Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Niculescu: Sper să semnez cu Duisburg

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (16:52:29)

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Germania, că transferul său la echipa MSV Duisburg, ocupanta ultimul loc în Bundesliga, nu este încă perfectat, dar speră ca în această seară să semneze contractul, informează sport.ro.
  "Plec până acolo, mă aşteaptă Borcea acolo... să vedem ce o să iasă în seara asta... o să merg să fac vizita medicală, încă nu este perfectat transferul, dar sper să semnez. Da, sunt mulţumit, este o provocare nouă pentru mine pentru că nu e un lucru puţin să joci în Bundesliga, chiar dacă echipa trece printr-o perioadă delicată acum, dar vreau să accept această provocare. Este un fotbal diferit faţă de cel din România, de asta şi plec. Dacă nu credeam că pot să mă adaptez nu plecam. O să fie mai greu la început, dar sper să mă acomodez şi să marchez. E un lucru important că mai joc cu încă doi români, mă vor ajuta sigur să mă integrez mai repede", a declarat Niculescu la plecarea spre Germania.

Atacantul spune că îi este greu să se despartă de Dinamo, unde a trăit cei mai frumoşi ani. "Mi-a fost greu, sunt de atâta timp aici, cea mai mare parte a carierei mele mi-am petrecut-o la Dinamo, au fost cei mai frumoşi ani din cariera mea. Ăsta e clubul care îmi va rămâne toata viaţa în suflet. Colegii îmi vor rămâne, prietenii de la echipă, conducătorii, antrenorii şi nu în ultimul rând suporterii. Le voi simţi lipsa şi o să-mi fie dor de ei", a mai spus Claudiu Niculescu.

Gruparea MSV Duisburg, aflată pe ultimul loc în clasament în Bundesliga, este dispusă să plătească pentru Niculescu 700.000 de euro şi îi va oferi jucătorului un contract pe doi ani, cu un salariu stagional de 350.000 de euro.

În ultimele zile, numele lui Claudiu Niculescu a fost asociat şi cu un transfer la gruparea FC Kaiserslautern, din liga a doua germană, club care la sfârşitul săptămânii trecute l-a achiziţionat pe atacantul Victoraş Iacob de la FC Steaua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculescu: Sper să semnez cu Duisburg .
 Vizualizări articol: 582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niculescu: Sper să semnez cu Duisburg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte