Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: Nu mai vreau victorii la limită, le vreau la scor!

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (14:55:12)


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că le va impune jucătorilor săi să câştige meciurile la diferenţe mari de goluri, deoarece s-a săturat de scoruri la limită, iar dacă echipa va mai termina vreun meci cu scorul de 1-0, îi va certa la vestiare pe fotbalişti.
  "Acum o să vedeţi 4-0, 5-0. Nu mă mai interesează 1-0, nu mai vreau scoruri la limită, nu mă mai interesează trei puncte, vreau spectacol, scoruri mari. O să câştig titlul sută la sută, fără drept de apel, vom bate tot, şi la scor, nu aşa. Dacă e 1-0 mă duc şi-i cert în cabină după meci, nu asta vreau. Ca să putem face faţă în Europa, trebuie să batem cu 3-0, 4-0 în campionat. O să le impun, normal, ce-i aia 1-0, chinuit şi tras de păr? Pentru ce am dat milioane, pentru ce au salarii de cinci ori mai mari decât ceilalţi, pentru ce am dat două milioane pe un jucător?", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că este bucuros pentru faptul că atacantul Nicolae Dică va rămâne, foarte probabil, la Steaua. "Joi, se încheie perioada internaţională de transferări? Înseamnă că Dică nu mai pleacă, rămâne la Steaua. Dacă îl vindeam pe Dică o făceam pentru el, ca să-şi facă viitorul. Acum, că n-a plecat, chiar mă bucur, conştiinţa mea e împăcată că eu am vrut să-i dau drumul, dar dacă rămâne la Steaua, mă bucur, pentru că Dică e un jucător de care avem nevoie. Va fi şi mai mare concurenţă şi pentru Dică, acum are şi el înlocuitor", a spus oficialul stelist.

Conducătorul FC Steaua a menţionat că mijlocaşul Bănel Nicoliţă este netransferabil. "E jucător de bază, cum să plece? Vând ce nu mai vreau eu, ce nu mai am eu nevoie sau dacă am un jucător mai bun decât ăla. Jucător de bază al Stelei, titular la echipa naţională, că Piţurcă va juca cu el, îi plac jucătorii muncitori. Dacă e să plece, Nicoliţă o să plece eventual după CE, să-l dau pe zece milioane, la o echipă puternică din Europa. Pe Goian dacă-l vindeam, o făceam pentru că reveniseră Rădoi, Ghionea, altfel nu-l vindeam nici pe Goian", a comentat el.

Becali a precizat că nu îl interesează "capra vecinului" şi ce transferuri a făcut Dinamo: "Ce transfer foarte mare? Ce a făcut? Au luat nişte bani, nu? E problema de bani la mine? Pe mine mă interesează cum aleargă caii mei, mă interesează ce caii au alţii, hipodromul lor? Am luat numai armăsari de rasă, alergăm la curse de spulberăm tot. Mari valori au, pleacă valorile mari... Într-adevăr, cu Ştefan Radu puţin m-am bucurat că a plecat, era cam stâlp în apărare la Dinamo, dar lupta mea nu e cu Dinamo, suntem la şase puncte de ei. Duşmanul numărul unu a fost Rapid mereu, şi când a câştigat campionatul Dinamo, tot cu Rapid m-am bătut, că Dinamo era la 15 puncte".

Patronul Stelei a declarat că fundaşul Mirel Rădoi nu are o accidentare gravă. "N-are nimic, o întindere musculară, nu e niciun fel de problemă, din ambiţia pe care o are a intrat prea în forţă. E o chestie musculară, n-are nicio treabă cu vechile accidentări", a spus Becali.

Gigi Becali a spus că va merge, vineri, în cantonamentul Stelei din Larnaca şi a pronosticat că elevii lui Lăcătuş vor învinge, astăzi, la scor pe Metalurgs Liepajas, în primul amical din Cipru. "Am mare încredere, dar mă duc mai mult de plăcere, de curiozitate, abia aştept să văd cum joacă echipa, primul meci (n.r. - astăzi, cu Metalurgs Liepajas) cred că se va încheia cu patru-cinci goluri diferenţă în favoarea noastră, o să fie chiar 5-0, 6-0. Vreau să-i văd cu o echipă puternică. Mă duc şi vineri, şi duminică. Ce să vorbesc cu ei, mă duc să văd ce va juca echipa asta în viitor, cu atacul pe care-l aşteptam", a spus el.

Becali a declarat că proiectul pentru realizare unei pepiniere puternice la Steaua II este pornit de la el, în urmă cu câţiva ani. "Steaua II nu a promovat-o Adi Ilie. Într-adevăr, el e un băiat capabil, dar a promovat el proiectul? Proiectul Steaua II e de ani de zile, am spus: luaţi tot ce este bun în ţară, de la copii şi juniori, tot! Sunt cumpăraţi de mine de doi-trei ani, avem şi pe la lotul naţional, ni-i ţin acolo. A venit şi Adrian, care întăreşte proiectul meu, a intrat în formula asta. Am investit două milioane în infrastructură pentru copii şi juniori, nu ce spuneau cutare şi cutare, nu mai dau nume acum, că nu facem nimic pentru copii", a spus el, referindu-se la declaraţiile preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care a lansat ipoteza în presă conform căreia mai mulţi preşedinţi de cluburi ar putea fi acuzaţi şi de deturnare de fonduri din cauza faptului că nu au investit echivalentul a 10 procente din sumele provenite din transferurirle de jucători în străinătate în centrele de copii şi juniori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: Nu mai vreau victorii la limită, le vreau la scor!.
 Vizualizări articol: 682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: Nu mai vreau victorii la limită, le vreau la scor!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte