Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tehnici de cucerire: Femeile şi cadourile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Buchete somptuoase de trandafiri, invitaţii la cină în restaurante de lux de cinci stele, diamante sub pernă şi călătorii-cadou sunt „trucurile” la care recurg domnii în încercarea de a le cuceri pe alesele inimilor lor.

De multe ori, dragostea este asociată banilor şi nu totdeauna într-o manieră justă. Mulţi dintre bărbaţi folosesc limbajul fizic, îmbrăţişările, săruturile, contactul continuu cu corpul, alţii preferă convorbirile dese la telefon, sms-urile, e-mail-urile. Mulţi alţii, în schimb, aleg să cucerească şi să păstreze dragostea partenerei cu ajutorul banilor.
Comunicarea propriilor sentimente nu este o prerogativă masculină şi iată de ce mulţi dintre bărbaţi preferă să-şi exprime emoţiile şi interesul faţă de o femeie prin intermediul banilor, acţiune care se traduce de cele mai multe ori prin oferirea de cadouri.
Un articol care a fost publicat în revista americană Men’s Health a prezentat şapte trucuri pentru a cuceri o femeie pornind de la ideea că nu ostentaţia propriei bogăţii este cea care o impresionează pe femeie, ci modul în care un bărbat demonstrează că ştie să-şi administreze propriile resurse economice.

1. O femeie nu este interesată de un bărbat care câştigă mai puţin decât ea. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă prezentaţi la prima întâlnire cu „punga plină”. Femeile apreciază aşa-zisul „potenţial de câştig”. Ele pot fi cucerite mai degrabă de un plan profesional pe termen lung şi cu perspective de câştig de viitor. Femeile sunt interesate de faptul de a putea conta pe salariul partenerului în timpul perioadei de maternitate, adică trebuie să fie convinse de faptul că familia o va duce bine chiar dacă ea nu va lucra.

2. Doamnele sunt atrase de conversaţii care ating argumente precum proiectele de viitor, vise ascunse etc. Este preferabil ca domnii să facă afirmaţii de genul „intenţionez să pun bani de-o parte pentru a-mi cumpăra o casă la ţară” şi în nici un caz „la 40 de ani vreau să mă retrag şi să mă bucur de banii câştigaţi”.

3. Acelaşi discurs este valabil şi pentru debitele contractate. Oferirea unui plan de achitare a împrumuturilor într-un timp bine stabilit oferă un plus oricărui bărbat care va încerca să o cucerească.

4. Femeile nu sunt atrase de vânătorii de reduceri, dar nici de bărbaţii care risipesc în mod excesiv. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului trebuie să demonstreze că este capabil să-şi administreze banii.

5. În ceea ce priveşte cadourile, potrivit răspunsurilor a 90 la sută dintre doamnele interogate de Men’s Health, în primele luni ale unei relaţii, acestea trebuie să se reducă la mici atenţii necostisitoare. Doar 25 la sută dintre reprezentantele sexului frumos au menţionat bijuteriile ca fiind cadouri care contrează, majoritatea subliniind că produc un efect mult mai mare cadourile particulare şi surprinzătoare, precum un plin de benzină sau un ghiveci de flori gol care să fie umplut cu altă ocazie.

6. Generozitatea la un bărbat a făcut mereu impresie frumoasă în rândul doamnelor. Nu este vorba aici despre donaţii sau opere de caritate. Un gest de voluntariat echivalează la fel de mult în ochii unei femei.

7. Cunoştinţele în domeniul financiar fac un bărbat extrem de sexy, cu toate că puţine sunt femeile care acceptă sfaturi legate de o eventuală investiţie a banilor. Doamnele s-au dovedit întotdeauna mai buni investitori decât partenerii lor.

Mesajele cadourilor

Întorcându-ne la argumentul legat de cadouri, iată câteva exemple de comportamente masculine care spun foarte mult despre intenţiile de „a cumpăra” dragostea unei femei. În spatele unui cadou se ascunde mereu un mesaj ale cărui semnificaţii pot fi cât se poate de folositoare atunci când sunteţi indecisă în privinţa modului în care să gestionaţi o relaţie.

Flori la prima întâlnire - Dacă vă oferă un trandafir sau un buchet de flori pe stradă în timp ce vă întoarceţi acasă înseamnă că este interesat de dumneavoastră. Situaţia este însă alta în cazul în care se prezintă cu un buchet imens de trandafiri roşii după doar câteva zile de când v-a cunoscut: încearcă să vă cumpere.

Florile de a doua zi - Mesajul este acesta: „Nu vreau să te sun pentru a nu părea plictisitor, dar vreau ca tu să ştii că erai minunată în rochia pe care ai purtat-o ieri şi îmi imaginez cât de bine ai arăta fără. Mi-ar plăcea să te revăd”. Este un semn bun dacă buchetul de flori este însoţit de un bilet în care să-şi exprime sentimentele în ceea ce vă priveşte. Nu la fel de bine este dacă buchetul este însoţit de cartea lui de vizită.

Cina într-un restaurant de lux - Mesajul subliminal este: „Pot să am grijă de tine. Nu încerc să mă laud, dar îmi plac lucrurile frumoase ale vieţii, iar tu eşti unul dintre ele”. Este interesat de dumneavoastră dacă vă duce într-un loc pe care îl cunoaşte, unde chiar vă prezintă câtorva prieteni. Încearcă să vă cumpere dacă, atunci când achită nota de plată, scoate din portofel o bancnotă de valoare mare.

Cina acasă - Este interesat de dumneavoastră dacă a gătit el şi dacă vă acordă nenumărate atenţii şi săruturi nevinovate. Situaţia este alta dacă preparatele au fost cumpărate de la supermarket şi dacă primul lucru pe care îl face este să vă arate cât de frumoasă este lenjeria de mătase din dormitor.

Muzică şi alte forme de divertisment - Mesajul nespus este acesta: „Iată că am reţinut care sunt cântăreţul/scriitorul tău preferat şi am fost atent la ceea ce-ţi place să faci în timpul liber, pentru că tu îmi placi foarte mult”. Încearcă să vă cumpere în momentul în care vrea să vă schimbe gusturile în materie de muzică sau literatură şi să vi le impună pe ale sale.

Bijuteriile - Sunt cadouri extrem de delicate. Pot exprima dorinţa de posesivitate: Semnalul pozitiv este atunci când vă oferă o bijuterie care chiar vă place şi care nu poate fi purtată zilnic.

Un week-end în afara casei - Dacă prietenul vă invită să petreceţi un week-end departe de forfota oraşului, mesajul este unul singur: este interesat de dumneavoastră în cazul în care alege un loc care să vă ofere momente de intimitate, nu contează unde. Vrea să facă impresie dacă alege un loc care să ajute „romantismul” său, cum ar fi, de exemplu, un jacuzzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tehnici de cucerire: Femeile şi cadourile.
 Vizualizări articol: 1295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.4 din 5 voturi
Tehnici de cucerire: Femeile şi cadourile2.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant... trimis de
(29 ian 2008, 16:27:29
cam adevarate toate afirmatiile....aproape toate....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte