Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avocatul lui Cioacă a depus cerere de eliberare sub control judiciar a acestuia

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (13:51:46)

Avocatul poliţistului Cristian Cioacă, care a fost arestat preventiv, joi, pentru violarea corespondenţei soţiei sale Elodia Ghinescu, a depus, vineri, la DICOT Braşov şi la Curtea de Apel Braşov, o solicitare de eliberare sub control judiciar a clientului său, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Am trimis solicitarea prin fax, atât la DIICOT, cât şi la Curtea de Apel Braşov şi am primit confirmarea, de la Curte, că s-a primit. Sper să se judece chiar astăzi (n.r. - vineri) solicitarea de eliberare sub control judiciar a clientului meu", a declarat avocatul Florentin Sorescu pentru corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, în cazul lui, Cioacă putea solicita fie eliberarea sub control judiciar, fie eliberarea pe cauţiune, însă a preferat prima alternativă. Sorescu a precizat că, în conformitate cu art. 160, din Codul de Procedură Penală, Curtea de Apel poate dispune eliberarea sub control judiciar a clientului său, iar în cazul în care se va face recurs la decizia Curţii, acesta se va judeca la Înalta Curte de Casaţie.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat, joi, la ora 17.20, fiind ridicat din biroul său şi dus în arestul IPJ Braşov. Poliţistul Cristian Cioacă a fost suspendat din funcţie, iar dacă după cele 29 de zile de arest, dacă nu se va decide prelungirea măsurii preventive, Cioacă va reveni la dispoziţia IPJ Braşov.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Cristian Cioacă în dosarul în care este acuzat de accesarea fără drept a adresei de e-mail soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii în 5 septembrie 2007.

Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

La ora transmiterii acestei ştiri, Curtea de Apel Braşov decide termenul la care va fi judecată solicitarea de eliberare sub control judiciar a lui Cioacă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avocatul lui Cioacă a depus cerere de eliberare sub control judiciar a acestuia .
 Vizualizări articol: 542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avocatul lui Cioacă a depus cerere de eliberare sub control judiciar a acestuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte