Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Flutur: PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat sâmbătă că Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L va deveni, după alegerile locale, nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta din România. Flutur a spus la Consiliul Judeţean de Coordonare al PD-L Suceava că forţa de centru-dreapta este la Suceava, judeţ în care Alianţa D.A. nu a dispărut.

„Şi vă aduc aminte că tot de la Suceava a pornit în forţă consolidarea politicii de centru-dreapta. Pentru că noi cine suntem? Suntem Alianţa D.A., care a câştigat alături de preşedintele Traian Băsescu. Alianţa D.A. nu a dispărut aici, ba din contră, ni s-au alăturat oameni şi din alte părţi, care au vrut modernizarea judeţului Suceava. Aici nu a dispărut alianţa D.A. Că unii au ştampila şi că sunt în altă parte, e treaba lor. Forţa de centru-dreapta este aici”, a spus Flutur.

El a arătat că are curajul să transmită un mesaj naţional pentru PD-L, pentru stabilitate şi mobilizare. „Indiferent de ce frunze cad, de ce muguri apar, PD-L Suceava trăieşte şi este puternic. Şi am ales să mergem în aceste alegeri pe sigla PD-L, pentru a ne cântări în ochii electoratului, să vedem ce am făcut şi să continuăm proiectele pentru judeţ”, a subliniat Flutur.

El a precizat că PD-L Suceava este maşinăria electorală cea mai importantă şi „nimeni nu ne egalează”. Liderul democrat-liberalilor suceveni a declarat că PD-L Suceava a câştigat toate rândurile de alegeri. „Nimeni nu ne egalează şi haideţi să fim realişti. Am câştigat toate rândurile de alegeri. Noi nu vorbim din filme. PD-L nu cade, nu se înclină, nu cedează şi sunt convins că acest test al alegerilor locale va fi un test al forţei pentru o reconstrucţie a dreptei în jurul PD-L. Şi asta se va întâmpla imediat după locale”, a spus preşedintele PD-L Suceava.

Gheorghe Flutur a afirmat că are curajul şi ambiţia să-şi provoace colegii din PD-L, de la nivel central, ca imediat după alegerile locale să înceapă coagularea tuturor forţelor politice din centru-dreapta din România care doresc modernizarea statului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta.
 Vizualizări articol: 1091 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 12 voturi
Flutur: PD-L Suceava va deveni nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta2.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu ne mai trageti pe dreapta trimis de
( 2 apr 2012, 11:41:45
"Pot sa-ti fac reforma iar, pot sa-ti fac dosar penal, ca om de dreapta, sunt bestial!". "Politaiul" din centru-dreapta al Romaniei fluiera pe toti care "circula" pe banda din stanga. Ce e, dom'le, "nucleul" de centru-dreapta? Este un "dintr-ala" care face dosare penale pe banda rulanta, fara ca ele sa fie efective. Este un "dintr-ala" care face o reforma perpetua, a statului, a mentalitatii, o reforma ce nu se mai termina. Crezi ca ti s-a golit buzunarul, cetatene? Surpriza! "Ei" sunt "nucleul" de centru-dreapta! Si, vor mai gasi ceva ce sa-ti ia!
2.   CITATE CELEBRE trimis de
( 2 apr 2012, 11:42:00

"Organizaţia Judeţeană Suceava a PD-L va deveni, după alegerile locale, nucleul de stabilitate al politicii de centru-dreapta din România."
Inteleg de aici ca sucevenii vor vota toti cu PDL si vor intra in nucleul din centru pe dreapta.Dar Vasile prietenul meu sta in centru pe stanga.El saracu nu va intra in nucleu.Verisorul Sandel sta in George Enescu.deci nici el nu va intra in nucleu saracu.Ce putem face ca si ei sa fie in nucleu?? Pot sa-si faca mutatie??

2.1  RE: CITATE CELEBRE trimis de
( 2 apr 2012, 12:23:23
Foarte tareeeeeeee !
3.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 12:11:28
nu dureaza mult si fugi si tu din pdl-ul care va disparea dupa locale DESTEPTI CA TINE VEDEM TOATA ZIUA CU MODERNIZAREA STATULUI
4.   BRAVO trimis de
( 2 apr 2012, 12:12:36
Asa sala,asa politicieni,asa prezenta si asa candidati de primar numai PDL poate avea.
Cuvintele sunt de prisos,jos palaria domnule Gheorghe Flutur!
5.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 13:33:23
D-nule flutur, odata cu pregatirea campaniei electorale sper ca ati pregatit si in acest an tone de pui congelati pt a minti batrinii sa va voteze.....ca acum 4 ani, SA VA FIE RUSINE COMUNISTILOR, ati pus batrinii sa jure pe biblie ca vor vota
6.   INTREBARE trimis de
( 2 apr 2012, 13:42:20
STIE CINEVA,S-A SEMNAT ACORDUL CU ,,H'ALIATII''???OARE COBOARA CHIAR PANA LA NIVELUL PDL-ULUI???
7.   Numai Bine trimis de
( 3 apr 2012, 11:19:14
Bravo echipei Pd-l Suceava pentru ce a facut si asteptam sa vedem ce se va mai face ... Cat mai multe proiecte de modernizare bafta
8.   Sfarsitul pdl trimis de
( 3 apr 2012, 14:06:48
Sa speram ca odata cu alegerile locale si parlamentare,regimul Basescu-Flutur si aceasta catastrofa de partid numit PDL sa dispara pt totdeauna ,e de ajuns....a ajuns cutitul dupa os....e nevoie de stabilitate politica ,cu oameni tineri cu suflu nou,sa dispara ceeasta vrajba ce a fost instaurata de acest partid portocaliu.Dictatura lui Flutur si ai lui a ajuns la final,

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei