Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Afaceri interzise

Flagrant la o tranzacţie cu arme în zona magazinului Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre interlopii veterani ai Sucevei, Duţu Dorin Cărpuş, şi încă un individ au fost prinşi în flagrant, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce, susţin poliţiştii, încercau să vândă un pistol în zona magazinului Bucovina din municipiul Suceava.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, flagrantul a avut loc în cursul zilei de vineri, fiind făcut de către poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase.

Conform datelor furnizate de poliţie, Duţu Dorin Cărpuş (54 de ani) era însoţit de un anume Ioan Ţic (57 de ani) şi încercau să vândă un pistol pentru 450 de euro.

În momentul realizării flagrantului, pistolul se afla asupra lui Ioan Ţic, însă, susţin anchetatorii, din investigaţii a rezultat că arma îi aparţine lui Cărpuş.

„După examinarea criminalistică, s-a constatat că arma în cauză este un pistol cu gaze, fără serie, de calibru 8 mm, cu 11 cartuşe aferente (cinci cu gaze şi şase cu efecte sonor) aflate în încărcător şi trei cartuşe cu efect sonor aflate în punga de nailon în care era camuflat”, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

 

Percheziţie acasă la Cărpuş. Poliţiştii au mai găsit un pistol

Poliţiştii anchetatori au obţinut o autorizaţie de percheziţie emisă de Judecătoria Suceava, în baza căreia s-a efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa lui Duţu Dorin Cărpuş.

În subsolul blocului, la intrarea în boxa aparţinând apartamentului lui Cărpuş, poliţiştii au găsit ascunsă după o conductă de canalizare, o borsetă în care se afla un revolver pentru muniţie iritant lacrimogenă de provenienţă germană de calibru 9 milimetri, fără serie, în stare de funcţionare şi cinci cartuşe cu gaze de acelaşi calibru. Ambele arme au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flagrant la o tranzacţie cu arme în zona magazinului Bucovina.
 Vizualizări articol: 3994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 11 voturi
Flagrant la o tranzacţie cu arme în zona magazinului Bucovina3.9511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jucarii trimis de
( 2 apr 2012, 15:04:41
Astea sunt pistoale de jucarie sunt total neletale si mai putin periculoase si decat acele pistoale cu bile cu care se joaca copilasii cu care ai putea scoate ochii cuiva. Aceste pistoale pot fi folosite doar la intimidare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei