Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dolj: 5.000 de membri din 60 de organizaţii ale PNG şi-au depus demisiile din partid şi trec la PNL

Vineri, 25 Ianuarie 2008 (16:16:06)


Aproximativ 5.000 de membri din 60 de organizaţii locale ale PNG Dolj şi-au depus demisiile din partid, urmând ca, până la sfârşitul săptămânii, să-şi depună adeziunile la filiala judeţeană a PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Preşedintele PNG Dolj, Marius Deca, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că motivul demisiilor îl constituie lipsa de implicare a conducerii partidului la nivelul organizaţiilor teritoriale.

"În 14 ianuarie, aproximativ 5.000 de membri ai PNG şi-au depus demisiile din partid. Este vorba de membrii din 60 de organizaţii. Motivul îl constituie lipsa de implicare. Domnul Becali a anunţat că nu se mai ocupă de partid şi că-l interesează echipa Steaua", a declarat Marius Deca.

El susţine că actuala conducere a PNG Dolj a fost "boicotată" de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Victor Odolbaşa, care este membru PSD.

"Din septembrie, domnul Odolbaşa a început negocierile cu PNG. A fost la Bucureşti, a vorbit cu domnul Becali şi ni s-a spus că după 28 octombrie este aşteptat să vină în partid. Era vorba chiar de funcţia de preşedinte. Numai că domnul Odolbaşa, prin acţiunile sale, nu a făcut decât să-l boicoteze pe domnul Becali, pentru că el făcea campanie pentru PSD la europarlamentare şi spunea la lume să nu voteze PNG", a spus Deca.

Preşedintele PNG Dolj spune că Victor Odolbaşa a cotizat prin două firme la campania partidului.

Vicepreşedintele CJ Dolj susţine că nu este membru al PNG, dar recunoaşte că a purtat discuţii cu conducerea centrală a formaţiunii.

"Într-adevăr, am vorbit cu domnul Becali, care m-a întrebat dacă nu vreau să vin la ei. I-am spus că am să mă gândesc şi am să-i anunţ. Cert este că eu nu sunt membru PNG. De cotizat, cotizez unde vreau. Pe timpul cât am fost în PRM am cotizat la campania PSD şi care e problema?", a spus Odolbaşa.

Liderul PNG Dolj, Marius Deca, spune că se află în negocieri cu conducerea PNL Dolj pentru ca demisionarii să-şi depună adeziunile la liberali.

"Am vorbit şi cu domnul Voicu (Mihai Voicu, vicepreşedinte PNL - n. r.) şi cu domnul Oprea (Mario Ovidiu Oprea, preşedintele PNL Dolj - n. r.) şi până la sfârşitul săptămânii problema va fi rezolvată. Va fi rezolvată în sensul că ne vom depune adeziunile la PNL", a mai spus preşedintele PNG Dolj.

Marius Deca afirmă că, în urma negocierilor, urmează să primească un post de vicepreşedinte în cadrul filialei judeţene a PNL Dolj.

Preşedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, susţine că nu a promis nicio funcţie de conducere pentru cei care vin din PNG.

"Dacă sunt 5.000, înseamnă că trebuie să facem 5.000 de adeziuni. Am vorbit cu ei, dar nu le-am promis niciun post de conducere. La noi au fost alegeri pentru desemnarea unui nou birou politic", a declarat Mario Ovidiu Oprea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dolj: 5.000 de membri din 60 de organizaţii ale PNG şi-au depus demisiile din partid şi trec la PNL.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dolj: 5.000 de membri din 60 de organizaţii ale PNG şi-au depus demisiile din partid şi trec la PNL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte