Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Ponta are o obsesie - Roberta Anastase. Să meargă la psihiatru!

Luni, 2 Aprilie 2012 (17:51:34)

Preşedintele Camerei, Roberta Anastase, a declarat, luni, că liderul PSD Victor Ponta are obsesia revocării sale din funcţie, că aceasta e o problemă de natură medicală şi nu de fond, arătând că Ponta poate să o rezolve cu un psihanalist sau, dacă situaţia este mai gravă, să se ducă la un psihiatru.

"Victor Ponta are o obsesie: Roberta Anastase. O obsesie pe care deja toţi românii o cunosc. Repet: nu e problema mea, e o problemă de natură medicală pe care nu cred că o pot rezolva eu", a afirmat Roberta Anastase în legătură cu declaraţiile liderului PSD privind intenţia de a o revoca pe Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei.

Ea a spus că Victor Ponta "minte" şi când a spus că a cerut revocarea ei din funcţie, dar şi când a promis că va veni, împreună cu grupul PSD, în plen la votul legilor importante cerute de Mecanismul de Cooperare şi Verificare.

"Domnul Ponta este iar într-o etapă de criză a lui personală (...) În primul rând, nu avem nicio solicitare, am avut Birou Permanent şi nu a fost nicio solicitare depusă de vreun grup în legătură cu preşedintele Camerei. Faptul că domnul Ponta minte nu este o noutate", a arătat Anastase.

Ea a adăugat că "Ponta minte din nou" atunci când a anunţat că el şi grupul PSD vor fi prezenţi la discutarea legilor importante, arătând că săptămâna trecută au fost în plen iniţiative care vizează MCV, iar opoziţia nu a fost prezentă.

Roberta Anastase a arătat că parlamentarii din coaliţie sunt prezenţi în plen de fiecare dată şi muncesc, în timp ce Ponta "este legat de propria lui obsesie" în ceea ce o priveşte.

"Aici nu este vorba de probleme de fond, ci de o obsesie. Nu pot să o gestionez. Poate să încerce cu un psihanalist, iar, dacă situaţiile sunt mai grave, poate să se ducă la un psihiatru", a mai spus Anastase.

Ea a respins argumentele invocate de PSD pentru revocarea ei din funcţie, precizând că hotărârile Curţii Constituţionale nu pot fi supuse votului în plen şi că, în privinţa votului la legea pensiilor, justiţia s-a pronunţat şi "lucrurile sunt clare".

"Acestea sunt texte când nu ai proiecte, nici soluţii pentru români, când nu eşti capabil să vorbeşti nici despre economie, nici despre problemele sociale, despre oameni, vorbeşti despre obsesii. Fiecare cu fantasmele lui", a adăugat Anastase.

Ea a mai spus că Dan Şova s-a întors de la studii privind Holocaustul şi acum "loveşte din nou pe Regulamentul Camerei".

"A mai lovit o dată la Senat cu schimbarea lui Mircea Geoană, că propunea nu ştiu ce înlocuire, schimb de locuri, schimb de scaune. Acum înţeleg că pregăteşte un nou document de schimbare a preşedintelui Camerei", a mai spus Anastase.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că USL va depune la prima şedinţă de plen cererea de revocare a Robertei Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei, însă reprezentanţii PDL "s-au speriat foarte tare şi au amânat toate şedinţele de plen până la Paşte".

Camera Deputaţilor nu va lucra în plen în această săptămână, deputaţii urmând să aibă activitate în comisii, a decis Biroul Permanent al Camerei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Ponta are o obsesie - Roberta Anastase. Să meargă la psihiatru!.
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Ponta are o obsesie - Roberta Anastase. Să meargă la psihiatru!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei