Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandu: Dinamo are probleme din cauza vieţii extrasportive a jucătorilor

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (17:46:26)


Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, la Buzău, că situaţia în care a ajuns campioana en-titre Dinamo, aflată pe locul 6 în clasamentul Ligii I, nu este cauzată de problemele de lot, ci de viaţa extrasportivă a unora dintre jucători, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "La Dinamo, văd că Borcea (n.r. - preşedintele executiv Cristian Borcea), săracul, nu mai ştie ce să facă, se apucă de fotbal. Dinamo nu a pierdut mai nimic după ce a luat campionatul, din contră, s-a întărit cu Zicu, care s-a accidentat. Trebuie găsită cauza în altă parte, la mijloacele de pregătire, la viaţa extrasportivă a jucătorilor. Chiar am înţeles că unul dintre ei a fost eliminat din lot pentru că îi trăgea şi pe ceilalţi pe la Bamboo. Nimeni nu spune că nu sunt tineri şi că nu au dreptul la viaţa lor, dar când eşti profesionist şi ai atâţia ochi îndreptaţi asupra ta trebuie să-i respecţi pe cei din jurul tău şi în primul rând pe tine", a spus Sandu.

Şeful FRF a menţionat că nu este adeptul aducerii unui număr prea mare de jucători străini, făcând referire la campania de transferuri a Stelei, club care a achiziţionat în această iarnă cinci jucători străini. "Prefer să fie jucători români pentru că în timp vom pierde, dar e problema lor ce fac la Steaua. Au considerat că au nevoie de jucătorii ăştia, i-au adus, au plătit destul de mulţi bani, 2,3, 4 milioane, să dea Dumnezeu să facă treabă", a punctat Sandu.

Mircea Sandu a participat, vineri, la Buzău, la o întâlnire de lucru între reprezentanţii FRF şi cei ai cluburilor din sud-estul ţării, ce a avut pe ordinea de zi discuţii legate de infrastructură, de sistemul competiţional la nivelul ligilor inferioare şi de modul în care comisiile federaţiei aplică regulamentul în cazurile litigioase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandu: Dinamo are probleme din cauza vieţii extrasportive a jucătorilor.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandu: Dinamo are probleme din cauza vieţii extrasportive a jucătorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte