Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Păcăleli adevărate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La adăpostul semnificaţiei pe care o are ziua în care scriu, cea în care se va fi jucat derbiul Rapid-Dinamo, aş vrea să-i transmit lui Lucescu junior că este foarte expresiv când recită textul din reclama Gilette, nu aduce nici pe departe cu o serbare la şcoala ajutătoare. Dar asta are mai puţină importanţă, ceea ce contează pentru el este să păcălească X-ul ăla care i-a dat nume, dar nu în sensul în care l-a păcălit în ultimele trei partide din campionat, ci în celălalt. Totuşi, nu este deloc exclus să avem o nouă etapă în care fruntaşele să nu câştige, mai ales că avem două meciuri directe. Dacă şi Vaslui cu CFR Cluj se va termina la egalitate diseară, va fi iarăşi în avantajul liderului, fiindcă s-a mai dus o etapă şi nu s-a recuperat nimic. Dar chiar şi cu o victorie a echipei lui Ignacio, una care ar fi binevenită de altfel, un lucru se ştie sigur: Becali nu mai poate ajunge pe locul întâi de Paşti! Cu aritmetica nu se pune nici măcar el. Dar lasă, nea Gigi, de Înălţare contează, că atunci e ultima etapă. Până atunci vor fi alte înălţari mai mici, pe capotă...

Apropo de Steaua, noua formulă veche de la conducere parcă şi-a propus din start să-l enerveze pe Becali, la partida cu Pandurii scoţând exact aceiaşi jucători pe care-i scosese Ilie Stan la ultimul meci, Tănase şi Rusescu. Dar Becali n-a mai făcut la fel de urât, că încă e în luna de miere cu Stoichiţă şi Stoica. Îmi pare rău de săracu’ Stan, a avut mult de tras, mai mult decât oricare, dar, aşa cum era el, cu puţine cuvinte, tot mai mult decât oricare a şi realizat! Lui îi datorăm cura de Meme Stoica, dar şi îndepărtarea de pe banca de rezerve a acelui personaj numit Mache. Nu-mi iese din minte declaraţia aia ostentativă, agresivă chiar, a lui Becali, că va schimba câţi antrenori vrea el, chiar şi o sută. La mintea lui, nu-şi să seama că a recunoscut batjocorirea acestui club, aşa cum face de altfel cu orice atinge, inclusiv cu poziţia din Parlamentul European, inclusiv cu această ţară pe care a ajuns s-o reprezinte acolo din cauza nopţii negre din capul unora. Aşa că la ce bun să mai băgăm în seamă păcăleala de la Steaua?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Păcăleli adevărate.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Păcăleli adevărate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei