Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 apr 2012 - Anul XVII, nr. 77 (4982)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: Plenul Camerei Deputaţilor a mers cu o viteză mai mare decât activitatea în comisii

Luni, 2 Aprilie 2012 (18:48:39)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, luni, că Biroul Permanent a decis ca deputaţii să lucreze două săptămâni în comisii deoarece "plenul a mers cu o viteză mai mare decât activitatea în comisii", parlamentarii coaliţiei muncind, cât timp Victor Ponta "a chiulit".

"Astăzi (luni - n.r.), la Biroul Permanent, am trimis către comisii proiectul Tratatului fiscal. Din motivul că la comisii se află un număr important de proiecte, am decis ca activitatea să se desfăşoare în comisii, cu atât mai mult cu cât noi am muncit în această perioadă cât domnul Ponta a chiulit. Ordinea de zi a plenului este aproape finalizată", a afirmat Anastase.

Ea a arătat că parlamentarii coaliţiei sunt prezenţi de fiecare dată, muncesc de fiecare dată. "Suntem prezenţi ca de fiecare dată, muncim de fiecare dată. Am ratat momentul trecerii pasagere prin Parlament a domnului Ponta, am ratat buchetul de flori pe care să i-l oferim. Dar chiar avem treabă, ne interesează ce se întâmplă cu ţara asta", a afirmat Anastase.

Potrivit lui Anastase, faptul că au trecut prin Parlament mai multe legi tacit nu este responsabilitatea preşedintelui Camerei, ci a tuturor parlamentarilor, deci şi a opoziţiei care a "chiulit". "Această responsabilitate nu aparţine preşedintelui Camerei Deputaţilor şi, dacă nu ar fi chiulit trei luni, să stea acasă să-şi ia indemnizaţia, nu ne-am fi confruntat cu această situaţie", a mai spus Roberta Anastase.

Camera Deputaţilor nu va lucra în plen în acestă săptămână, deputaţii urmând să aibă activitate în comisii, a decis Biroul Permanent al Camerei.

Secretarul Camerei Dumitru Pardău a făcut luni această precizare, arătând că nu sunt proiecte în dezbaterea şi că trebuie recuperată activitatea din comisii.

El a spus că, în plus, comisiile privind revizuirea Constituţiei şi elaborarea legii electorale trebuie să lucreze în această perioadă.

Surse parlamentare menţionau că la Camera Deputaţilor nu se va lucra cel puţin două săptămâni în plen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: Plenul Camerei Deputaţilor a mers cu o viteză mai mare decât activitatea în comisii.
 Vizualizări articol: 512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: Plenul Camerei Deputaţilor a mers cu o viteză mai mare decât activitatea în comisii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei