Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 ian 2008 - Anul XIII, nr. 20 (3701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

S-a hotărât

Mîrza vrea să bifeze al patrulea mandat la şefia Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, Gavril Mîrza, s-a hotărât: va candida pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean. El şi-a anunţat oficial candidatura ieri într-o conferinţă de presă.

Mîrza a declarat că decizia finală a luat-o după discuţiile pe care le-a purtat miercuri cu cei din conducerea centrală a PSD care au fost prezenţi la Iaşi pentru o întâlnire cu organizaţiile din judeţele Moldovei.

El a spus că şi-a anunţat candidatura din două motive: pentru liniştea adversarilor politici şi pentru liniştea primarilor PSD.

„Vreau să vă spun că am stabilit şi m-am hotărât: voi candida pentru Consiliul Judeţean pentru un nou mandat, indiferent dacă va fi vot uninominal sau pe liste. Fac această declaraţie din două motive: pentru liniştea adversarilor politici în frunte cu cei din conducerea PD-L-ului şi pentru a aduce o stare de linişte în rândul primarilor care aparţin PSD”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

 

Preşedintele PSD Suceava îl roagă pe Flutur să-i lase primarii în pace

Gavril Mîrza a reamintit faptul că primarii PSD sunt hărţuiţi şi ameninţaţi zi de zi ca să treacă la PD-L. El s-a arătat surprins de apetitul PD-L-ului pentru primarii social democraţi, în condiţiile în care în anii trecuţi au fost criticaţi că nu sunt buni de nimic.

„După ce i-a hărţuit, umilit şi după ce i-a hăituit trei ani şi jumătate, după ce i-au făcut în toate felurile şi nepricepuţi şi comunişti şi au fost puşi în genunchi pe coji de nucă acum îi ia, îi curăţă şi îi spală ca la Nufărul şi îi face democrat-liberali. Vrea să-i facă pentru că de fapt oamenii nu se duc şi nu ascultă minciunile şi promisiunile deşarte”, a spus Mîrza.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că primarii PSD sunt deranjaţi de faptul că liderul judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, îi sună la ore târzii în noapte pentru a le cere să părăsească PSD. „Oamenii se simt foarte deranjaţi că sunt sunaţi la ora 9, la 10, 11 noaptea de către senatorul Flutur, că vrea să discute cu ei ca să treacă la PD-L pentru că el îşi doreşte foarte mult conducerea Consiliului Judeţean, la care oamenii de bun simţ îi spun „dar noi avem conducerea Consiliului Judeţean, de ce ne chinui”.

Îl rog pe această cale şi pentru ultima dată să lase primari PSD în pace, să nu mai facă presiuni, să nu-i hărţuiască şi să nu-i deranjeze, pentru că au de rezolvat foarte multe probleme în localităţi”, a încheiat Mîrza.

Trebuie spus că Gavril Mîrza se află la şefia Consiliului Judeţean din anul 1996, deci numără în prezent trei mandate şi bate la poarta celui de-al patrulea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza vrea să bifeze al patrulea mandat la şefia Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza vrea să bifeze al patrulea mandat la şefia Consiliului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AJUNGE...A TRCUT VREMEA trimis de
(25 ian 2008, 12:24:08
ADIO...S-A TERMINAT CU SFORARIILE...AM INTRAT IN -UE- LUMEA CIRCULA, GATA VA-TI FACUT VOI PLINUL, IAR PE NOI NE-ATI DUS CU VORBELE DE TIP P.C.R-istilor. GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
2.   E vremea schimbarilor. trimis de
(25 ian 2008, 13:47:29
iti ajunge Domnule Mrza cat ati stat la conducerea consiliului judetean,e timpul ptr. o schimbare,ca si asa nu ati facut mare lucru,decat sa va mancati intre voi cu celelalte partide.
3.   Iar asta??? trimis de
(25 ian 2008, 13:59:56
Treci la nani bai Mirza ca nu te mai voteaza nici draku.Pd-ul Suceava nu mai are cum sa-ti dea voturile.Ai sa furi din nou voturi pe la tara asa ca aziv PDL mare grija in zona rurala unde astia din PSD fura cu prostimea de la tara.
4.   Mirza trebuie judecat trimis de
(25 ian 2008, 14:21:54
Inainte sa bifeze al patrulea mandat la sefie, banditul mirza sa-si justifice public averea

DORIM SA FIE ANCHETAT PENTRU AFACERILE ILEGALE CU TERENURI PE CARE mirza LE-A FACUT IN COM.DRAGOMIRNA

mirza trebuie judecat,daca justitia nu vrea sa se autosesize-ze atunci noi oamenii de bun simt trebuie sa ne facem singuri dreptate
4.1  RE: Mirza trebuie judecat trimis de
(25 ian 2008, 14:56:18
si la dornesti
4.2  RE: Mirza trebuie judecat trimis de
(25 ian 2008, 17:43:46
mai vedetiva de paiul vostru din ochi nu dati exemple.nam dat la nimeni in cap am platit regeste. multumesc
4.3  RE: Mirza trebuie judecat trimis de
(25 ian 2008, 18:09:35
PAI CE DECLARATII DE AVERE SA DEA? CA TOTUL E TRECUT PE COPII ...MATUSI DE LA TARA...BUNICI...CATEI..SI CE DRACU O MAI AVEA. PE PORCII ASTIA CA MIRZA DACA II CAUTI...EI SUNT SARACI LIPITI....TRAIESC DIN SALARIU.

E FENOMENAL CA TOATA LUMEA STIE DE AFACERILE LUI MIRZA SI NIMENI NU II CRAPA CAPUL ...DE JUSTITIE CE SA MAI VORBIM...
5.   SUCEVENI trimis de
(25 ian 2008, 14:41:42
SUCEVENI, acest escroc de mirza continua sa ne considere timpiti

Este timpul sa punem capat tolerantei si SA TRAIM CU DEMNITATE, NE-A FURAT SI MINTIT ACUM TREBUIE SA FIE JUDECAT
6.   Baronul trimis de
(25 ian 2008, 15:16:36
Nu-i este rusine!!! Tot asta de dupa revolutie aceleasi figuri comuniste!!! A condus pe vremea PCR iar acum nu mai scapam de el> O tara de tampiti! M-am saturat!
6.1  RE: Baronul trimis de
(25 ian 2008, 17:46:42
si ce daca plec eu si veniti voi la furat ca tot nimica no sa faceti pentru oameni,,,asa se traieste in romania cine poate oase roade cine nare nici carne macra nu maninca.pa
6.2  RE: Baronul trimis de
(25 ian 2008, 18:31:54
bai excrocule...de ce nu imi spui cum te numesti si unde locuiesti..sa iti " fur" eu un topor in cap?
7.   MIRZA=FLUTUR trimis de
(25 ian 2008, 15:52:21
MIRZA =FLUTUR ACEIASI MARIE DAR ALTA PALARIE.
8.   OILE BEHAIND DE FOAME trimis de
(25 ian 2008, 16:23:57
TRAIASCA OILE CARE MREG LA VOT BEHAIND DE FOAME
9.   Leprele SUCEVEI trimis de
(25 ian 2008, 16:27:12
AR TREBUI INCEPUTA VINATOAREA DE LEPRE

FRATILOR daca nici in al 12-lea ceas nu vedeti de cine sintem condusi ne meritam soarta
9.1  RE: Leprele SUCEVEI trimis de
(25 ian 2008, 17:54:04
ce tot va muscati unul pe celalalt toti sant numai pentru buzunarul lor.Cum e turcul asa e si pistolul.toti sant banditi mai terminati cu vrajeala.rusine
10.   Vino doamne,vino doamne... trimis de
(25 ian 2008, 16:40:44
am vazut revolutia la timisoara in 15-16,am vazut-o si la suceava in 22.ce mai,cu sofia vicoveanca si compania securitatii.asta merita suceava.prostime multa.la asa oameni asa conducator.felicitari tineretului ce a plecat in strainatate.ce sa faca in judetul asta manipulat de scursorile comuniste ramase in scaune.cel mai corupt judet din tara,unde proprietarul de drept inca nu si-a primit dreptul,iar scursorile comuniste cu facultati muncitoresti sunt proprietari a mii si mii de ha sau imobile.
10.1  RE: Vino doamne,vino doamne... trimis de
(25 ian 2008, 19:47:39
ASA ZISA REVOLUTIE DIN 1989 A SCOS LA SUPRAFATA TOATE GUNOAIELE genul lui mirza

A VENIT TIMPUL SA LE DAM FOC
11.   HUNTER trimis de
(25 ian 2008, 16:42:52
PORCUL ASTA DE MIRZA NU ARE RUSINE..DEGEABA INCERCATI SA FITI DRAGUTI CU EL SI SA IL JIGNITI. TREBUIE SA AIBA ACELASI DEZNODAMINT PE CARE IL ARE PORCUL DE CRACIUN.CINE A VAZUT DESENUL ANIMAT " FERMA ANIMALELOR" L-A VAZUT SI PE MIRZA...IN ROLUL PORCULUI.

NICI DE SLANINA NU E BUN CA E BATRIN..POATE DOAR DE OPINCI.

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
12.   HUNTER trimis de
(25 ian 2008, 16:47:26
MIRZA...DACA CITESTI COMENTARIUL ..DA MI NR TAU DE TELEFON SA ITI TRIMIT SI SMS. JIGODIE COMUNISTA...
13.   PNL+PSD trimis de
(25 ian 2008, 16:56:32
In momentul asta Romania este guvernata de nenorocitii din PNL+PSD.Uitati-va in ce haos a intrat Romania si astora nu le pasa,acum m-am uitat la cursul euro si a ajuns la 3,83.Cei care au credite sunt terminati! Cei care-au strans bani gen Mirza si alti baroni se imbogatesc.Oare cat vor mai rezista romanii???
14.   CINE SA VINA? trimis de
(25 ian 2008, 20:26:41
CINE SA VINA FLUTUR? ALT PORC SI BANDIT. A FURAT PENTRU TOT NEAMUL SI CEL DIN GERMANIA. EL SI ACOLITII SAI VOR SUCEAVA. ALTII MAI FLAMANZI.

TREBUIE O CONTINUITATE.
15.   Si cam cat e salariul ? trimis de
(26 ian 2008, 00:05:29
Intreb si eu pe unii dintre voi care au postat comentarii, cam cat de PD-L pe luna sa postati comentarii. Sa stim si noi, poate ne bagam si noi la vreun partid sa scriem comentarii. De vorbit de rau e usor, gen 21 de comentarii de mai sus. Momentan am un salar de 8 mil, daca da vreun partid 10 daca nu ma bag si eu la stat pe net si comentat aiurea...

As vrea sa vad cate ip`uri din Consiliu si Prefectura au comentat aicihappy Hehedont tell anyone Secret ... lumea stie.
15.1  RE: Si cam cat e salariul ? trimis de
(26 ian 2008, 01:07:08
marsh ma jigodie ...ca de asta e vorba ..veniti toti haladitii rupti in****si intrati in politic..si dati cu papagalul si apoi va umpleti sacosele. luati si vcoi exemple de la tari cu traditie in care sa fii politician in primul rind tre sa fii bogat. la noi e invers. esti un exemplu bun cu 8 milioane eli pe luna..si cind va terminati mandatele ii transformati in milioane de euro. marsh jigodie.
16.   Kestiune trimis de
(26 ian 2008, 00:09:35
prostime multa in judet, ca is multi din botosanilaughing
17.   Hahalerelor trimis de
(26 ian 2008, 01:20:16
hahalerelor...!! looooooooooooooooooool
18.   Ginerele lui Marza! trimis de
(26 ian 2008, 10:47:45
sa explice Marza cum a ajns ginerele sau preot in oras, la Biserica Sf. VINERE, si asta doar cu Seminarul Teologic. Nu tu Facultate si direct preot de oras!
19.   Preot??? trimis de
(26 ian 2008, 10:54:52
Cum ala nu are facultate? Sunt preoti care lucreaza la tara sau nu au parohie si au in spate o facultate.Rusine mai semianalfabetilor care sunteti promovati doar pe pile! Asta da tare stire!!! Asta este tara in care traim o Romanie condusa de analfabeti si cu o biserica cu popi semianalfabeti!
20.   Xxx trimis de
(26 ian 2008, 11:03:22
MULTA BAFTA ,DOMNULE MARZA !!! NU ASCULTATI CE SPUN NECUNOSCATORII...
20.1  RE: Xxx trimis de
(26 ian 2008, 14:53:47
bai XXX...eu cred ca tu esti chiar mirza sau vreo ruda apropiata...dar ai uitat sa pui cred dupa XXXX si LLLL= XXXXLLLL prostie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pere în aluat 4 porţii – 30 minute 4 pere200g aluat de foitaj1/2 pahar vin1/2 pahar apă4 bucăţi cuişoare1 baton scorţişoară1/2 linguriţă coajă de lămâie200g frişcă1 ou bătut1 linguriţă seminţe de coriandru Spălaţi perele,... Citeşte