Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copos i-a anunţat duminică pe liderii galeriei rapidiste că vrea să vândă clubul

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (14:21:22)

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, i-a anunţat încă de duminică pe reprezentanţii galeriei giuleştene de intenţia sa de a vinde clubul, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Gheorghe Răducan, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR).
  "Am vorbit cu George duminică seara, când i l-am prezentat pe noul lider de galerie şi mi-a spus că vrea să vândă. Era mai hotărât ca niciodată. Mi-a spus clar că vrea să vândă, dar că deocamdată nu are nicio ofertă pentru club. Am vorbit ca între doi rapidişti", a spus Răducan, cunoscut şi sub numele de Gigi Corsicanu.

Reprezentantul LSR a menţionat că George Copos nu pleacă din cauza anchetei DNA. "Nu mi-a spus motivul exact. Oricum, nu e vorba de ce se întâmplă cu DNA-ul. Mi-a zis că se simte rănit şi că s-a săturat. Poate că e puţin legat şi de discuţiile care le-a avut de-a lungul vremii cu suporterii", a afirmat preşedintele LSR.

Corsicanu susţine că suporterii rapidişti nu au ce să-i reproşeze lui Copos în ultima perioadă. El a precizat că galeria nu l-a ameninţat pentru a-l aduce la Rapid pe mijlocaşul Daniel Pancu. "Noi nu suntem nici pro nici contra plecării lui Copos. Ce pot să spun e că George s-a comportat aproape ireproşabil de anul trecut de prin martie. Noi când am fost nemulţumiţi l-am criticat, cum a fost atunci cu Bergodi. Dar de data asta noi nu avem ce să-i reproşăm. Suntem mulţumiţi de atitudinea lui. Dar vreau să se înţeleagă clar că el nu a fost ameninţat de noi, că dacă nu vine Pancu el pleacă. Eu am avut discuţia cu el duminică, înainte să se vorbească de Pancu. Copos dacă pleacă nu pleacă din cauză că a fost ameninţat de suporteri. Copos îl apreciază foarte mult pe Pancu, e de mult la noi şi ştie foarte bine ce înseamnă familia rapidistă. Pancu n-a venit în niciun caz la presiunea suporterilor", a explicat Gigi Corsicanu.

Referitor la declaraţia lui George Copos, conform căreia este posibil să vândă gruparea giuleşteană preşedintelui clubului Poli Timişoara, Marian Iancu, reprezentantul suporterilor rapidişti a afirmat: "Noi am fost dezamăgiţi acum de Iancu. Cu Torje la Dinamo. Nu trebuia să facă asta, cel puţin pentru suporterii de la Timişoara, nu pentru noi. Nu se pune problema că dacă i-ar vinde lui, Iancu nu ar fi bine primit în Giuleşti. Ştim că e rapidist. Dar Iancu ne-a dezamăgit".

Gigi Corsicanu a explicat că noul proprietar trebuie să ştie dinainte de a prelua clubul că la Rapid trebuie să respecte nişte reguli şi să ţină cont de suporteri. "Dacă ar fi vreodată să vândă clubul, cine vine în locul lui trebuie să ştie că la Rapid suporterii au un cuvânt foarte important de spus. Aici sunt nişte reguli care trebuie respectate, indiferent de cine ar veni. Dacă e rapidist, atunci ştie care sunt regulile noastre. Dacă nu e rapidist, atunci va trebui să înveţe ce înseamnă Rapid şi tradiţia clubului", a adăugat preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti.

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, într-un interviu publicat, vineri, de cotidianul Pro Sport, că se va retrage din fotbal, precizând că deocamdată nu ştie dacă va vinde clubul Rapid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copos i-a anunţat duminică pe liderii galeriei rapidiste că vrea să vândă clubul.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copos i-a anunţat duminică pe liderii galeriei rapidiste că vrea să vândă clubul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte