Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Accident nimicitor între un tir plin cu butelii şi un Ford Fiesta

Luni, 2 Aprilie 2012 (15:25:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accident teribil în această după-amiază pe drumul european 85, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, la staţia de 110 kV. Un autoturism marca Ford Fiesta şi un autotren care transporta butelii s-au ciocnit violent. Impactul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a fost proiectat la mai mult de 100 de metri distanţă. Femeia care conducea autoturismul Ford Fiesta a fost ucisă pe loc între fiarele contorsionate. Circulaţia pe drumul european a fost întreruptă, iar cozile de maşini s-au întins pe kilometri. Cauza accidentului nu a fost încă stabilită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident nimicitor între un tir plin cu butelii şi un Ford Fiesta.
 Vizualizări articol: 4341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident nimicitor între un tir plin cu butelii şi un Ford Fiesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Precizare trimis de
( 2 apr 2012, 15:50:32
Tot observ, nu numai la Monitorul, exprimari de genul "Impactul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului a fost proiectat la mai mult de 100 de metri distanţă.".
De prin 2000, cam toate marcile auto au adoptat o noua norma de siguranta, iar, la un impact frontal, motorul se desprinde de caroserie si este proiectat inafara masinii. Asta pentru a nu intra in habitaclu si a distruge picioarele pasagerilor din fata.
Deci nu va mai luati dupa acest aspect atunci cand stabiliti violenta impactului.

Sincere condoleante familiei indoliate!
2.   Sesizare trimis de
( 2 apr 2012, 17:55:49
Acest ford fiesta avea asigurarea valabila la data de 02.04.2012? in urma verificarii mele pare sa nu aiba. Daca se face vinovata cine raspunde de pagubele produse?
2.1  RE: Sesizare trimis de
( 2 apr 2012, 19:34:09
o sa constate politia cine si cum va da pagube dar faza cu verificatul asigurari e o tampenie, eu am facut asigurarea pe masini acum pe 22 respectiv 25 martie si daca le verific pe net pe sait la CSA nu rezulta asigurate nici una. asa ca nu pot avea incredere in porcaria aia de sait.
2.2  RE: Sesizare trimis de
( 2 apr 2012, 21:22:49
fordul avea asigurare valabila pana in data de 27 aprilie la astra
3.   Cauza accidentului trimis de
( 2 apr 2012, 22:52:18
Nu cred ca conteaza asigurarea masinii. Sper sa se afle adevaratul motiv. Cum de a putut sa se intample accidentul asta? Andreea era in timpul programului, in timpul serviciului. Si as vrea sa stiu daca nu cumva i s-a facut rau,avand in vedere ca avea 3 saptamani de cand lucra in continuu, inclusiv sambata si duminica. Sper ca presa sa-si faca datoria si sa afle de cate ore muncea Andreea si cat de "odihnita" era. Si alte autoritati sper sa ia in considerare acest aspect.
4.   Comentariu trimis de
( 3 apr 2012, 00:17:47
AdinaP eu stiu cum lucra Andreea a fost colega mea cu care lucram zilnic....in ultimile 3 luni zilnic am stat cu ea.....si nu zic k nu muncea mult intradevar era ce care venea prima si pleca ultima ptr k sefa avea toata increderea acordata ei si vroia tot sa fie bine si cum trebuie sa fie ptr k ea o respecta enorm.nui vroba k o tinea cineva cu forta la munca , ea statea atat cat avea de facut treaba..dar pan la urma nu mai conteaza...ea nu mai e ne-a parasit....nu mai conteaza cat muncea si cat nu....Ea nu mai este printre noi si mereu vom avea zambetul ei in mintea noastra....Cel mai bine e sa ne rugam ptr familia ei sa fie tare si sa nu uite k unde a ajuns ....a ajuns ptr Dumnezeu stie k e mai bine ptr ea....
4.1  RE: Comentariu trimis de
( 3 apr 2012, 09:36:51
Da si prietena mea a fost de 11 ani de zile. Am vorbit cu ea la telefon duminica seara. Ce cauta acolo?????? Stiu ca ii placea foarte mult ce facea. stiu ca asta si-a dorit sa faca. Tot timpul imi vorbea de serviciu. Insa aseara sefa ei nu vroia sa ne raspunda la telefon. Am avut nevoie de ajutorul ei si a refuzat sa ne raspunda desi i-am zis despre ce este vorba. 2 ore m-ati pasat de la unu la altul in firma aia, 2 ORE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei