Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victoraş Iacob a plecat în Germania

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (14:30:34)


Atacantul echipei Steaua, Victoraş Iacob, a plecat, vineri dimineaţă, în Germania, pentru finalizarea negocierilor cu oficialii grupării de ligă secundă, FC Kaiserslautern.
  "Pentru mine nu a fost rău, am aşteptat oarecum plecarea asta, care sper să fie de bun augur. Încă nu m-am despărtţi de colegi, acum merg să definitivez lucrurile, apoi mă întorc şi îmi iau rămas bun de la ei. Pentru mine va fi un pas înainte. Mi-am dorit mereu să joc în Germania. Am fost Jancker când eram mai copil, acum sunt doar Iacob", a declarat Iacob.

El a adăugat că nu comentează declaraţiile finanţatorului Gigi Becali la adresa lui, deoarece nu-l intereresează. "Valoarea am arătat-o pe teren. Performanţele de la Steaua, din ultimii ani, spun totul despre valoarea noastră", a afirmat Iacob.

Iacob speră ca după sosirea jucătorilor străini, Steaua să meargă bine şi să realizeze performanţe.

Actualul antrenor de Kaiserslautern, Kjetil Rekdal, a fost tehnicianul echipei Valerenga în 2005, când Steaua a jucat contra norvegienilor, în primul tur al Cupei UEFA. Atunci Iacob a marcat două din cele şase goluri reuşite de Steaua în dubla manşă.

Atacantul Victoraş Iacob a fost inclus de finanţatorul stelist Gigi Becali pe lista disponibilizaţilor, alături de Vasilică Cristocea, Dorel Zaharia, Marius Croitoru şi Valentin Bădoi, ultimul fiind transferat la Poli Ştiinţa Timişoara. Inclus şi el pe lista neagră, Adrian Neaga a rămas în lot doar la insistenţele antrenorului Marius Lăcătuş şi ale managerului sportiv Adrian Ilie.

Iacob, în vârstă de 28 de ani, a jucat 157 de meciuri în Liga I, înscriind 42 de goluri, şi a jucat cu Steaua în Liga Campionilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victoraş Iacob a plecat în Germania.
 Vizualizări articol: 736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoraş Iacob a plecat în Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte