Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Fără tratament

Bileţele obscene de la vecinul care o acuză că a făcut sex cu toată Poliţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 35 de ani, căsătorită, mamă a patru copii, este batjocorită de mai bine de trei ani de unul dintre vecinii ei, care, de-a lungul timpului, i-a trimis sute de bileţele cu conţinut obscen prin care îşi face vecina curvă şi prostituată.

Pentru că poliţiştii l-au amendat de câteva ori, respectivul bărbat îi acuză şi pe oamenii legii că au căzut pradă avansurilor sexuale ale vecinii sale şi că îi ţin partea, din cauza relaţiile amoroase pe care le au cu aceasta.

Bărbatul a intentat numeroase procese împotriva vecinei sale, a aşa-zişilor amanţi din Poliţie, precum şi împotriva procurorilor care au dat soluţie de neîncepere a urmării penale în plângerile pe care el le-a făcut la Parchet.

Nici aceştia din urmă nu au scăpat de acuzaţiile cu tentă sexuală ale procesomanului, convins că prin patul vecinii sale au trecut şi magistraţii care i-au respins plângerile penale.

 

„Mă terorizează de ani de zile”

Mariana C. povesteşte că toate necazurile i se trag de acum mai bine de trei ani, de când a început să-i dea de mâncare vecinului ei, Costel Bejinariu.

„Venea cu cerşitul şi, ştiind că are un băiat bolnav psihic, mi-era milă de el... Apoi, l-am chemat să mă ajute la muncile câmpului”, începe să povestească femeia. Mamă a patru copii, Mariana C. crede că vecinul său a început să o urască în momentul în care i-a respins avansurile sexuale.

„Eram la câmp şi el m-a pişcat. I-am spus să-şi vadă de treabă, că am bărbat şi să-şi ia gândul de la prostii, că l-am ajutat din milă, nu de altceva... eu ştiu ce-o fi crezut el”, îşi varsă năduful femeia.

Nu a trecut mult timp şi în curtea casei sale a început să găsească tot felul de bileţele prin care era ameninţată şi făcută „albie de porci”. Destinatarul era tocmai vecinul căruia îi dăduse de mâncare şi pe care-l ajutase ori de câte ori îi bătea la poartă.

„Eu am încercat să îl ajut, şi el mă terorizează de ani de zile”, e disperată femeia.

 

A scris pe tren:

Zilele trecute, Mariana C. a găsit, în curtea casei sale, aruncate două cartoane în formă de indicatoare. „Spre curva ordinară!”, scria îngroşat cu pixul. Femeia spune că s-a obişnuit deja cu astfel de mesaje şi aşează pe pat o parte dintre acestea.

„Sunt doar o parte şi deja s-a umplut patul. Ce mă fac cu omul ăsta, că nu mai pot?”, întreabă femeia. Spune că abia-şi stăpâneşte soţul să nu facă moarte de om. „Am noroc că e un om calm de obicei, dar nici el nu mai suportă. Mereu îi spun, ai grijă ce faci, să nu mă laşi singură cu copiii... Îţi vine să-ţi ieşi din minţi, când de ani de zile un nebun te jigneşte şi te ameninţă mereu, iar nimeni nu pare să nu poată să facă nimic”, e revoltată Mariana C.

Povesteşte că într-o zi un nepot de-al ei a văzut pe un tren garat în staţia CF din Dolhasca scris cu cretă: „Mariana, curva comunei Probota”.

„Păi cine să scrie decât nebunul ăsta?!”, îşi pune mâinile în cap femeia.

 

„Sex la vecina. 5 lei. reducere studenţi, elevi şi şomeri”

Costel Bejinariu recunoaşte că bileţele trimise vecinei sale sunt opera minţii şi mâinilor sale.

„50% reducere pentru elevi, 25% pentru studenţi, 10% pentru şomeri”, sunt cifrele pe care le-a inclus în „oferta” de prezentate a vecinei sale.

„Domnule, ăsta într-o zi mă omoară. Pe mine, pe soţu, pe copii... Cei care acum nu fac nimic, ce-o să spună atunci, cum o să se scuze?”, întreabă Mariana C.

Temerile femeii sunt justificate, mai ales că în bileţele sale, Costel Bejinariu îşi ameninţă vecina că o omoară.

„Te voi omorî curvă ordinară. În 48 de ore, te voi ucide în chinuri groaznice. Te-ai f...t cu golanii de la Poliţie...”, e doar începutul unuia dintre mesaje.

În „indicatoarele” prin care i le-a trimis Marianei C., Costel Bejinariu a scris şi preţul cu care chipurile, femeia l-ar cere clienţilor. „Spre curva ordinară Mariana C....ă. Se oferă senzaţii tari, fără prejudecăţi, şi nopţi magice. Preţ fix: 50.000 de lei vechi”.

Costel Bejinariu nu s-a mulţumit să-şi jignească vecina ca la uşa cortului, ci a dat-o şi în judecată, atât pe ea, cât şi pe membrii familiei ei, pentru fel de fel de acuze. S-a plâns judecătorilor că a fost bătut, că a fost calomniat, că „i s-a vătămat onoarea şi râde lumea în sat de el”. Deşi a pierdut toate procesele, vecinul nu are de gând să renunţe.

 

Amant prim-procuror

De ameninţările lui Costel Bejinariu nu au scăpat nici poliţiştii din localitate. Unii dintre ei au primit acasă scrisori prin care erau ameninţaţi pentru că îi ţin partea vecinei.

Ba mai mult, Bejinariu i-a dat şi în judecată pe poliţişti pentru tot felul de abuzuri, în opinia sa, principala sa supărare fiind legată de faptul că oamenii legii l-au amendat.

Poliţiştii oraşului Dolhasca au fost reclamaţi şi la Parchetul Curţii de Apel Suceava, iar zilele trecute au trebuit să le explice toată povestea şi procurorilor Departamentului Naţional Anticorupţie –Serviciul Teritorial Suceava, acolo unde Bejinariu a depus o nouă plângere.

De acuzaţiile săteanului procesoman din Probota nu vor scăpa, cel mai probabil, nici procurorii DNA, aşa cum toţi procurorii sau poliţiştii care nu i-au dat dreptate au fost „scuipaţi” de Bejinariu că sunt corupţi şi au căzut în mrejele vecinei sale.

Pe această lista „amanţilor” au intrat deja prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

 

Buhaiul satului

Şeful Poliţiei oraşului Dolhasca îşi pune mâinile în cap atunci când aude de cazul Bejinariu.

„Aproape săptămână de săptămână, eu sau colegii mei suntem citaţi la Judecătorie la procesele intentate de acest om. O Poliţie întreagă este chemată în judecată. Este incredibil. Nu avem ce face. Suntem cu mâinile legate. Avem o plângere penală înregistrată împotriva lui, pentru ameninţare, dosarul fiind în curs de finalizare. Judecătorii trebuie să decidă ce se va întâmpla în acest caz... dacă acest om va rămâne în continuare în comunitate”, ne-a declarat, ieri, şeful Poliţiei Dolhasca, inspectorul principal Marius Vornicu.

Interesant este că, în urmă cu câteva luni, Costel Bejinariu a fost dus la un control psihiatric şi a fost găsit cu discernământ. Poliţistul care l-a dus la psihiatru a fost pus şi el pe lista bărbaţilor care au trecut prin aşternuturile Marianei C. Ba mai mult, omul legii s-a ales şi cu o poreclă, scoasă tot de Bejinariu, „buhaiul satului”. „Râde satul Probota, că eu şi copilu, Gagarin cel mare (n.r.-poreclă) şi Gagarin cel mic sunt nebuni”, îşi justifică gestul Costel Bejinariu.

 

„Eu dacă vreau f...t, îmi găsesc o babă de pe aici...”

Întrebat de ce-şi terorizează vecina, Costel Bejinariu recunoaşte că s-ar împăca cu ea contra unei sume de 300 de lei.

„Mie nu-mi trebuie f...t. Eu dacă vreau f...t, îmi găsesc o babă de pe aici...”, ne asigură vecinul procesoman la plecare, nu înainte de a ne cere o ţigară şi a ne arăta că guzganii i-au ros papucii.

Una peste alta, povestea tragico-comică de mai sus dovedeşte neputinţa autorităţilor în faţa unui om, cu probleme grave de comportament –şi o spun toţi cei care au intrat în contact cu el – om care joacă pe degete, jignind, ameninţând şi chemând la procese, consăteni, poliţişti şi procurori. Mâine-poimâine, şi judecători...
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bileţele obscene de la vecinul care o acuză că a făcut sex cu toată Poliţia.
 Vizualizări articol: 1909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 10 voturi
Bileţele obscene de la vecinul care o acuză că a făcut sex cu toată Poliţia3.7510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Banii prostilor... trimis de
(25 ian 2008, 11:23:25
Bai fratilor, de aia contribuim la buget, ca sa se cheltuie banii statului in procese peste procese cu tzacanitu' asta? Pe asta se duc banii contribuabilului ? Omul e clar ca nu e pe treaba lui si ca trebuie internat intr-o institutie de boli psihice sau chiar la parnaie (care tot din banii nostrii se plateste, da ma rog, suntem multi si platim si se aduna acolo un ban, da macar nu e in libertate).

El si-a platit taxele si impozitele ??? Ca sa poata beneficia de serviciile statului ??? Sa isi permita sa dea in judecata pe cine i se scoala lui?

Sfat pt sateni si politisti: Puneti-va fratilor cu totii pe el si terorizati-l in asa hal incat sa vrea el sa plece, si cat mai repede! Bagati o data sperietii in el, sau chiar dati-i si o batuta sora cu moartea, ca oricum daca va da in judecata, nu il mai crede nimeni ! E ca in povestea cu Petrica si lupul.

P.S. daca ii dati, sa ii dati la ficat si la rinichi sa nu ramana urme vizibilewinking
1.1  RE: Banii prostilor... trimis de
(25 ian 2008, 18:38:21
boule tie ciuda ca nu iti da si tie ai sa io vezi cind tia da mata tie p**** retardatule
2.   Waaa trimis de
(25 ian 2008, 11:25:40
In viziunea lui, o c*rva e o femeie care se culca cu toti mai putin cu ellaughing)...de aici cred ca i se trage lu' handicapatu asta....
3.   Penal =)))) trimis de
(25 ian 2008, 11:37:32
Nu mai pot de rasrolling on the floor)))))
4.   Eram de mult trimis de
(25 ian 2008, 11:40:41
Daca eram barba-su, eram de mult la parnaie iar boschetu asta facea bulbuci in cazanele cu smoala ale lu Scaraotzchi...ii taiam scula si il puneam sa si-o suga!
5.   Bilete obscene trimis de
(25 ian 2008, 11:41:03
Politia trebuie sa-l cheme pe acest bolnav psihic si sa-l puna sa dea o dclaratie in scris ca nu mai o jigneste pe acea femeie.

In sens contrar sa dea o declaratie vre-o trei vecini,ca reclamanul in cauza nu-i cu toate doagele si este un pericol public si sa-l duca la balamuc pe nebun,ca acolo-i locul lui.
6.   Este nebun tare. trimis de
(25 ian 2008, 11:44:47
vinovati santeti toti ce tot va plangeti ca niste copii care nu au ce minca .Puneti mana pe el int-ro seara si legatil de un pom ,ca sa se invete minte .vina o poarta politia din comuna!!!!!!!!
7.   Ha ha ha trimis de
(25 ian 2008, 11:56:48
poi sa-i dea femeia 3 milioane...pe care politia sa scrie santaj si sa faca melteanul un sejur pe la botosani.

treaba cu buhaiul satului e foarte tare:))))))))))))))
8.   Scuipat pana la moarte trimis de
(25 ian 2008, 11:57:23
Asta ar trebui inchis intr-o cusca si plimbat prin toata tara si scuipat de toata lumea pana crapa. Ca daca ajunge la pension sau la balamuc consuma aerul degeaba si tot pe banii nostri sta. E cat se poate de clar ca are probleme mari la mansarda (in general afectiunile de genul asta sunt ereditare-vezi fiul sau). Nu stiu de ce aceasta doamna a trebuit sa astepte atata. Probabil a vrut sa fie o crestina adevarata. In cazul lui nu se poate aplica decat LEGEA TALIONULUI !!!
8.1  RE: Scuipat pana la moarte trimis de
(25 ian 2008, 21:10:27
lol vine din engleza "laugh out loud" (adica "am r�s in hohote")
9.   Leac pentru nebun trimis de
(25 ian 2008, 12:01:17
nu trebuie batut la ficat caci am auzit ca nu e voie dupa o lege.pentru nebun este o solutie mai blinda:siretul care e aproape si e si legal
9.1  RE: Leac pentru nebun trimis de
(25 ian 2008, 14:24:43
Dupa lege, nici la fund nu poti sa-l bati ca nu e voie, daramite la ficat...ideea e ca la ficat nu raman urmebig grin....prea multe...doar pateu.

Parca daca-l duci la Siret, sau C-lung sau la Socola ce rezolvi? o sa se ia de asistente sau de femeile internate acolo, care poate au saracele si alte necazuri pe cap, in afara de un debil care-si da drumul pe el cand pronunta obscenitati si rosteste cuvantul "cur*a".
9.2  RE: Leac pentru nebun trimis de
(25 ian 2008, 15:48:29
aduceti un pluton de pi++ pt idiot si gata discutia. era aia din ziarul de ieri care a fugit la iubitul ei..si avea si ea probleme cu tzeasta. faceti le cunostintza...lol
9.3  RE: Leac pentru nebun trimis de
(25 ian 2008, 19:04:03
am si eu o intrebare. Ce inseamna lol in limbajul asta de pe internet? Sint cam novice in domeniu si nu prea stiu.
9.4  RE: Leac pentru nebun trimis de
(25 ian 2008, 21:13:16
lol vine din engleza "laugh out loud" (adica "am r�s in hohote")
10.   Catre Sergiu Rusu trimis de
(25 ian 2008, 12:45:36
Stimate Sergiu Rusu, dumneavoastra, sau cei ce corecteaza articolele inainte ca acestea sa apara, sau (si sper ca vina sa le apartina in totalitate) - cei care le tehnoredacteaza, au mici probleme cu limba romana, semn ca prin liceu au chiulit de la lectiile despre scrisoare. Destinatar, stimate domn, este cel care PRIMESTE un bilet, o scrisoare, o telegrama, etc. Cel ce trimite un asemenea document, in acest caz, vecinul psihopat, se numeste EXPEDITOR.

In rest, avand in vedere ca in Suceava nu prea se intampla nimic, articolul a fost pe cat de trist pe atat de haios. Intr-o tara civilizata omul era internat de mult pe undeva intr-o cameruta capitonata. Insa la noi se pare ca "nu prezinta pericol social".

11.   BALAMUC trimis de
(25 ian 2008, 12:45:42
...LA BALAMUC CU EL !
12.   NEBUNUL trimis de
(25 ian 2008, 13:33:32
Ar trebui bagat intr-un centru special,e clar ca omul are probleme foarte grave.
13.   Haha trimis de
(25 ian 2008, 14:20:51
Sa-l angajeze astia de la drumuri si poduri sa faca placute de semnalizare, ca vad ca se priceperolling on the floor....Cur(b)/(v)e periculoase...multi nebuni in tara asta...ar fi plictisitor tare fara astia...
14.   Halal trimis de
(25 ian 2008, 14:26:13
halal stire pt un asa zis ziar serios ...

Asta o fi pretul justificarii salariului?
14.1  RE: Halal trimis de
(26 ian 2008, 09:53:07
unde mai pui ca grasanul asta care e de gasit prin baruri la baut se crede mare ziarist se fac bancuri cu el pe la politie
15.   Biletele obscene care acuza ca a facut sex cu toat trimis de
(25 ian 2008, 14:32:12
Eu crd ca tipul e plecat cu sorcova. Inchideti-l fratilor la glumeti. ce asteptati
16.   FEMEIA ARE VOIE ... trimis de
(25 ian 2008, 14:42:43
sa faca f multi bani prin ... darea in judecata fie in curtile Romaniei ori ale Europei mai precis Strasbourg daca nu ma insel ... a Institutiilor abilitate ale Statului Roman!!!!!!! Ptr ca numai asa va putea responsabiliza factorii de decizie (locali) care reprezinta Institutia Executivului (in speta Guvernul Romaniei) pe plan local - in orasul/ municipiul Suceava. Nu uitati acesti factori sunt OBLIGATI o data de Legile Romaniei si a 2a oara de Legile Uniunii Europene in care Romania este MEMBRU CU DREPTURI DEPLINE. De asemenea nu uitati ca acesti factori au intrat in Uniunea Europeana in anul de glorie 1995 .... cind Romania a devenit PARTE A Uniunii Europene (adica ptr cei care nu inteleg ... PARTEner al UE!!!) Si deci si ... prin urmare NU AU NICI O SCUZA in ceea ce priveste neaplicarea prevederilor si legilor UE pe teritoriul judetului Suceava.
16.1  RE: FEMEIA ARE VOIE ... trimis de
(25 ian 2008, 15:44:22
BAU GIGELE!!!...TE-AI TREZIT???...BATI CIMPII TATA. PAI CE KKAT SA II IA MA LU AMARISTEANU ALA? PAI TU CREZI CA ASA TE DUCI LA STRASBOURG..CUM MERGI TU LA PIATA SA CUMPERI BARABULE? MERG TARANII DE LA COADA VACII LA STRASBOURG SA PUNA CA A FACUT O CURVA PE MARIANA. ...BUNA ASTA...RIDE SI KURUL DE TINE. NU TE DUCI TU CU EI TRANSLATOR?

NICI TU NU CREZI CE AI SCRIS BAI GIGELE.

POATE OI FI TU PARTENER...*UE...DAR AI DAT CU MUCII IN FASOLE..GIGI...
17.   Psihopat trimis de
(25 ian 2008, 14:50:19
Probabil se vor lua masuri contra acestui psihopat cind se va intimpla ceva f.grav, omor de ex. pina atunci bietii oameni traiesc un cosmar si nu pot face nimic. Sa-ti fie mila de sarantoci. Sa-i lasi acolo in zeama lor sa manince numai cartofi fierti. De fapt ti-e mila de un om fara simt, rusine, recunostinta .
18.   DOAR SE FACE NEBUN trimis de
(25 ian 2008, 15:31:26
BIETII OAMENI TRAIESC UN COSMAR ,CARE IN MARE PARTE E DIN VINA AUTORITATILOR . 'NEBUNU ' A VAZUT CA I MERGE CONTINUA CU ACTIUNILE . DACA I ASA DE NEBUN DE CE NU SE SPANZURA ? LA BALAMUC NU I O SOLUTE, NU L TIN MAI MULT DE O LUNA!!!!!!!!!
19.   Pasarica dea aur trimis de
(25 ian 2008, 15:35:22
MARIANO..ITI DAU UN SFAT. FII FATA DESTEAPTA SI REZOLVI PROBLEMA. DA -I SI TU PASARICA ODATA ( CIND E SOTUL LA MUNCA..LOL) LU DISTRUSU ASTA CA DOAR NU SE CUNOASTE SI AI SCAPAT DE TEROARE. BAFTA..LOL

BUNE ARTICOLE PT ZIARUL ASTA...

20.   Stie el ce stie trimis de
(25 ian 2008, 17:21:03
acest nebun stie el ceva nu facea el atata zarva .nu iese fum pana nu faci foc.de ce tocmai cu aceeiasi femeie ,,,a fost ceva la mijloc.daca era desteapta trebuia sa-l puna si pe el la o portie ,,,ca nare contor si nu se roade. si se termina povestea.
20.1  RE: Stie el ce stie trimis de
(25 ian 2008, 17:24:57
mai stii? poate l-a incercat si nu i-a placut femeii...si acum o da cotita..lol..
21.   Nebun trimis de
(25 ian 2008, 17:43:22
Asta e nebun de legat, da in judecata pe cine vrea el, sal dea doamna in judecata k doar pe e o terorizeaza. Si sa fak si politia ceva tot ii da amenzi,nu se linisteste el asa usor..............
22.   BALADA PT MARIANA trimis de
(25 ian 2008, 17:59:47
MARIANA MARIANA...I-ATI CHILOTI CA VINE IARNA/

I-ATI CHILOTI CU GAURELE/PE MASURA P.... MELE/
23.   Pentru doamna mariana trimis de
(25 ian 2008, 18:56:22
mariana, draga mea, sa stii ca nu vreau sa te fut, vreau doar sa-mi sugi**** si dupa aia o sa ma rogi sa te****cu**** in ****, curva ne****ta ce esti, care ****coaie la morti si te futi in****cu****de cauciuc si te uiti la filme cu futaiuri cu**** in ****, draga mea.
23.1  RE: Pentru doamna mariana trimis de
(25 ian 2008, 23:18:14
frumos limbaj de nota +10??? ,sper ca nu ai sa i inveti si pe copii tai acelasi limbaj.
24.   Coaie trimis de
(25 ian 2008, 19:02:13
coaie****
25.   Hahaha trimis de
(25 ian 2008, 19:06:52
vorbiti frumos..ca se rusineaza mariana...hahahaha
26.   RUSINE trimis de
(25 ian 2008, 19:19:19
Idiotilor, daca o femeie va refuza va calca pe orgoliu,pentru voi toate femeile sunt curve? Darvoi ce sunteti.......................
27.   Este bolnav psihic trimis de
(25 ian 2008, 19:43:18
Costel Bejinariu dezvolta o psihoza clara.Daca nu se vor lua masuri vom asista la o tragedie.Doamna Mariana trebuie sa-l dea in judecata,iar judecatorul sigur ii va da expertiza psihiatrica.Poate ca Obiectiv ar trebui sa ajute aceasta femeie sensibilizand organele in drept sa-si faca treaba(politie,dispensar medical,judecatorie).Aceasta este clar hartuire!
28.   Doar timpul ... trimis de
(25 ian 2008, 21:26:49
Atit calomnia ,cit si hartuirea sexuala sin fapte incriminate de codul penal ,un dosar penal am inteles ca a fost intocmit,probe sint suficiente dupa cite biletele a trimis cretinul ,deci mai ramine ca dosarul sa ajunga pe rolul unei instante care intr-un singur termen poate ajunge la o concluzie ,dar ma intreb in cit timp trebuie sa se intimple toate cele de mai sus ...probabil inca in trei ani ...
29.   Shimba-ti dioptriile ..POSTASULE :)) trimis de
(26 ian 2008, 01:38:42
27. stie el ce stie trimis de POSTASUL (2008-01-25, 17:21:03)

Fumul si scanteia care a iscat ...focul e doar in mintea nebunului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte