Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rapidiştii îi sugerează lui Gigi Becali să cumpere toate cluburile din Liga I

Marţi, 29 Ianuarie 2008 (19:16:10)

Conducerea FC Rapid îi sugerează finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, să cumpere toate cluburile din Liga I pentru ca formaţia din Ghencea să câştige de fiecare dată titlul şi să participe an de an în Liga Campionilor, se arată într-un articol publicat pe site-ul grupării giuleştene.
  "Îi oferim gratuit domnului George Becali o idee de afacere «la cheie», care va aduce garantat succesul în Ghencea. Cu două-trei sute de milioane de euro ar putea cumpăra cele şaptesprezece cluburi din Liga I...Pac-pac! Problema denumirilor s-ar rezolva repede, de la Steaua II la Steaua XVIII! Astfel, Steaua va ocupa de fiecare dată prima poziţie a clasamentului. Pac-pac! Investiţia s-ar amortiza şi ea în vreo...douăzeci de ani de participări în Liga Campionilor, astfel că totul ar fi perfect. Ce mai contează cine a înscris în finala de la Sevilla?", spun oficialii rapidişti.

Articolul este un răspuns la declaraţiile făcute, marţi, de Gigi Becali, în care acesta spunea că îi oferă 30 de milioane de euro acţionarului majoritar George Copos pentru a-i ceda clubul, din care să facă Steaua III, deoarece Steaua II este deja Gloria Buzău.

În articolul publicat pe site-ul oficial, conducerea grupării giuleştene susţine că şansele ca Gigi Becali să devină patron la FC Rapid sunt egale cu cele ca acesta să devină preşedintele României.

"În încercarea de a ne mai servi «o aroganţă», latifundiarul din Pipera şi-a exprimat astăzi în public ultima fantezie... După ce look-ul a la Clark Gable nu i-a mai oferit satisfacţii, Becali visează să cumpere Rapidul şi să facă dintr-un club cu 85 de ani de tradiţie al doilea satelit din Liga I al Stelei, după colonia roş-albastră deja existentă la Buzău! Simplu ca şi cum ai spune “pac-pac”! Trecând peste faptul că o asemenea fabulaţie are aceleaşi şanse să se întâmple vreodată câte are şi eternul candidat la Preşedenţie să ocupe fotoliul de la Cotroceni, nu putem să nu ne manifestăm consternarea faţă de ridicolul şi lipsa de respect care răzbat din afirmaţiile conducătorului stelist. Şi dacă tot a venit vorba de sateliţi, să îi reamintim conducătorului din Ghencea că războinicii săi, au pierdut, nu de foarte mult timp, singura întâlnire cu satelitul Rapidului (Rapid II – Steaua 8-7, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, ediţia 2005-2006)", se menţionează pe www.fcrapid.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapidiştii îi sugerează lui Gigi Becali să cumpere toate cluburile din Liga I.
 Vizualizări articol: 1020 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapidiştii îi sugerează lui Gigi Becali să cumpere toate cluburile din Liga I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte