Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ironii

Onofrei: Singurul proiect realizat de USL în aceşti patru ani a fost să numere latrinele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Opoziţia judeţeană, dar şi liderii naţionali ai Uniunii Social Liberale au fost ţintele preferate ale atacurilor prim-vicepreşedintelui PD-L Suceava, senatorul Orest Onofrei, la şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PD-L, desfăşurată sâmbătă, la Casa de Cultură din municipiul Suceava. Intervenţiile lui Onofrei l-a adresa opoziţiei au însemnat de fapt un şir lung de ironii care au stârnit râsetele şi aplauzele sălii. Despre USL Suceava, liderul democrat-liberal a spus că ”singurul proiect realizat de USL în aceşti patru ani a fost să numere latrinele din judeţ”. ”Am citit asta din presă, că au numărat veceurile şi nu le ieşeau la număr. Era o vorbă înainte de 1989 că un paznic la un veceu public a fost condamnat că a avut lipsă la inventar. Atâtea dejecţii reuşesc unii oameni politici să arunce, încât nu mă miră că au lipsă la inventar”, a spus Onofrei. 

Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava s-a referit şi la lansarea candidului USL la Primăria municipiului Suceava, în persoana liberalului Alexandru Băişanu, arătând că atunci când cei de la Bucureşti l-au desemnat să candideze, ”Sandu Băişanu şi-a făcut cruce”.

 

Onofrei: Nechifor umblă prin judeţ „cu Mîrza şi cu ecuson” ca să-l cunoască lumea

Senatorul democrat-liberal a spus că ”USL a încercat să ne anunţe de vreo două luni că are candidat de primar şi aşa de mult a durat pentru că a propus foarte mulţi oameni. Ba era Niţă, ba era Piţă, ba era Capră, ba era Varză şi până la urmă a venit de la Bucureşti anunţul că e Sandu Băişanu, şi Sandu Băişanu, când a auzit asta, şi-a făcut cruce. Aşa am citit eu în presă, că atunci când şi-a lansat candidatura s-a dus la biserică”.

Nici liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, nu a scăpat de ironiile lui Onofrei. Democrat-liberalul a spus despre Nechifor că umblă prin judeţ „cu Mîrza şi cu ecuson” ca să-l cunoască lumea. „Le povesteam colegilor mei la un moment dat cum erau alegerile dinainte de 1989. La Căminul Cultural din Marginea a venit un omuleţ micuţ şi a spus <Domnilor, în campania asta măcar atât trebuie să ştiţi, că aici candidează Cătălin C. Chirică> şi cineva a spus <Dar cine mai e şi ăla?>, la care el a zis <Chiar eu personal>. Am înţeles că acest lucru se întâmplă cu Cătălin. Merge prin comune cu Mîrza (n.r. - senatorul PSD Gavril Mîrza) şi cu ecuson, pentru că lumea trebuie să ştie cine candidează”, a afirmat Onofrei.

 

”Prima folosinţă a frunzei a fost să astupe goliciunea politică a lui Crin Antonescu”

Despre preşedintele PNL, Crin Antonescu, Onofrei a spus că mai nou ”i-au crescut frunze”, făcând aluzie la înscrierea în PNL a fostului prim-vicepreşedinte PD-L Sorin Frunzăverde. ”La nivel naţional este unul care se vrea preşedinte şi care ne anunţă de patru ani că nu vrea să fie ca Traian Băsescu. Dar nici nu poate fi ca Traian Băsescu. Ca să fii ca Traian Băsescu trebuie să te scoli dimineaţa, trebuie să mergi la serviciu, trebuie să stai la serviciu. În schimb, mai nou, i-au crescut frunze. Vreau să vă spun că prima folosinţă a frunzei... (sala râde copios) a fost să astupe goliciunea politică a lui Crin Antonescu”, a spus Onofrei.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a încheiat lista de clienţi ai lui Orest Onofrei. ”Domnul Ponta, colegul nostru mai tânăr, vrea să fie premier. Nu poţi să fii premier doar făcând ca celebrul personaj Naharneac, care se poza cu oameni mari. Înainte de a dori să fie premier, domnul Ponta trebuie să-l decupeze din tabloul său politic pe mentorul politic pe care l-a avut, şi anume pe Adrian Năstase. Procurorul inchizitor Victor Ponta nu poate să vorbească despre corupţie, despre şantaj, despre deturnare de fonduri, despre baroni locali. Ponta ar trebui în primul rând să evalueze cine l-a format, cine l-a trimis în politică, pentru că nu cred că la dânsul nu poate fi valabil proverbul <Ce naşte din pisică şoareci mănâncă>”, a încheiat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: Singurul proiect realizat de USL în aceşti patru ani a fost să numere latrinele din judeţ.
 Vizualizări articol: 1404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.1 din 28 voturi
Onofrei: Singurul proiect realizat de USL în aceşti patru ani a fost să numere latrinele din judeţ1.1528

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect trimis de
( 2 apr 2012, 12:08:42
Nu pot sa zic ca il aprob in politica in cu totul pe Orest Onofrei dar aici are dreptate in cu totul.
Este demential de comic pentru mine si de dureros pentru USL!
2.   Onofrei, marele comic PD-Latrau trimis de
( 2 apr 2012, 12:20:58
Discurs de om prost crescut. Lasa ca vei numara voturile, daca or mafi cateva de la neamurile tale proaste, apoi sa grohai, bombalaule. Nici o grija, vine rascolul si scapa sucevenii de aceasta ciuma portocalie.
3.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 12:37:46
alt marginean care are aere de intelectual asta moare de gat cu flutur acum sunt parteneri la furat
LA URNE SA VA VEDEM
4.   Mai era unul, cu numarat ouale trimis de
( 2 apr 2012, 13:11:21
Obsesia numararii pare sa-i cuprinda pe politicieni. Intr-un articol lung, dl Onofrei "numara" toate golurile de aer ale opozitiei. I-as fi fost recunoscator daca imi spunea si care este singurul proiect realizat de PDL (daca exista vreunul) si nu doar acela realizat (sau nu!) de USL. Am vrea cu totii sa vedem ce are bun PDL. Mai ales, ca dl Onofrei este membru PDL, nu membru USL. Dar, ca orice pedelist care se "respecta", cunoaste mai bine partidele din opozitie, decat propriul sau partid. Lasati numararea latrinelor, dle Onofrei! Hai sa-i numaram pe activistii PDL!
5.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 13:34:11
dar ce-a facut oare domnul senator Orest Onofrei pentru judetul Suceava? ca daca deschide gura te sperii ce perle scoate? domnul Flutur ar trebui sa promoveze oameni capabili ca sunt destui in PDL nu pe altii care nu fac nimic? dar na..........atata putem si pe astia ai avem
6.   FII MAI EDUCAT DOMNULE trimis de
( 2 apr 2012, 13:46:45
Orest Onofrei are o prezenta in parlamentul Romaniei de 61,48%.De precizat că parlamentarii suceveni din Camera Deputaţilor şi cei patru senatori din Senatul României primesc indemnizaţii de aproape 100.000 de lei lunar. Facturile la telefonie mobilă, cazarea, deplasările în ţară şi străinătate însumează peste 65.000 euro lunar, iar la toate acestea se adaugă şi cheltuielile cu birourile din teritoriu.
In alta ordine de idei:domnule Onofrei,ai taiat salariile cu 25%,ai vandut doua judete si o universitate la unguri,ai dat moca tot ce misca-n tara asta,ai vrut s-o inunzi in cianuri sulfuri ,ai facut zob acest oras,dar macar fii un domn si vorbeste civilizat,politicos ca un adevarat parlamentar.
7.   INTREBARE trimis de
( 2 apr 2012, 13:58:21
PDL ISI NUMARA LUSTRABILII DIN REZERVA DE CADRE???
POATE SA INCEAPA CU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI CARE DEJA AU INCEPUT MANIPULAREA,PRIN ,,ACTIVISTII'' ASOCIATIEI.STAU BINE LA POSOLOGIE,INSA NU-I MAI BAGA APROAPE NIMENI IN SEAMA,BIETI DEPASITI!NU AVETI NEVOIE DECAT DE NISTE VERIFICARI SERIOASE LA INCASARI SI VATI DUS ,,PE COPCA''.VA VENI SI PTR VOI SCADENTA!
8.   Ai reusit sa devii si mai penibil decat esti trimis de
( 2 apr 2012, 14:45:00
ironia este binevenita, dar daca vine de la un domn.
de ce nu ne propui o ironie despre basex-ungureanu-chevron-rosia montana-cupru min?

dar despre sfidarea si ironia parsiva a robertei anastase sau despre competenta constitutionala a lui boc de ce ti-e rusine sa amintesti?

unde ai fost matale, onofreiule de serviciu, cand roberta fura voturi in parlament? de ce ati transformat parlamentul in institutia care legifereaza anormalul?

de ce nu i-ai dat o ''palma parinteasca'' peste chelie lui boc care a depasit orice record ticalos la ordonante tradatoare?

eu cred ca aveti asa un tupeu nerusinat pt. ca va bazati prea mult pe furaciunea electorala si pe falsificarea centralizatoarelor judetene. daca altadata asa ceva mergea, acum contextul social si economic este total schimbat.

pana si ochii lui basescu si-au pierdut culoarea albastra, iar timpanul refuza sa mai ''inghita'' atata tradare.
9.   PT ONOFREI trimis de
( 3 apr 2012, 14:44:45
Onofrei termina mandatul si pleaca .....numai iesi tu senator al romaniei nici daca "dansezi in cap"...e destul...ti-o spun fara nici o rautate....printr-o eroare tehnica ai ajuns senator:)lumea s-a saturat sa te vada sa critici pe altii..,spune tu ce-ai facut...nimic....
10.   Vacarul trimis de
( 4 apr 2012, 13:01:16
Dom doctor cred ca aveti o infestatie masivă cu parazitul capielei si de aceia aveti o dromomanie politică, trebuie urgent extirpat acel parazit de pe creer prin operatie sau prin lasare la vatra din politică

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei