Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

RFI România citând surse diplomatice - Raportul CE pe justiţie va fi foarte critic pentru România

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (17:29:16)

Raportul privind reforma justiţiei, care va fi prezentat de Comisia Europeană în 30 sau 31 ianuarie, va fi “foarte critic” pentru România, au declarat pentru RFI România surse diplomatice, care au precizat că Germania şi Olanda sunt cele mai îngrijorate de lipsa de progres în combaterea corupţiei.
  Conform RFI România, în cazul Bulgariei, tonul va fi mai puţin critic.

Sursele diplomatice citate au insistat asupra faptului că statele vechi membre ale UE sunt “îngrijorate” de lipsa de progrese în combaterea corupţiei în România şi în ceea ce priveşte lupta împotriva crimei organizate în Bulgaria. Astfel, în ceea ce priveşte România, Olanda şi Germania sunt cele mai preocupate, iar în privinţa Bulgariei, Marea Britanie şi-a exprimat îngrijorarea.

Conform sursei citate, Raportul privind reforma justiţiei va avea două părţi: una generală şi una specifică. În partea generală se va vorbi despre contextul şi oportunitatea acestui document. În cea specifică, vor fi abordate asa numite benchmark-uri sau obiective. Nu vor exista însă concluzii finale la benchmark-uri, deoarece este vorba doar de un raport intermediar, cel final urmând să fie publicat în luna iunie, când se va decide şi asupra eventualei activări a clauzei de salvgardare.

Raportul va analiza şi planurile de acţiune ale României şi Bulgariei în domeniul reformei justiţiei şi combaterii corupţiei, ca şi nivelul de implementare naţională a acestor planuri, relatează RFI România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului RFI România citând surse diplomatice - Raportul CE pe justiţie va fi foarte critic pentru România .
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RFI România citând surse diplomatice - Raportul CE pe justiţie va fi foarte critic pentru România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte