Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Socrii lui Cioacă şi sora acestuia se luptă pentru plasamentul copilului poliţistului

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (17:26:35)


Socrii poliţistului Cristian Cioacă au depus, vineri, o cerere la Direcţia Generală pentru Protecţia Drepturilor Copilului Braşov, pentru plasamentul nepotului lor în perioada detenţiei ginerelui lor, după ce, tot vineri, sora lui Cioacă a depus o cerere similară, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Tot vineri, şi Ana-Maria Ene, sora lui Cristian Cioacă, a făcut o solicitare prin fax în acest sens la DGPDC Braşov, potrivit Lilianei Branişte, director adjunct al instituţiei.

Atât părinţii Elodiei Ghinescu, cât şi sora lui Cioacă vor să îl îngrijească pe micuţul Patrik, în vârstă de trei ani, în timpul celor 29 de zile în care Cristian Cioacă va sta în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, conform deciziei pronunţate, joi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cioacă a fost acuzat de accesarea ilegală a căsuţei electronice a soţiei sale Elodia Ghinescu, dispărută de la domiciliu în urmă cu cinci luni. DGPDC Braşov va investiga în primul rând dacă există dorinţa rudelor de a-l îngriji pe micuţul Patrik şi dacă aceasta beneficiază de resursele materiale necesare petnru întreţinerea unui copil.

Cererile vor fi analizate zilele următoare, apoi dosarul va fi înaintat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, care va lua decizia în acest caz.

Tot vineri, Curtea de Apel Braşov a decis amânarea termenului pentru analizarea solicitării avocatului Florentin Sorescu de eliberare sub control judiciar a clientului său pentru 28 ianuarie, ora 11.00. Motivul pentru amânare a fost că dosarul lui Cioacă nu a ajuns la Braşov de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La ieşirea din sala de judecată, Cioacă a fost aşteptat de sora sa, Ana-Maria Ene, pe care a îmbrăţişat-o şi i-a cerut "să aibă grijă de copil".

După şedinţa de la Curtea de Apel Braşov, care a fost publică, Cioacă s-a întors în arestul IPJ Braşov, unde împarte o cameră cu alte două persoane.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat, joi, la ora 17.20, fiind ridicat din biroul său şi dus în arestul IPJ Braşov. Poliţistul Cristian Cioacă a fost suspendat din funcţie, iar dacă după cele 29 de zile de arest, dacă nu se va decide prelungirea măsurii preventive, Cioacă va reveni la dispoziţia IPJ Braşov.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Cristian Cioacă în dosarul în care este acuzat de accesarea fără drept a adresei de e-mail soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu (38 de ani) a dispărut de acasă în data de 30 august 2007. Soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă, a anunţat Poliţia despre dispariţia femeii în 5 septembrie 2007.

Anchetatorii braşoveni au luat în calcul varianta crimei în cazul avocatei, principalul suspect fiind soţul femeii, deoarece s-au găsit urme de sânge în apartamentul celor doi soţi şi în autoturismul bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Socrii lui Cioacă şi sora acestuia se luptă pentru plasamentul copilului poliţistului.
 Vizualizări articol: 669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Socrii lui Cioacă şi sora acestuia se luptă pentru plasamentul copilului poliţistului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte