Google
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5975 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,8945 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Pere în aluat

4 porţii – 30 minute

  • 4 pere
  • 200g aluat de foitaj
  • 1/2 pahar vin
  • 1/2 pahar apă
  • 4 bucăţi cuişoare
  • 1 baton scorţişoară
  • 1/2 linguriţă coajă de lămâie
  • 200g frişcă
  • 1 ou bătut
  • 1 linguriţă seminţe de coriandru
Spălaţi perele, ştergeţi-le cu un şervet şi  aşezaţi-le într-o tavă împreună cu apa, vinul, coaja de lămâie, scorţişoara şi cuişoarele. Puneţi tava la cuptor pentru 10 minute apoi scoateţi perele şi lăsaţi-le la răcit. Tăiaţi  aluatul de foitaj în fâşii late de 2 cm. Înfăşuraţi perele în aluat, începând de sus, de la codiţă. Trebuie ca fâşiile să fie bine lipite  una de alta şi puţin suprapuse, pentru ca la coacere să nu se dezlipească.  Înainte de a le pune la cuptor, la copt, ungeţi perele cu ou bătut.  După 15 minute de coacere, scoateţi tava din cuptor, ungeţi din nou perele cu ou bătut şi puneţi-le iar la copt pentru încă 10 - 15 minute.  Puteţi decora perele astfel preparate cu frişcă şi seminţe de coriandru măcinat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pere în aluat.
 Vizualizări articol: 2886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pere în aluat0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte