Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   26 imagini |   ø fişiere video

Lansare

Tandemul Flutur – Lungu a pornit caravana candidaţilor PD-L spre câştigarea alegerilor locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi-a lansat sâmbătă, în mod oficial, candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, împreună cu toţi cei 114 candidaţi pentru funcţiile de primar din judeţ.

Evenimentul a avut loc în cadrul Consiliului Judeţean de Coordonare al PD-L Suceava, la care au participat peste 1.300 de membri ai acestui partid. În centrul atenţiei au fost liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu, cei doi fiind prezentaţi ca tandemul din fruntea echipei câştigătoare a PD-L în judeţul Suceava la alegerile locale din data de 10 iunie 2012.

Şedinţa de sâmbătă a început cu prezentarea unui film în care au fost trecute în revistă principalele realizări din mandatul lui Gheorghe Flutur de preşedinte al CJ Suceava, cu specificaţia că în ultimii ani, valoarea proiectelor promovate şi realizate în judeţul Suceava a depăşit suma de un miliard de euro.

 

Flutur: Am reuşit scoaterea din anonimat a judeţului Suceava

Pentru început, Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze faptul că PD-L Suceava este cea mai puternică filială a acestui partid de la nivel naţional. El le-a cerut membrilor PD-L Suceava să nu ezite să vorbească despre realizările actualei administraţii PD-L a judeţului.

„Una era în 2008, când vorbeam că vom face, şi alta este astăzi, când vorbim despre lucruri pe care le-am făcut, iar credibilitatea voastră, a tuturor, creşte pentru că avem ce arăta”, a spus Flutur.

El a subliniat că actualul său mandat poate fi împărţit în trei mari capitole. Primul dintre acestea a fost „solidaritatea faţă de populaţia judeţului”, amintind aici despre sprijinul acordat sucevenilor afectaţi de calamităţile din anii 2008 şi 2010. „Un alt capitol dominant este scoaterea din anonimat a Bucovinei şi a judeţului Suceava. Lunile trecute am văzut un grup de manifestanţi care spuneau <Flutur, nu uita, Bucovina nu-i a ta>. Nu-i a mea, sunt şi eu un boţ de humă din Bucovina. Dar vorbesc de scoaterea din anonimat a judeţului Suceava şi a Bucovinei, şi despre faptul că am reuşit să facem un brand cu care ne mândrim şi care este recunoscut în ţară şi în străinătate”, a spus Flutur.

Nu în ultimul rând, el a subliniat că cel mai important capitol ar fi „mandatul cu cel mai mare număr de proiecte europene”, care depăşesc suma de un miliard de euro. El a amintit de investiţiile în infrastructura de drumuri, reţele de apă şi canalizare, colectarea deşeurilor, în turism, sănătate, educaţie, în domeniile social, cultural şi sportiv, dar şi de proiectele pentru dezvoltarea satelor şi oraşelor din judeţ.

Flutur a mai spus că în acest mandat au început să vină în judeţul Suceava marii investitori, cu investiţiile de 780 de milioane de euro în centrale eoliene, iar în scurt timp vor demara marile proiecte pentru reţelele de apă şi canalizare, modernizarea aeroportului, iar în viitorul apropiat, autostrada Siret – Bucureşti.

 

Ion Lungu, „căpitanul echipei de candidaţi” ai PD-L Suceava

Flutur a subliniat că PD-L Suceava este prima filială a acestui partid care şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale. El a subliniat că primarul Sucevei, Ion Lungu, este „căpitanul echipei de candidaţi ai PD-L, al echipei lui Gheorghe Flutur”.

La rândul său, Ion Lungu a spus că este mândru că face parte din echipa lui Gheorghe Flutur, primul preşedinte al CJ care a făcut din Suceava o prioritate. Lungu a spus că în perioada mandatelor sale a dat dovadă de seriozitate şi sinceritate faţă de suceveni, iar visul său este să transforme Suceava într-un oraş european. El a arătat că peste 80% din platforma electorală din anul 2008 a fost realizată, amintind de investiţiile în infrastructură, în parcările subterane, reţele de apă, canalizare şi termoficare, ruta ocolitoare, modernizarea iluminatului public, sau dezvoltarea turismului. Lungu a spus că în viitorul său mandat îşi propune crearea a 5.000 de locuri de muncă, dezvoltarea zonei metropolitane, construcţia unei noi şosele de centură şi a cinci parcări supraterane, dezvoltarea unei zone de agrement pe râul Suceava.

„Îmi doresc din suflet ca mandatul 2012 – 2016 să fie un mandat al înfrumuseţării oraşului Suceava, şi acest lucru este posibil. Şi mai cred că acest tandem Flutur – Lungu a fost verificat şi validat la Suceava. Şi sunt convins că sucevenii au încredere în acest tandem”, a spus Lungu.

 

Ioan Bălan: Pe 10 iunie nu vom avea nevoie de exit-poll sau de sondaje

La rândul său, şeful de campanie al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan, a ţinut să sublinieze faptul că tandemul Flutur – Lungu a dovedit că „funcţionează impecabil”. Bălan a precizat că în judeţul Suceava, PD-L este un partid atractiv, lucru demonstrat „atât prin ceea ce au făcut liderii noştri, care ne conduc partidul, cât şi de dumneavoastră, cei mulţi, care ne sprijiniţi pe noi. Iar aici, cu noi, avem mai bine de jumătate dintre primarii din judeţ, administraţia judeţeană şi un popor care sprijină PD-L”, a spus Ioan Bălan.

El a adăugat că promisiunile făcute de Gheorghe Flutur în campania din 2008 au fost cu mult depăşite. „Judeţul Suceava este un şantier, în aproape fiecare comună este câte un proiect în derulare. Iar în municipiul Suceava, vor fi şi investiţiile care încep din această vară, şi mă refer la investiţiile de la suprafaţă.Dar, până a ajunge aici, Ion Lungu a avut de muncit extrem de mult”, a spus Bălan.

El a adăugat că, în mod sigur, în seara zilei de 10 iunie 2012, PD-L nu va avea nevoie de exit-poll sau de sondaje. „Cu siguranţă, ştim că pe 10 iunie, seara, îl vom sărbători preşedinte al CJ Suceava pe Gheorghe Flutur, iar pe Ion Lungu, primar al Sucevei”, a spus Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tandemul Flutur – Lungu a pornit caravana candidaţilor PD-L spre câştigarea alegerilor locale.
 Vizualizări articol: 6709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.39/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.4 din 41 voturi
Tandemul Flutur – Lungu a pornit caravana candidaţilor PD-L spre câştigarea alegerilor locale1.4541

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 2 apr 2012, 11:12:03
Ion Lungu va mu.ri cu visul sau de a transforma Suceava in oras european.

Pana atunci traim in comuna europeana Suceava!

Si inca o chestie: Lungu spunea ca va opri iluminatul public de Ora Pamantului1 Ori eu am vazut lumina in tot orasul. probabil s-a razgandit si va stinge lumina nu o ora ci 12 si nu noaptea ci ziua!laughing
1.1  RE: ... trimis de
( 2 apr 2012, 13:38:59
Dl Primar,
De gindit si de elaborat un plan de perspectiva privind schimbarea aspectului actual al Sucevei intr-unul civilizat si cu personalitate .
Cum ar fi spre exemplu:
-o pista moderna pentru ciclisti, delimitata de trotuar si de strada, si care sa cuprinda intreg municipiul si imprejurimile lui. Ce este in prezent este o bataie de joc! Este o improvizatie, care deranjeaza pietonii, are marcaje desuete, empirice, duce la accidente, deci ceva nefunctional.
-toate trotuarele sa fie modernizate si sa fie lasate spatii pentru locuri de verdeata si flori.
-cablurile RDS sa fie coborite de pe stilpi, ca arata groaznic.
-Sa nu se mai ridice constructii, de nici o destinatie, decit la periferia orasului si peste tot, oriunde se poate, chiar si intre blocuri, sa fie amenajate terenuri de joaca, terenuri de volei, tenis, mini fotbal pentru tineri, etc
-Multe parcuri si miniparcuri cu verdeata si flori, cosuri de gunoi la fiecare stilp, banci peste tot in oras, copaci, arbusti plantati peste tot, WC-uri, etc.
-De realizat prin mass-media locala emisiuni educative cu continut special, centrate pe trezirea si educarea spiritului civic al sucevenilor, care trebuie sa invete sa se comporte si sa pastreze curatenia orasului nostru,etc
-Orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local. Sa se inteleaga odata ca aceste probleme se rezolva cu profesionalism si competenta si nu dupa ureche, de catre cei din conducere, care umbla numai dupa capatuiala, intrecindu-se in hotie si lichelism
- Sa ne gindim bine pe cine vom alege…. speram sa scapam de conducatorii diletanti, puturosi, corupti si hoti!
1.2  RE: ... trimis de
( 2 apr 2012, 18:00:15
si cine crezi ca se va uita la emisiunile educative si cu spirit civic? Sa fim seriosi ... Suceava este un oras pierdut. Nu mai exista nicio sansa pentru Suceava.
2.   ASPIRATII HILARE trimis de
( 2 apr 2012, 11:32:20
S-o luam pe puncte:
Suceava e pe primul loc in tara datornici in banci
Suceava e pe ultimul loc in tara ca salar mediu 1080 ron
Conform Curtii de Conturi Suceava a fost cea mai risipitoare la achizitii irosind 1,5 milioane euro
Suceava plateste cel mai mult curatenia orasului lui prigoana 92 ron/om fata de Brasov care plateste 12 ron/om
Suceava nu are groapa de gunoi si ducem gunoiul la Botosani platind pentru un transport 1200 ron
Suceava nu are cinematograf,teatru,filarmonic
Suceava e plina de gropi care se vad pe google earth
Lucrarile de asfaltate s-au facut de foarte proasta calitate (pe Strada Mitropoliei se ia asfaltul cu lopata)
Asfaltarea pe str Stefan cel Mare s-a facut cu firma Kamer Build Company SRL a lui vasile Puscasu puscarias international.
In schimb avem pe trotuar terasa unui renumit pub si aducem panselute cu o firma "specializata"
2.1  RE: ASPIRATII HILARE trimis de
( 2 apr 2012, 13:09:20
copile, mai schimba si tu poezia ca m-am plictisit de asta!!!

sa-ti spun un lucru:eu nu tin cont de aberatiile tale, ci cand merg la vot fac o comparatie, ce a facut Marza si ce a facut Flutur pentru Suceava!!!!!Si atunci stampila o pun bineinteles pe Gheorghe Flutur!!
2.2  RE: ASPIRATII HILARE trimis de
( 2 apr 2012, 13:51:59
Nu stiti ce vreti…eu nu vreau sa traiesc rau, cum doriti voi, pentru ca toti ati tacut si din acest motiv s-a furat si s-a demolat tot!

Nu, noi cei de pe forum, nu exageram cind scriem, de ani de zile, despre gropile din asfalt, despre ciinii vagabonzi, despre serviciile publice extrem de proaste, despre mizeria din oras, despre traficul infernal, despre lipsa de locuinte pentru tineri, despre lipsa parcurilor, a spatiilor verzi, a locurilor de joaca pentru copii, pietele alimentare devenite loc de vinzare pentru bisnitari . . Asta ca sa nu mai spunem că exista alei in cartiere, care n-au mai vazut covor asfaltic de vreo 20 de ani şi arata ca dupa bombardament. Noi cei de pe forum scriem obsesiv despre toate acestea gindindu-ne că primarul nostru, omul de care depinde rezolvarea acestor disfunctionalitati, isi va reconsidera prioritatile. Nu numai ca n-a facut-o, dar se incapatineaza sa ne convinga ca tot ce a facut el pentru oras este laudabil.
3.   VICTORIE trimis de
( 2 apr 2012, 11:36:25
VICTORIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
CHEVRON a anunţat oficial printr-un comunicat de presă sistarea activităţilor de exploatare a gazelor de şist pe parcursul acestui an.
De asemenea, Chevron a anunţat că nu are nimic împotriva desecretizării contractului cu privire la exploatarea gazelor de şist.
Felicitari societatii civile din Barlad,Piata universitatii,2 Mai si Vama Veche.Urmeaza ca parlamentul USL sa interzica exploatarea prin fractionare a gazelor de sistsi sa desecretizeze acordurile.
In schimb o mare bila neagra acestui prim ministru si a celor care conduc tara care au semnat cu ochii inchisi acordurile cu Chevron fara sa tina cont de vointa,dorinta si interesele romanilor si le-a si secretizat cu clauze obscure.
4.   Am mers in Lung si-lat, doar un Fluture-am aflat trimis de
( 2 apr 2012, 11:48:25
Aha, sunteti doi! Nu, nu e "doua sute de lei amenda", ca-n binecunoscutul banc. Dar, la aroganta pedelista, ma mira ca se pot suporta doi odata, sa-si imparta bunul (si banul) public. Spunea dl Flutur ca "trebuie sa mergem cu traista-n bat dupa investitori". S-ar parea ca "trebuie sa mergem cu batu-n traista, dupa alegatori". Cu batul, in caz de nu "ne voteaza de buna voie". De fapt, "tandemul" a gandit bine. Alegatorul este tot un fel de investitor, doar ca de investitor tre' sa te rogi sa investeasca...
5.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 11:50:20
Într-adevăr, Flutur a scos Suceava din anonimat prin isprăvile pe care le-a săvârşit.
Tot felul de prostii...de la scris cu oile pe dealuri, la traista bucovineană, la pomii de plastic aduşi din China cu "Crăciun în Bucovina" care i-a vândut obligatoriu primăriilor cu 1000 euro, la ouăle cu aceleaşi caracteristici, plimbările cu preoţii la Ierusalim după lumină, spălarea găinilor cu şampon până mor, etc. , etc.
6.   Ruşinică trimis de
( 2 apr 2012, 12:06:12
Nişte penibili, cu foarte mici excepţii...adică fără nici o excepţie având în vedere că pot candida din partea pdl la cât rău a putut face această gaşcă. Ruşine d-le Boncheş, mare ruşine ! Aceeaşi urare, d-le Şerban...Ce mai, ruşine să vă fie la toţi !
7.   Ferma PD-Latrailor trimis de
( 2 apr 2012, 12:11:01
Priviti si va minunati. La asa adunatura de porcalai trebuieste musai o troaca mare, sa incapa toti la mancat rahat. Mare-i gradina ta, Doamne si oare cu ce am gresit incat sa ne blagoslovesti cu asemenea aschimodii. O gramada de bombalai.
8.   Dadada!! trimis de
( 2 apr 2012, 12:11:51
FLUTUR + LUNGU + BALAN = BANI ARUNCATI IN VANT, DATI LUI PRIGOANA PENTRU CAMPANIE LA CAPITALA, EL O SA IASA IN BUCURESTI PE BANII VOSTRI (AI NOSTRI), SI VOI, SPERAM NOI PROSTIMEA, O SA DATI SOCOTEALA PENTRU FARADELEGILE SI PALATELE VOASTRE, AVEREA VOASTRA COLOSALA???
9.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 12:17:01
ne-a scos din anonimat cu centura de 4m latime pe care vrea sa o inaugureze inainte de alegeri sa nu se surpe pana atunci
10.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 12:24:51
sa te vedem in campanie la o baie de bolovani ca asta meriti tu si toti care credeti ca mai merge asa
11.   Nebunia cea de pe urma!! trimis de
( 2 apr 2012, 12:38:07
dar boc,udrea,basescu,anastase(BUB de ce nu au venit la suceava?
le-a fost rusine de dezastrul in care au adus Romania...iar domnul FLUTUR si cu LIMBA SCURTA(LUNGU),au dovedit ca de 8 ani...nu au facut mai nimic,doar chefuri de doi lei,festivaluri si betii...SI CU TVA-ul la care il are ROMANIA,numai investitori nu vor venii la traista din botusana lui FLUTUR..
realitatea este ca acest capacaun are si tupeu si nesimtire(fiind cel mai criminal codcodaceu al tarii,ZARONE II )...pe linga ca au inchis spitale si scoli,au taiat salarii si pensii,au restructurat si au dat oameni afara din tot ce inseamna economie, consider ca mai vor - O TURA - ...
CONSIDER CA SI MERITA...EU II VOTEZ CA MERITA.....sa stea pe centura politicii
12.   LASATI-NE!!!!! trimis de
( 2 apr 2012, 12:59:05
Nu sunt fan PCR, deci nici USL, dar o bataie de joc mai mare decat a facut PDL in 4 ani nu mi-am inchipuit. Toata nemultumirea mea se indreapta spre D-l Lungu, care timp de 4 ani a avut CL majoritar si n-a facut decat sa se imbuibe. SA VA FIE RUSINE! Subscriu tuturor celor care au postat inaintea mea, suntem un oras de nimic. Cultura in Suceava a murit demult, teatru pt. copii nu, cinematograf nu (mi-am dus copii la Iasi la mall sa vada filme 3D) n-am un parc unde sa ies cu copii civilizat. Apropo, D-le Lungu ce ti-a facut parcul 3 barbosi de l-ati mutilat, n-ai unde sta la umbra. In Tarile de Jos exista un obicei, ca inainte si dupa mandat, primarul sa fie cantarit. D-le Lungu ai pica testul cu brio.
13.   VALEA trimis de
( 2 apr 2012, 13:21:58
ALOOO D.N.A faceti niste verificari la primariile din ULMA,BRODINA SI STRAJA.Sa vede-ti acolo nereguli....
14.   AZI S-A DAT POMANA trimis de
( 2 apr 2012, 13:29:53
Azi coalitia portocalie si-a tras 170 milioane euro pentru campanie electorala.Primarii portocalii au primit acesti bani pentru asa zise investitii.In fapt sunt banii pentru campania electorala.Ei vor fi folositi pentru pungi cu malai,faina,pesti,gaini.pentru excursii in turul Bucovinei.Pentru chefuri la restaurant.pentru afise si bannere electorale.

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a emis o decizie, publicată în Monitorul Oficial, în care se arată că folosirea datelor personale ale cetăţenilor de către partidele politice este legală.
In felul acesta listele electorale vor fi deja semnate:))Nu mai este nevoie sa mergem la vot.

15.   REMEMBER trimis de
( 2 apr 2012, 13:35:41
....RETELE DE ,,APA POTABILA'' CARE INGHEATA,RETELE DE TERMOFICARE PE CARE CIRCULA DOAR,,DUHURILE'' FOSTILOR EDILI,INVAZIE DE TURISTI MAI CEVA CA PE V.PRAHOVEI SI IN MOD SPECIAL-PUZDERIE DE INVESTITORI STRAINI.IN AFARA DE CEI CE NE CARA PADURILESAU DE ,,LEGIUNEA ROMANA A LU' UN IMPARAT,AURELIUS OIL'' DE LA BRODINA,CE MAI AFLAM???INVESTITORII NEMTI AU AJUNS LA GH.HUMORULUI,IAR ACESTIA SUNT DE FAPT, UNU' CIOBANU SI UNU' FODOREANU!
TOV. G.SCHMETTERLING SI JOHAN BALAN,ASCULTATI AICI:
PRIN '97,UN NEAMT,GUNTER MAYER,A INCERCAT O INVESTITIE IN JUD.SUCEAVA.GHINIONUL A FACUT,CA SA SE CUPLEZE CU T.HAUCA TOT P.D.-IST SI BANDA ACESTUIA[BODNARCIUC,BULIGA,ETC INTR-UN AN,NEAMTUL A RAMAS PRECUM INAINTASII PARTENERILOR, CAND AU SOSIT IN ROMANIA.
PIATA CEREA PRODUCTIE DE ALCOOL,IAR,,MBH STAR'' SI MBH INTERNATIONAL'' NU DOVEDEAU CU ACHIZITIILE DE GAINAT-,PRUNE DE UNDE?
AU MAI ACHIZITIONAT SI 2 FABRICI,UNA DE ALCOOL LA BAIA MARE SI UNA DE APE MINERALE ,,TOSOROG'' DIN JUD NEAMT[!]
SATUL DE A FI STORS DE BANI,CAT SI PRELUCRAEA ,,PE LA SPATE''IN AFACERI,NEAMTUL PRIMIND DOAR 6 PROCENTE DIN ACESTE AFACERI,ACESTA S-A RETRAS,IAR IN LOCUL SAU CINE CREDETI CA A FOST COOPTAT? ATI GHICIT! TOCMAI MINISTERIABILUL VICTOR BABIUC!!!
NEAMTUL A PLECAT ,FACAND MAI MULT,, AUTO-STOP''-UL,IN ASA UN HAL A FOST,,STORS'',IAR AFACERILE DE AICI AU CONTINUAT.
CAT A PLATIT NOU INFIINTATA,,MBH CARPATINA'',PRIN ,,MBH STAR'' NOU INSTALATIE PTR INDUSTRIALIZAREA APEI MINERALE,[DUBLU],CU ALTA OCAZIE.AVEA SI DE UNDE,ERA POSESOARE UNUI CREDIT DE GRATIE, BERD DE 3MIL USD LA ACEA VREME[1998].
VA URMA!
16.   Cotii trimis de
( 2 apr 2012, 15:22:06
alibaba si cei 40 de coti , defapt sunt cu mult mai multi , geme tara de coti .
17.   Invidie... trimis de
( 2 apr 2012, 15:46:04
Sa va fie rusine ca nu apreciati investitiile in infrastructura care s-au facut in judetul Suceava.......
17.1  RE: Invidie... trimis de
( 2 apr 2012, 18:02:12
Bine zis MARATRAX. Lumea nu vede ca:
Suceava e pe ultimul loc in tara ca salar mediu 1080 ron
Conform Curtii de Conturi Suceava a fost cea mai risipitoare la achizitii irosind 1,5 milioane euro
Suceava plateste cel mai mult curatenia orasului lui prigoana 92 ron/om fata de Brasov care plateste 12 ron/om
Suceava nu are groapa de gunoi si ducem gunoiul la Botosani platind pentru un transport 1200 ron

Sursa: RADUMAMII
Suceava nu are cinematograf,teatru,filarmonic

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava:  ☭  ϑ
18.   Cea mai tare realizare a PDL-ului! trimis de
( 2 apr 2012, 19:19:11
am cumparat acum 5 ani o parcela de teren de 5´7 ari in zona laniste cu gandul ca in timp sa imi construiesc o casa.....totul corect am cumparat terenul am lasat drum cum mi-au spus...iar dupa 3 ani de la cumparare m-am trezit ca pot construi doar pe 2 ari deoarece primaria are de gand sa faca un frumos cartier rezidential in aceasta zona si ca drumul pe care il au planificat ei imi taie 4 ari din parcela....Merg la primarie sa rezolv cumva si imi spun ca daca vreau imi dau autorizatie pe cei 2 ari...sa construiesc...iar cand intreb de restul terenului...ce o sa se intample??? daca ma despagubesc...sau daca imi dau in alta parte...RASPUNSUL:o sa se despagubeasca cand o sa inceapa lucrarile!!!Intrebarea mea este....cand incep lucrarile Domnul primar??? peste vreo 20 de ani poate o sa am norocul sa il aflu si eu....
e doar un mic exemplu despre cum se fac treburile la Suceava...proiecte de 2 bani!
19.   ATENTIE LA ...NEATENTIE trimis de
( 2 apr 2012, 20:48:39
Bucovina este , sau ar putea fi ,o regiune frumoasa dar..... intradevar promovata de oameni cu o clar viziune in administratie.D-l presedinte Flutur a incercat sa promoveze si ... actiunea pelerin in Bucovina ,care s-a dovedit a fi o mascarada. Sa spuna d-l presedinte, cati .... kilometri a mers pe bicicleta d-l Barba de la Viena pana la Suceava ?,si de ce ... este necesara initiativa cu lumina adusa de la Ierusalim , in realitate este o flacara obisnuita , si toate acestea.....pe banii cui ? DE CE , nu s-a reusit pana in prezent prinderea cainilor maidanezi .,s-au alocat bani acolo unde nu trebuie., cetatea de scaun ,care nu era o prioritate , parcarea subterana ,care a distrus centrul vechi al Sucevei etc., va laudati ca faceti totul pentru comunitate ,dar nu a-ti reusit pana in prezent sa realizati un loc pentru agrement , o pista pt. biciclisti , locuri de joaca adevarate pt. copii ,nu sa ocupati spatiile dintre blocuri ,cu tot felul de locatii care le vreti voi , si ati umplut pana la refuz ,orasul cu pavele FALSE care creaza si un disconfort. SE STIE ca PDL are, experienta in a fura voturi ,Sucevenii trebuie doar, sa fie ATENTI.. ce anume doresc, si pe cine voteaza.
20.   De ce ati sters mesajul meu??? trimis de
( 2 apr 2012, 21:34:05
...caam scris ca Lungu este un nenorocit care a distrus orasul? ZVoua va place in ce oras locuiti, cel mai mizerabil din Romania, cel mai mare haos este la Suceava, prelipcaru este depasit de situatie.
21.   FGHJK trimis de
( 2 apr 2012, 21:38:01
BAI FRAIERILOR CARE VORBITI VORBE, OARE ERA MAI BINE PE TIMPUL LUI MARZOI SAU A FOSTILOR PRIMARI DIN SUCEAVA CAND NU ERA APA CALDA SI STATEAM CU RESOURILE IN PRIZA?
DOMNILOR PSD/ISTI OARE ERA MAI BINE PE TIMPUL LUI MARZOI CAND MERGEAM LA CLUJ NUMAI PRIN GROP?
DOMNILOR PSD/ISTI CE A FACUT MARZOI PENTRU JUDETUL NOSTRU? ARGUMENTE CONCRETE IAR DACA VRE/UN PSD/IST ARE SANGE IN POMPITA SA SCRIE DAR CONCRET NU ABURELI.
BAI PSD/ISTI CARE ATI DISTRUS ECONOMIA TARII IN FRUNTE CU TATUCA ILIESCU SUNTETI JALNICI IAR LA NIVEL DE JUDET NICIODATA NU O SA AJUNGETI SA/L BATETI PE FLUTUR GOSPODAR, HOT (CA DOAR A FOST PADURAR) DAR CARE A FACUT CEVA PENTRU JUDETUL ASTA DAR VOI ATI FOST PROSTI SI NU ATI FACUT NIMIC.
DOMNULE FLUTUR AVETI UN VOT DIN PARTEA UNUI BUGETAR CARE VA APRECIAZA SI CARE VEDE LUCRURILE ASA CUM SUNT IN ROMANIA
22.   Comentariu trimis de
( 2 apr 2012, 21:50:11
O ADUNATURA DE NESIMTITI,care inca mai cred ca totul li se cuvine lor.
Cea mai jalnica si mai incompetenta guvernare ,nu ca le-as lauda pe celelalte ,dar atita nesimtire de cita au dat dovada acestia,prin numirea in functii de conducere prin toate insititutiile de oameni incompetenti, care au urmarit doar interse personale si,,de partid" si care au avut ca rezultat prezentul dezastru.
Nici urma de democratie la acest partid.Toti cei cu functii au cotizat cotizeaza pt. a candida la o functie, nu conteaza ca n-au studii sau ca nu sunt agreati.
Dovada democratiei a facut-o insasi domnul Flutur cind a demis toata organizatia PDL Radauti pt.ca a avut alta optiune decit vointa dumnealui,numind presedinte de partid pe ,,favooritul " sau -nesimtitul de OLAREAN,nesimtit pt. ca si-a batut joc de banul public in timp ce populatia sufera datorita scaderii salariilor ,a pensiilor.
23.   Si inca ceva trimis de
( 2 apr 2012, 22:00:15
MARZOI SI MANGIURICA MI/A DISTRUS ORASUL MEU CAMPULUNG, DATORITA ACESTOR DOI EXCROCI ORASUL IN CARE M/AM NASCUT ESTE IMBATRANIT SI SUFERA.
RUSINE SA VA FIE
23.1  RE: Si inca ceva trimis de
( 2 apr 2012, 22:28:29
mai baubausv-----voi la cimpulung va maritati soarta.....si cu serbanica de 8 ani...asta ce a distrus (sau procreerea) lasa ca il mai alegeti inca odata sub obladuirea lui  ☭ r si o sa aveti lapte si miere ca asta meritati!!
24.   FLUTUR-asul de salariu NU MINTE! trimis de
( 2 apr 2012, 23:55:37
Flutur-asul de salariu merge sigur la vot, insotit bineinteles si de cuponul de pensie.

a rulat si vreun filmulet de prezentare a reusitelor pd-l? a aparut si roberta furand voturi pt. a legaliza anormalul in parlamentul romaniei?

vorbiti de un miliard de euro ''valoarea'' reusitelor.
nu va e rusine? aveti oare proprietatea termenului ''miliard de euro''?
la un miliard de euro cheltuiti pe bune, judetul suceava ar fi trebuit sa arate mai bine ca viena aia de pe unde ''a pedalat'' barba!

cat rau a facut pd-l in ultimii 2 ani in romania nu se poate masura!
si va convine sau nu, pd-l este un partid de maxim 10%. pt. ca VOI l-ati adus aici si ati reusit performanta de a aduce romania pe drumul falimentului social si economic!

NE-A AJUNS CU MODERNIZAREA STATULUI!

25.   Interesant trimis de
(19 apr 2012, 21:10:38
Interesant ar fi de aflat cine e cu adevarat candidatul pentru Vulturesti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei