

Valoarea taxei va creşte de două - trei ori la maşinile noi Euro 4 şi va scădea de zece ori la maşinile vechi Euro 1, conform modificărilor care urmează să fie aprobate, miercuri, de Guvern şi care vor intra în vigoare la 1 iulie.

Încasările vor fi transferate de la bugetul de stat la Fondul de Mediu, pentru a fi utilizate, conform autorităţilor, la derularea unor proiecte de protejare a mediului şi reducere a poluării.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, luni, că parlamentarii partidului vor vota împotriva Ordonanţei de Urgenţă privind noua taxă de poluare pentru autovehicule, iar liderul PDL Emil Boc a anunţat, la rândul său, că formaţiunea democrat-liberală va iniţia o moţiune simplă în noua sesiune parlamentară, la Camera Deputaţilor, prin care va solicita anularea acestei taxe şi restituirea banilor fără ca cetăţenii să mai fie obligaţi să apeleze la instanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vosganian şi Korodi vor discuta cu partidele parlamentare despre taxa de poluare auto .
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vosganian şi Korodi vor discuta cu partidele parlamentare despre taxa de poluare auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte